Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ЦРНА СУДБИНА ЗОРАНА (32) И ВЛАДИМИРА (30) ИЗ АЛИБУНАРА: Адвокат и конобар погинули када су се закуцали у трактор свог пријатеља

14.02.2022. 10:13
Пише:
Србија Данас/Курир
užas
ужас / Извор: Србија Данас

Возач аутомобила, Зоран Аћимовић, иначе адвокат, изгорео је за воланом, док је његов пријатељ Владимир умро на путу за болницу.

Зоран Аћимовић (32) и Владимир Милојевић (30), обојица из Алибунара, настрадали су у стравичној саобраћајној несрећи која се прексиноћ догодила на уласку у Алибунар, када је аутомобил у ком су били налетео на трактор, после чега се запалио. Њихова пријатељица, балерина Анастасија Јоцев (20) тешко је повређена и бори се за живот.

ШТА СЕ ОВО ДЕШАВА НА СРПСКИМ ДРУМОВИМА? Аутомобил код Сремске Митровице СЛЕТЕО СА ПУТА, чека се извештај полиције

ШТА СЕ ОВО ДЕШАВА НА СРПСКИМ ДРУМОВИМА? Аутомобил код Сремске Митровице СЛЕТЕО СА ПУТА, чека се извештај полиције

СРЦЕ ДА ПРЕПУКНЕ ОД ТУГЕ! НАЈБЛИЖИ СЕ ПОТРЕСНИМ ПОРУКАМА ОПРАШТАЈУ ОД АНЂЕЛЕ "Недеља је, дошла сам, пуна кућа, а тебе нема..."

СРЦЕ ДА ПРЕПУКНЕ ОД ТУГЕ! НАЈБЛИЖИ СЕ ПОТРЕСНИМ ПОРУКАМА ОПРАШТАЈУ ОД АНЂЕЛЕ "Недеља је, дошла сам, пуна кућа, а тебе нема..."

СИЛОВАО ПОЗНАНИКА ПА ГА ПРЕБИЈЕНОГ ОСТАВИО У НАПУШТЕНОЈ ШКОЛИ! Хорор у Србији, житељи у страху

СИЛОВАО ПОЗНАНИКА ПА ГА ПРЕБИЈЕНОГ ОСТАВИО У НАПУШТЕНОЈ ШКОЛИ! Хорор у Србији, житељи у страху

Возач аутомобила, Зоран Аћимовић, иначе адвокат, изгорео је за воланом, док је његов пријатељ Владимир умро на путу за болницу.

Сви се дружили

- До несреће је дошло када је аутомобил отпозади налетео на трактор са плугом који се кретао путем. У аутомобилу је било петоро људи и претпоставља се да су се враћали са једне прославе 18. рођендана, на којој су сви били - каже извор и додаје да возач трактора није повређен.

Из разговора са комшијама сазнајемо да су сви који су учествовали у несрећи били другари и познаници, они не могу да дођу себи од шока и не могу да верују да се оваква трагедија десила.

Катастрофа на путевима

За дан погинуо петоро људи

У недељу је на путевима Србије погинуо чак петоро људи, укључујужи и пријатеље из Алибунара и девојку из Ивањице. Осим њих, нешто пре понићи на путу Куцура-Савино Село код Врбаса настрадала је једна мушка особа у удесу. Још један мушкарац је изгубио живот у Скели код Обреновца када се преврнуо трактор који се сударио с аутомобилом.

- Владимир је јако добар дечко из дивне и скромне породице. Он је био конобар у једном кафићу овде - рекао је комшија.

Од мештана смо сазнали и да је возач трактора Емануел Т. рекао да је видео како му се ауто приближава великом брзином, као и да су покушали да га обиђу с десне стране, те да су се тада закуцали у њега.

- Дечко који је возио трактор од силине ударца излетео је кроз шоферку али је брзо устао и дошао себи. Он је одмах позвао свог газду и полицију, затим је почео да помаже својим другарима из аута, који су се игром случаја закуцали у његов трактор - рекле су комшије.

Они додају и да је тракториста извукао троје повређених са задњег седишта, као и Владимира са места сувозача, али да до Зорана, који је управљао аутом није могао да дође, јер је аутомобил био скроз смрскан и ватра је већ буктала.

- Зоран је био заробљен у згужваном аутомобилу, притом га је и ватра ухватила, тако да је нажалост био угљенисан - кажу саговорници.

Двоје повређено

У овој трагедији лакше повреде су задобили Часлав С. и Инес В., који су седели иза возача и сувозача, али да Анастасију, која је седела у средини, није имало шта да заштити и да је она задобила тешке повреде.

- Има фрактуру лобање. Одмах је оперисана и извађена јој је слезина. Није у свесном стању и не може самостално да дише. Била је животно угрожена. Лекари чекају да јој се мало побољша стање како би је транспортовали у Београд - рекао је један од познаника.

Њен отац је кратко рекао:

- Није добро. Немојте молим вас, не можемо да причамо.

BiH, policija
БиХ, полиција / Извор: Профимедиа

Породице настрадалих Зорана и Владимира рекле су да не могу да причају ништа и да од полиције нису добили још никаква обавештења.

- Разумите нас. Никоме није лако. Не можемо да причамо - рекли су у обе куће за Курир.

Настрадала и ученица ивањичке Гимназије

Тинејџерка погинула на повратку из дискотеке

На регионалном путу Ариље-Ивањица, у месту Јеремићи, јуче око четири сата ујутру догодио се још један стравичан удес у ком је живот изгубила Анђела Ђурашевић (17) из Ивањице. До несреће је дошло када је аутомобил "пежо" у ком је била Анђела слетео с пута и преврнуо се, из за сада неутврђених разлога. Заједно са њом у аутомобилу је било још петоро младих Ивањичана, који су се у јутарњим сатима враћали кућама из ноћног провода.

- За воланом је била девојка од 20 година, којој је друг дао да управља његовим аутомобиулом, јер је он пуно попио. Притом она није имала положен возачки испит, тек је уписала вожњу. Аутомобил је изгубио контролу највароватније због неприлагођене брзине условима на путу и преврнуо се у амбис - каже извор из истраге.

Иначе, ауто се преврнуо на делу пута на којем је и по сувом времену неопходан додатни опрез због кривина и ширине пута. Група младих Ивањичана се враћала из Ариља, где су вече провели у дискотеци у овом граду која је те ноћи била отворена до четири сата изјутра. Анђела Ђ. је била уценица ивањичке Гимназије, а за њу сви имају само речи хвале.

- Сви смо у шоку, још увек не верујемо да се ово догодило. Треба да одемо да изјавимо саучешће породици, али још увек не верујем да је ово тачно - каже комшиница настрадале Ивањичанке, за коју сви кажу да је била као анђео.