Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ОТКРИВЕНА ЈЕДНА ОД НАЈМРАЧНИЈИХ ТАЈНИ УБИЦА ДЕЦЕ ИЗ ПЕТРОВАРАДИНА! Пријатељ обелоданио шта је пар радио својој деци, сабласно клупко се одмотава

08.03.2024. 21:28
Пише:
Србија Данас/Блиц
Foto: Srbija Danas/Saša Džambić, Facebook Printscreen/Sztr Requiem
Фото: Србија Данас/Саша Џамбић, Facebook Printscreen/Sztr Requiem / Извор: Фото: Србија Данас/Саша Џамбић, Facebook Printscreen/Sztr Requiem

Још један у низу бизарних чинова младог брачног пара.

Мушкарац, који је осумњичен да је заједно са супругом отровао своја два сина, а потом са њом извршио самоубиство скоком са солитера у Новом Саду, како се сазнаје, у јавности се приказивао као брижан отац, али је једном од ретких познаника открио да децу не води код лекара.

- Да је био чудан, асоцијалан и повучен више није ни тајна и то сви знају, али нико не прича о томе да децу није водио код лекара. Отприлике у исто време када се родио први малишан наступила је пандемија короне, а он је одмах почео да износи неке своје теорије завере. Нисам у почетку обраћао пажњу на то јер смо сви били збуњени и нисмо знали шта да мислимо. Међутим, то се тада није зауставило већ је ескалирало до те мере да више није водио ни прво а потом ни друго дете код лекара ни када је требало, а ни он ни супруга нису ишли код лекара - прича познаник оца убијене деце.

ПОЗНАТО ГДЕ ЋЕ БИТИ САХРАЊЕН ОТАЦ КОЈИ ЈЕ ПОЧИНИО МОНСТРУОЗНИ ЗЛОЧИН! Са супругом убио синове, па извршио самоубиство, ТЕЛО ПРЕУЗЕТО ДАНАС!Foto: Srbija Danas / SaÅ¡a Džambić

ПОЗНАТО ГДЕ ЋЕ БИТИ САХРАЊЕН ОТАЦ КОЈИ ЈЕ ПОЧИНИО МОНСТРУОЗНИ ЗЛОЧИН! Са супругом убио синове, па извршио самоубиство, ТЕЛО ПРЕУЗЕТО ДАНАС!

НЕКО ГА ЈЕ НАГОВОРИО НА ЗЛОЧИН!? Полиција "чешља" контакте мушкарца који је убио децу у Новом Саду - ТЕЛЕФОН ЈЕ КЉУЧ МИСТЕРИЈЕ? Ubistvo i samoubistvo u Novom Sadu

НЕКО ГА ЈЕ НАГОВОРИО НА ЗЛОЧИН!? Полиција "чешља" контакте мушкарца који је убио децу у Новом Саду - ТЕЛЕФОН ЈЕ КЉУЧ МИСТЕРИЈЕ?

ШОК! ОТКРИВЕНО ШТА ЈЕ ПРЕТХОДИЛО НОВОСАДСКОЈ ТРАГЕДИЈИ Речи колеге младића бацају НОВО СВЕТЛО на убиство и самоубиство које је потресло Србију: "За све је он крив!"Ubistvo i samoubistvo u Novom Sadu

ШОК! ОТКРИВЕНО ШТА ЈЕ ПРЕТХОДИЛО НОВОСАДСКОЈ ТРАГЕДИЈИ Речи колеге младића бацају НОВО СВЕТЛО на убиство и самоубиство које је потресло Србију: "За све је он крив!"

Додаје да су, баш када више нису имали куд, децу водили код приватних доктора.

- Говорио је како нема поверења у наш здравствени систем, а како сам пар пута кроз разговор схватио, није имао поверења ни у шта. Од свега је зазирао и мислио да је нека превара. Као да је био параноичан. Међутим, нисам томе придавао превише значаја јер нисам хтео да се уплићем у те приче, пошто мислим потпуно другачије али... Сада кад размислим - ко зна шта се тој јадној деци десило. Надам се да ће се убрзо овај хорор разрешити и да ћемо коначно сазнати праву истину. Јавност има право да зна - прича његов познаник.

Foto: Srbija Danas/Saša Džambić
Фото: Србија Данас/Саша Џамбић / Извор: Фото: Србија Данас/Саша Џамбић

У прилог томе да је поменути брачни пар имао неки проблем са здравственим радницима говори и изјава њихове комшинице из Петроварадина која је рекла да је патронажна сестра била неколико пута када је жена родила друго дете, али да је обично наилазила на закључана врата.

