Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

СМРТОНОСНО КЛУПКО ОКО ЈАСМИНЕ: И први муж доживео ТРАГИЧАН КРАЈ, супруга данима поливала кућном хемијом

03.03.2022. 08:41
Пише:
Србија Danas/24sedam.rs
Siniša i Jasmina
Синиша и Јасмина / Извор: Фото: Facebook/Printscreen

Мотив злочина за сада није утврђен, али се спекулише да је осумњичена Синишу ухватила наводно у превари.

Јасмина С. (44) из Лазаревца, осумњичена да је убила свог супруга Синишу С. (40), пре више од седам дана, а затим га држала у стану - иза себе има још један брак, а како се незванично сазнаје, њен први муж је наводно погинуо у саобраћајној несрећи.

ОПЕКОТИНЕ ЗАХВАТИЛЕ 55 ОДСТО ТЕЛА: Радник "Петрохемије" тешко повређен у струјном удару

ОПЕКОТИНЕ ЗАХВАТИЛЕ 55 ОДСТО ТЕЛА: Радник "Петрохемије" тешко повређен у струјном удару

АУДИ ТОТАЛНО ИЗГОРЕО! Застрашујућ призор на путу од Чачка ка Крагујевцу (ВИДЕО)

АУДИ ТОТАЛНО ИЗГОРЕО! Застрашујућ призор на путу од Чачка ка Крагујевцу (ВИДЕО)

"ТРАЖИЛА ЈЕ - САХРАНИТЕ МЕ СА ЊИМ" Огласили се родитељи убијеног Синише - ево шта пише у Јасминином опроштајном писму

"ТРАЖИЛА ЈЕ - САХРАНИТЕ МЕ СА ЊИМ" Огласили се родитељи убијеног Синише - ево шта пише у Јасминином опроштајном писму

Она је, како се сумња, насмрт избола Синишу са којим има троје малолетне деце, а потом себи пререзала врат и у бесвесном стању је пребачена у болницу. Међутим, у једном моменту се пробудила и њено стање је сада стабилно.

Његово тело је данима држала у кревету и наводно поливала детерџентима, како се не би ширио непријатан мирис. У стану где се догодила породична трагедија живела су њихова малолетна деца старости девет, осам и шест година, а како се сазнаје, она су сада у хранитељској породици.

Она је деци и комшијама казала да је Синиша С. имао здравствених проблема и да спава у соби и да га нико не узнемирава. Мотив злочина за сада није утврђен, али се спекулише да је осумњичена, супруга ухватила наводно у превари.

Хорор у стану

Policija
Полиција / Извор: Србија Данас

- Синиша је заиста имао здравствених проблема, а осумњичена је казала да је он наводно био у болници. Међутим, касније се испоставило да он није био у болници, већ је мртав лежао у кревету умотан у ћебад, након што га је како се сумња насмрт избола. Након тога, она је његово тело поливала детарџентима и прскала освеживаче ваздуха и све је то радила, како се претпоставља да би сузбила непријатан мирис. Деца о томе нису ништа знала, пошто није дозвољава да уђу у собу у којој се налазио, већ им је рекла, да он спава и да га не узнемиравају. Деца нису видела ужас, већ су опроштајно писмо које су пронашли однели код првог комшије и након тога он је позвао полицију - каже извор близак породици.

Додаје, да ништа није указивало на породичну трагедију, која је потресла и станаре зграде у улици Дула Караклајића где су супружници становали као подстанари. Стан је запечаћен од стране припадника МУП-а Србије о чему постоји обавештење на вратима.

- Да ли је између супружника раније долазило до породичног насиља не зна се. Познато је да је Синиша волео Јасмину. Он је њеном најстаријем сину био као рођени отац, иако му је отац погинуо док је још био беба. Њих двоје су имали коректан однос, иако је он из Јасмининог првог брака. Он често није боравио у том стану јер пуно ради и доста је на теренима. Вероватно је она пронашла у његовом телефону нешто што је побудло сумње, да је наводно вара и о томе је требала да разговора са њим и да цивилизовано реше проблем ако је заиста постојао, а не на начин који је згрозио и зачудио све - објашњава извор.

Оставила опроштајно писмо

Деца су покуцала на врата комшијиног стана и видно узнемирена донела опроштајно писмо у ком је наводно писало:

- Знам да ме ниси волео као Синишу, и да си њега волео више. Што се тиче ствари у стану све су твоје, узми их, а мене сахрани са њим, а и не мораш, мени је све једно! Волим те, будите храбри и чувај брата и сестре и немој да их дајеш Синишиним родитељима у руке - писало је у писму које је Јасмина оставила свом најстаријем сину.

Како се сазнаје, комшија је то писмо узео од деце и предао га полицији.

Јасмина је око врата имала обмотане пешкире и свуда је било крви након што је покушала да се убије иза врата дневног боравка. Она је у бесвесном стању превезена у болницу, где се пробудила и наводно признала злочин.

- Имали су пса, али не зна се шта је било са њим. Наводно, Јасмина је казала да га је ударио аутомобил - да ли је то заиста тако или је склонила пса, како не би нањушио тело то не знамо - додао је наш добро обавештен извор.

Комшије: "Често су се свађали"

Међутим, станари ове зграде су нам казали да су наводно, често чули свађу између супружника.

- Они су се често свађали, што смо имали прилику да чујемо у више наврата, чак и ми који живимо неколико спратова изнад. Вероватно то нису радили пред децом. У згради се осећао смрад, али нико од нас није помишљао да се десила оваква трагедија. У нашој згради је иначе бучно, а од како се ово десило постало је све мирно. Јасмину сам често виђала и кад год сретне неког од комшија волела је много да прича, а спекулисало се и да је имала неких психичких проблема - казала је комшиница.

Како се незванично сазнаје, осумњичена је неколико дана уочи злочина у једној локалној продавници куповала кућну хемију и средства за чишћење купатила.

Претпоставља се да је планирала да тиме уклони трагова после убиства за које је осумњичена.

Подсетимо, породична трагедија догодила се у Лазаревцу у Улици Дула Караклајића када је Јасмина пресудила мужу, а потом га је неколико дана држала у стану. Према речима комшија, Јасмина и Синиша су живели као подстанари.