Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

БРАЧНИ ПАР ПИСАО ПОРУКЕ ЂАВОЛУ? У кући страве у Петроварадину пронађена секташка литература, ЈЕЗИВЕ БЕЛЕШКЕ и ОВАЈ СИМБОЛ! (ФОТО)

04.03.2024. 11:10
Пише:
Себија Данас/Информер
Ubistvo dece u Novom Sadu
Убиство деце у Новом Саду / Извор: Фото: Printscreen/Instagram/192_rs/Shutterstock

Носили смао црну гардеробу

Млади брачни пар у петак је отровом убио синове у изнајмљеној кући у Петроварадину, прекрили су их белим чаршавима, а онда се попели на кров једног солитера у Новом Саду и скочили у смрт, држећи се за руке. У кући ове породице у Петроварадину полицајци су пронашли митолошке египатске симболе и поруке сатани, што указује на то да су ужасан породични злочин починили у оквиру неког секташког обреда.

ЧИТАЈУ ОЧЕ НАШ НАОПАЧКЕ, ПРИЧЕШЋУЈУ СЕ КРВЉУ, ОРГИЈАЈУ: Секте се увукле у све поре друштва, а ова два злочина су потресла Србију пре 30 година!Sekte

ЧИТАЈУ ОЧЕ НАШ НАОПАЧКЕ, ПРИЧЕШЋУЈУ СЕ КРВЉУ, ОРГИЈАЈУ: Секте се увукле у све поре друштва, а ова два злочина су потресла Србију пре 30 година!

ДЕЧАК (15) ПРЕЖИВЕО ОНО ШТО ДЕЦА ИЗ НОВОГ САДА НИСУ: Мајка и отац скочили са шестог спрата ЗАЈЕДНО са њим, ПУКОМ СРЕЋОМ преживеоFoto: Srbija Danas/SaÅ¡a Džambić

ДЕЧАК (15) ПРЕЖИВЕО ОНО ШТО ДЕЦА ИЗ НОВОГ САДА НИСУ: Мајка и отац скочили са шестог спрата ЗАЈЕДНО са њим, ПУКОМ СРЕЋОМ преживео

КАКО СЕКТЕ ДЕЛУЈУ НА ЖИВОТЕ МЛАДИХ? Овако су у Београду почињена масовна САМОУБИСТВА готово невиних људи - "Црна ружа" и даље УБИЈА sekte

КАКО СЕКТЕ ДЕЛУЈУ НА ЖИВОТЕ МЛАДИХ? Овако су у Београду почињена масовна САМОУБИСТВА готово невиних људи - "Црна ружа" и даље УБИЈА

Према незваничним сазнањима у изнајмљеној кући полицијски инспектори пронашли су прегршт материјала који указује да су младић и његова супруга били под јаким утицајем секте и да су обоје чврсто веровали у загробни живот.

Наводно у фиокама и једном ормару у кући пронађена је секташка литература, књиге, али и свеске у којима је највероватније муж писао белешке.

- У неколико свески са тврдим повезом пронађени су рукописи за које верујемо да их је прикупљао младић. Наводно он се у неколико текстова обраћа ђаволу и тражи од њега да га спаси - каже извор упознат са овим случајем.

Према његовим речима секташку литературу, заједно са компјутером родитеља убица, однели су инспектори који раде на овом случају.

Подсетимо, клупко ове ужасне трагедије почело да се одмотава у петак око 22 сата, када је брачни пар дошао до солитера у Булевару цара Лазара у Новом Саду.

- Звонили су редом свим станарима на интерфон и неко их је пустио, не слутећи шта ће се десити. На снимцима видео надзора види се како држећи се за руке, улазе у лифт и пењу се до последњег, 16. спрата. Тамо су затим разбили стакло на вратима које воде ка крову, а онда су скочили у амбис. Остали су на месту мртви, лекари Хитне помоћи могли су само да констатују смрт - каже наш извор, и додаје:

- Пошто страдали супружници нису имали документа код себе, полиција их је идентификовала на основу отисака. Тако су дошли до адресе на Петроварадину, где су живели као подстанари, и тамо је у суботу око 17 часова упућена једна патрола.

Извор истиче да су полицајци у дворишту затекли опрану црну гардеробу, како се суши на штрику, а врата од куће су била закључана.

- Полицајци су провалили врата и остали у шоку. У кући су затекли неред, неке душеке разбацане по поду и по зидовима неке митолошке египатске симболе, као и исписане поруке упућене Сатани. Потом су у соби затекли још већи у ужас. На кревету и на каучу била су тела два дечака, прекривена белим чаршавима. Тела су послата на обдукцију, али све указује на то да су родитељи отровали синове још у петак, а онда су и себи одузели животе скочивши са солитера - испричао је извор.

Према његовим речима, у кући у Петроварадину су пронађени древни египатски симболи "анкх", који симболизују "вечни живот", а изгледају као крст са "дршком".

Egipatski anch
Египатски anch / Извор: Фото: Wikipedia

- Такође, пронађени су исцртани сатанистички симболи, као и поруке ђаволу. Још није познато којој су секти припадали, али сасвим је сигурно да је реч о неком сатанистичком култу. Тела су послата на обдукцију, како би се утврдило чиме су деца отрована, али и да ли су родитељи били под утицајем неких психоактивних супстанци. Има индиција да је муж био наркоман - напомиње наш извор.

Иначе, он је родом из Београда, а супруга је Словакиња из Бачког Петровца. Пре пет година су прекинули све контакте са породицама и пријатељима, што указује на то да их је управо тада секта узела под своје.

Репортери су јуче у дворишту куће у Петроварадину, затекли црну гардеробу на сушилицама, у канти за смеће биле су дечје пелене, као и искоришћена најлонска одела која користе форензичари. Кућа је била запечаћена, а кроз прозор једне собе могле су се видети разбацане ствари и дечја колица.

Комшије су испричале да се брачни пар доселио у њихов крај пре две или три године и да су били прилично чудни, поготово он.

- Ни сам ким нису комуницирали, он се чак ни у пролазу није јављао. Стално је носио црну гардеробу и излазио је рано ујутро из куће и одлазио негде, са ранцем на леђима. Сећам се да је она била трудна кад су се доселили код нас. Старији син је био пресладак, имао је локнице и често је возио мали дечји бицикл по дворишту. Млађег сина никада нисам видела. Чула сам да су полицајци пронашли мртву децу у кревету и на каучу, ужас један. Не разумем зашто су морали и децу да побију, кад су већ решили да дигну руку на себе - прича очајна комшиница.

Извор: Србија Данас/Информер