Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ДЕВОЈКА (17) ПОПИЛА ПИЋЕ У ДИСКОТЕЦИ И УМРЛА! Мистериозна смрт потресла је целу Србију, снимак из ноћног клуба ОБРИСАН, починиоца нигде?!

01.03.2024. 21:15
Пише:
Србија Данас/Мондо
preminula devojka
преминула девојка / Извор: Фото: Друштвене мреже

И дан данас није утврђено због чега је несрећна девојка преминула на лицу места

Весела, духовита и нестварно лепа, тако памте (17) која је на Божић 2011. године трагично преминула. Рођена је 1994. године у Прокупљу, ту је и живела и ишла у техничку школу "15. мај". Сви су је памтили као девојку која је волела да вози ролере и једног дана је желела да буде полицијски инспектор као њен отац.

ЕВО КОМЕ ЈЕ СВЕ ДЕЧАК (12) ПРЕТИО БОМБАМА: Полиција претресом стана пронашла доказе, ПОСЛЕДИЦЕ ће сносити родитељи?!Foto: Srbija Danas/S.Džambić

ЕВО КОМЕ ЈЕ СВЕ ДЕЧАК (12) ПРЕТИО БОМБАМА: Полиција претресом стана пронашла доказе, ПОСЛЕДИЦЕ ће сносити родитељи?!

ЛАНЧАНИ СУДАР У НИШУ: Полиција на лицу места, увиђај у току (ВИДЕО)Lančani sudar

ЛАНЧАНИ СУДАР У НИШУ: Полиција на лицу места, увиђај у току (ВИДЕО)

НАСРТАО НА ЖЕНУ ДОК ЈЕ ДРЖАЛА БЕБУ У РУКАМА Тежак случај насиља у породици, жртва задобила ТЕЛЕСНЕ повредеFoto: Srbija Danas/Milana Pavković/SaÅ¡a Džambić/Shutterstock

НАСРТАО НА ЖЕНУ ДОК ЈЕ ДРЖАЛА БЕБУ У РУКАМА Тежак случај насиља у породици, жртва задобила ТЕЛЕСНЕ повреде

На Божић 2011. године девојка је изашла са својим другарицама у дискотеку, срушила се на под и из дискотеке се није вратила кући. До дана данашњег није утврђено да ли је преминула природном смрћу или је убијена. У емисији на Јутјубу "Балканске преваре", говорила је о овој мистериозној смрти и њена мајка. "Била је златно дете, дете за пожелети. Интелигентна, лепа, послушна, добар ученик и добра другарица", испричала је мајка.

Преминула девојка је одрасла у срећној породици, обожавала је оца који је био полицајац, а мајка јој је била најбоља пријатељица. Имала је и две сестре и брата и како је рекао приватни детектив, могло се рећи да је била из веома узорне породице. Мајка је рекла да се бавила рукометом и да је била потпуно здрава девојка и да је изузетне резултате постизала у спорту. "Где год је била галама и смех ту је била она. Волела је да се лепо облачи, да се дружи. Деца су је волела, штитила је слабије од себе увек. Знала је да изађе и да стане пред мушкарца који је за главу и по виши од ње, ако је он малтретирао мање дете, она би ускочила да им помогне", рекла је мајка.

2010. година и изласци у дискотеку

Године 2010. почела је да излази у дискотеку "Кастело". Како је речено у емисији, то је била најпознатија дискотека у Прокупљу. Власник дискотеке био је пријатељ њеног оца, па су је родитељи баш зато и пуштали. Како се наводи у тој дискотеци је она увек имала резервисано место и осећала се безбедно и волела је да учествује у свим забавним садржајима који су тамо били организовани. "Одржавали су неку журку где је било бирање најлепше девојке у кафићу и она је победила. Журка се звала 'Miss white'. Ништа њу то није понело превише, насмејано је рекла 'Мама изабрали су ме за мис'.Иако је имала понуде од различитих младића, није имала момка", рекла је њена мајка.

Преминула девојка је новогодишњу ноћ 2010. на 2011. годину провела у кафићу "Кастело", а само седам дана након тога, догодила се велика трагедија. "Божић смо провели као и свака породица. Устала сам рано и спремила чесницу. Негде око пола 10 сам почела да их будим да устану јер је требало брата да води код стрица да буде положајник. Код ње је тог преподнева дошла другарица. Тада се пожалила да је боли стомак, али сви су мислили да се ради о менструалним боловима", рекла је мајка.

Другарица и она су тада отишле у цркву и то је био задњи пут да је тамо крочила. Увече су отишле у "Кастело", где је те вечери наступао бенд "Посетиоци". "Њој је звонио телефон, звао је менаџер кафића Кастело, човек је из Ниша, ја га лично не знам. Звао је на телефон да потврди да ће она доћи на ту журку. Чудно ми је било то тек касније кад се трагедија догодила, зашто би он њу звао?", рекла је мајка.

