Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

"РЕКЛА ЈЕ ДА ЋЕ МЕ ОДРОБИЈАТИ КАД ИСПРАТИ СИНА НА ВЕЧНИ ПОЧИНАК" Александрово (31) самоубиство изазвало хаос (ФОТО)

02.07.2021. 19:33
Aleksandar
Александар / Извор: Фото: Facebook/Printscreen/Aleksandar Никола Немет

Снимак је због садржаја забрањен на друштвеним мрежама.

Од момента када се у среду увече појавио језиви снимак током којег Александар Н. (31) из Вршца практично преноси своје самоубиство, поставља се исто питање - шта је натерало овог момка да подигне руку на себе и због чега је одлучио да тај чин подели на друштвеним мрежама.

СПЕЦИЈАЛИСТА УПОЗОРАВА: Ево без чега НИКАКО НЕ СМЕТЕ да кренете на путовање! 

СПЕЦИЈАЛИСТА УПОЗОРАВА: Ево без чега НИКАКО НЕ СМЕТЕ да кренете на путовање! 

ШТА ЈЕ СЛЕДЕЋИ КОРАК У СЛУЧАЈУ КОЈИ ЈЕ ПОТРЕСАО СРБИЈУ? Адвокат Тинтор открива када се очекује суђење Мики Алексићу

ШТА ЈЕ СЛЕДЕЋИ КОРАК У СЛУЧАЈУ КОЈИ ЈЕ ПОТРЕСАО СРБИЈУ? Адвокат Тинтор открива када се очекује суђење Мики Алексићу

ТРАГЕДИЈА КОД ГАЏИНОГ ХАНА: На младића (27) пало дрво - на лицу места остао мртав

ТРАГЕДИЈА КОД ГАЏИНОГ ХАНА: На младића (27) пало дрво - на лицу места остао мртав

Сабласно звуче његове речи у моменту када се снима на једној вишеспратници у Берлину док изговара:

- Пријатељи, непријатељи, браћо, кумови, хоћу да скочим са 12. спрата зграде. Свега ми је преко ку*ца - изговара младић, који је потом наставио да снима амбис.

Потом је Саша почео да прича на немачком језику, највероватније са полицијом која је покушала да га убеди да одустане од намере. У следећем кадру снимка, који је због садржаја забрањен на друштвеним мрежама, види се како Александар пребацује ноге преко ограде, а затим је у кадру била само једна његова патика. Мотив оваквог чина момка који је у Немачкој зарађивао као грађевински радник није до краја јасан, а оно што је кристално јасно јесте да је имао много породичних проблема.

Наиме, како је открила његова невенчана супруга Љиљана П. (23), њихова веза није наишла на одобрење Сашине породице. Баш тај однос несрећног младића са мајком и тетком је, према Љиљанином мишљењу, био окидач за то да њен изабраник себи одузме живот.

БИЛА САМ МУ ЈЕДИНА ПОДРШКА

- Његова породица је радила све да нас растави. Од када је са мном, прекинули су са њим сваку комуникацију. Сви су га оставили осим мене, нико му није био подршка у животу. Раније је био много дужан, али то је било док је живео са првом женом. Она му после развода није дозвољавала да виђа децу. Пре неколико дана ме је звао да одем код њега, али сам због пара тај пут одложила. Зато је у том кобном снимку и рекао да је сам. Тај дан смо се често чули, а он ми је непрестано писао поруке да ме воли и да ће ме волети заувек. То је било све - наводи Љиљана.

Саша је иза себе оставио троје деце из првог брака. Како се сазнаје, и Љиљана је у тренутку када је он дигао руку на себе била у другом стању.

- Нису нам дали да будемо заједно. Ја сам трудна, у другом месецу сам. Моја љубав сада неће ни дете видети - објаснила је Љиљана.

ПИО ЈЕ САМО КАДА НИЈЕ БИО СА МНОМ

Она не схвата због чега је Сашина породица не подноси.

Aleksandar
Александар / Извор: Фото: Facebook

- На почетку су били добри према мени, а онда се његова мајка само окренула против мене. Након што се догодило ово што се догодило, она ми је писала и претила. Нисам хтела да се свађам са њом, а упорно ме криви због свега. Рекла је и да ће ме одробијати када испрати сина на вечни починак.

Александар и Љиљана нису дуго били заједно, али како она тврди, љубав је била велика. Успела је да му помогне и да се одрекне порока.

- Заједно смо шест месеци, а никада се нисмо свађали. Сваку поруку чувам у телефону како бих свима доказала да нисам крива и да нисам ја њега оставила, како причају. Кажу и да се због мене убио, а то није тачно! Једино око чега смо се препирали јесте то што је пио алкохол и то сам успела да му ускратим. Али кад нисам поред њега, опет је почињао да пије - тврди Љиљана.

АБОРТИРАЛА ЈЕ И ОСТАВИЛА САШУ

С друге стране, Александрова породица тврди другачије. Као јединог кривца за смрт свог Саше виде управо Љиљану.

- Она је крива. Он је због те ку*ве и извршио самоубиство. Имао је дивну жену и троје прелепе дечице. Шта му би да нађе ову Љиљу и каже да не може без ње, нико не зна. Његовој мајци се она није нимало свидела. То што она тврди да је трудна је лаж. "Очистила се" и раскинула са њим. То је њега дотукло. Нико од нас није крив за њихов раскид. Па нису они мала деца па да им неко забрани да се воле. Требао је да мисли на децу, а не овако - наводе из породичног дома Александра Н.

РАНИЈЕ ЈЕ ПОКУШАО ДА СЕ ОБЕСИ

Како се незванично сазнаје, он је пре неколико година већ покушавао да изврши самоубиство.

- Никада није откривен разлог његовог првог покушаја да дигне руку на себе. Тада је покушао да се обеси. Сви су били уз њега и некако је прегурао тај период, сада је био сам и ето - тврде чланови Александрове породице.

Његово тело ће ускоро стићи у Србију, а све то ће папрено коштати породицу.

- Прекјуче је погребно предузеће отишло по његово тело, очекује се да стигне ускоро, али ће бити у Београду у хладњачи. Породица мора да уплати износ од око три хиљаде евра за транспорт - објашњава извор.