- Сигурна сам да је она била унутра, али да није хтела да отвори. Можда је патронажну сестру пустила једном или двапут, и то непосредно након порођаја, али после сам својим очима видела како им патронажна сестра куца на врата, а они не отварају. Убрзо се више није појављивала. Одустала жена када је видела да се са њима не може сарађивати - испричала је комшиница.

"За све је он крив"

Подсетимо, на локалном гробљу у Бачком Петровцу у среду су сахрањени мајка и њени синови, док је тело њеног супруга данас отпремљено у Београд, где ће вероватно бити и сахрањен али се још не зна где и када.

На сахрани мајке и њене деце у Бачком Петровцу присутни су одајући последњу пошту настрадалима међу собом причали да је: "За све он крив", мислећи на супруга, оца несрећних дечака, са којим је извршила самоубиство скоком са солитера у Новом Саду.

Foto: Srbija Danas
Фото: Србија Данас / Извор: Фото: Србија Данас

Његов колега, са којим је радио четири године у једном тепих сервису, испричао је да је био шокиран вешћу да је породица његовог колеге тако стравично окончала.

- Био је добар и вредан радник. Никада нисмо имали никаквих притужби на њега. Радио је код нас четири године и све је било у реду. Био је мало асоцијалан и није се одазивао на позиве на дружење међу колегама. У почетку смо га звали и покушавали да се боље упознамо, али смо одустали. Ипак, то ништа није упућивало на овако велику трагедију о којој прича читава Србија - прича он.

Мушкарац постао чудан када су добили друго дете, изненада дао отказ

Додаје да је постао мало чудан када је летос добио друго дете, али да су то колеге међу собом објашњавале мукама са којима се сви родитељи суочавају када стигне принова у кућу - недостатак сна, умор, брига...

- Видели смо да је мало смушен и говорили смо међусобно да је то гарант зато што сада у кући има два мала детета па не зна где ће пре. Међутим, после пар месеци та његова одсутност је ескалирала телефонским позивом у коме нам је кратко саопштио да даје отказ. Сви смо били затечени. То се десило у јануару пред Божић ове године. Имао је лепа примања, тако да узрок трагедије никако не може бити недостатак финансијских средстава па нам је било чудно што уопште даје отказ. Међутим, није испоштовао ни отказни рок, само је сутрадан по супрузи послао кључеве од продавнице и поручио по њој да је нашао бољи посао - присећа се колега и даље одмахујући главом због трагедије која је задесила ту породицу.

Foto: Srbija Danas
Фото: Србија Данас / Извор: Фото: Србија Данас

Није, каже, могао ни да замисли да се такво нешто може догодити нити да су супружници способни да ураде то за шта их оптужују.

- Ето, сад испада као да је све планирано. Дао је отказ пре нешто више од два месеца, а имао је добра примања и добре међуљудске односе у фирми. А онда се догодила трагедија. Не знамо стварно шта да мислимо. Можемо само да кажемо да нам је јако жао - закључује бивши колега.

Ишла само до продавнице

Рођака жене рекла је да је она била добра девојка, а да ју је муж одвукао од породице и посвађао са њима уз напомену да он ни са својом породицом није био у добрим односима.

Како је испричала након сахране, њени најближи су чули како јој муж није дозвољавао да излази са децом ван куће.

- Људи су знали да је она могла да иде најдаље до продавнице. Само се по дворишту изнајмљене куће у Петроварадину играла са децом. Била је брижна мајка и не можемо да верујемо да је она крива за то. Не би она руку на децу дигла. То је њена крв, наша крв... - прича уплакана жена.

Подсетимо, први токсиколошки резултати обдукције деце за које се сумња да су их убили мајка и отац, показали су да су им у телу нађене одређене супстанце које би могле довести до њихове смрти.

Скочили са солитера

Подсетимо, млади брачни пар, извршио је самоубиство у петак скоком са зграде на Лиману 2.

Они су око 22 часа у петак ушли у зграду на Булевару цара Лазара 7, попели се на последњи спрат, разбили стаклена врата и ушли на кров, а затим заједно скочили у смрт, а према речима станара ове вишеспратнице, они нису њихове комшије. Брачни пар је идентификован на основу отисака прстију.

Foto: Srbija Danas/Saša Džambić
Фото: Србија Данас/Саша Џамбић / Извор: Фото: Србија Данас/Саша Џамбић

Овај брачни пар је живео у Петроварадину.

Убрзо потом је откривено да је овај брачни пар, пре него што су извршили самоубиство, убили сопствену децу, иако је то још увек на нивоу нагађања.

Тела двојице дечака од једне и три године пронађена су у кући у Петроварадину.

Извор: Србија Данас/Блиц