Како је испричала мајка, она је пре дискотеке села на пиће. Њено друштво је пило кафу, а она само воду. "Ручала је нормално, била је нормално расположена, ништа није претходило тако ужасној смрти", рекла је мајка и додала да јој је она то вече донела паре које је заборавила код куће. "Питала ме: 'Можеш ли да ми спустиш паре до степеница које се налазе прекопута дискотеке 'Кастело', рекла сам да могу. Ту је било 75 динара. Прешла је улицу, дала сам јој новац, пољубила сам је и отишла је у кафић. То је био задњи поглед на њу, а ја апсолутно нисам слутила да је више нећу видети", испричала је мајка.

Смрт у дискотеци

У дискотеку је ушла око 22.30 те вечери, отишли су сви пријатељи за њен сто и поручили пиће. Она је наручила "Швепс", као и њена другарица, а како се наводи у емсији, остали су наручили неке друге сокове. "Биле су њене другарице са њом за столом и дечко од једне другарице чији је отац био шеф обезбеђења у 'Кастелу'", додала је мајка, Како је речено, она се сјајно проводила, плесала је са другарицама и све је било као иначе. У једном тренутку отишла је са другарицом до тоалета, да поправи шминку. Вратили су се за сто и отприлике око 22.45, а она је попила до краја своје пиће, а два минута касније је пала на под. "Попила је последња два гутљаја пића кад се вратила из тоалета, и само је пала на колена и кренула јој је пена из уста", рекла је мајка.

Другарице су почеле да се смеју и мислиле су да се шали и да се саплела, викале су јој да устане, али се више није померала и настала је паника. Дечко од другарице је покушао да јој пружи прву помоћ и она је одвезена у болницу. Тада су другарице јавиле и њеној мајци шта се догодило. "Рекле су ми, хитно дођите у Хитну помоћ, позлило јој је. Помислила сам Божић је, можда је дете појело или попило више него што треба, али она алкохол никад није пила. Дохватила сам само књижицу и отрчала сам тамо. Али чим сам изашла из куће, сусрео ме човек са црним аутомобилом, и дан данас не знам ко је тај човек, отворио је прозор аута и питао ме, госпођо где живи овде Симке полицајац. Ја сам га питала зашто, ја сам његова супруга, а он је рекао: Улазите у кола, вама је ћерка умрла. Тим речима је рекао, пресекао ме... Ушла сам у та кола, одвезао ме у Хитну помоћ. А ја то нисам веровала. Нико од њених другарица није био у хитној кад сам стигла, ја сам дошла до докторке, а видела сам да је лежала на поду, на покретним оним носилима, видела сам да има цев у устима и да су јој очи пола отворене. Докторка ме питала да л  болује од срца и да ли је на 'нечему', рекла сам не, да је дете спортиста, да се не дрогира. Ништа ми није одговорила, ушла је унутра и за два, три минута је изашла и растрели су све. Одвезли су је на тријажно, све време су је реанимирали, чули смо да се не чује више апарат. Она је била мртва... Дошла сам до ње, звала сам је, није било реакције. Учинило ми се као да сам чула њен уздах, доктор је опет укључио апарат, али ништа... Дете је здраво изашло из куће. Ја сам се све време надала да ће да је врате из болнице, да је она преживела, нисам веровала, али не... Хтела сам да се ради обдукција, јер је немогуће да дете умре потпуно здраво. Обдукциони налаз је потврдио да је моја ћерка умрла на лицу места у 22 часа и 45 минута у дискотеци, али узрок смрти је остао непознат. Обдуцент који је професор на факултету нам је саопштио да му се то никада није десило, да никад није имао такав случај. Њој је сваки орган остао на месту и здрав, дете је мртво, а здраво. Рекао је да токсиколошке анализе могу да покажу узрок смрти и да сумња да је у питању био неки јак отров", рекла је мајка покојне девојке.

До данас није утврђено од чега је преминула несрећна девојка, а мајка је испитивала и њене другарице мислећи да јој је неко са стране ставио нешто у пиће. "С обзиром на празник, касно је започета обдукција, крв није узета, касно је узета. Сви ти јачи отрови се повлаче из крви после 10, 11 сати", рекла је мајка, док је приватни детектив додао да је "полиција поступила аматерски и провинцијски", мислећи на то да нису узели садржај из флашице из које је пила, као ни ДНК и остале трагове. Како је још наведено у емисији, снимак са надзорних камера је био обрисан, а камера је баш гледала на сто где је она била. Поставља се питање да ли је ова девојка убијена, али никада није утврђен разлог због кога би се то догодило. "Оно што је једино мени пало на памет је да је она изгубила главу због своје лепоте и ништа друго..", рекла је њена мајка, а како је речено у емисији, отац је у међувремену преминуо од туге.

Србија Данас/Мондо