Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

"СВЕ ЛИНИЈЕ МУ СЕ СЕКУ ИЗНАД ПАНЧЕВАЧКОГ МОСТА" Пророчанство се обистинило - знао је где ће се Матејево тело појавити

21.05.2022. 08:13
Пише:
Србија Данас
Matej Periš
Матеј Периш / Извор: фото СрбијаДанас,МУП РХ

Вест о смрти Матеја Периша растужила је цео регион, а мистерија о нестанку младића решена је после 139 дана потраге у коју је била укључена српска и хрватска полиција

Министарство унутрашњих послова званично је саопштило да је ДНК анализом тела које је јуче око 9.20 часова пронађено у Дунаву, на Ади Хуји, тело Матеја Периша (1994) чији је нестанак пријављен полицији у Београду 31. децембра прошле године.

Према прелиминарном налазу обдукције смрт је наступила ненасилним путем.

Матеј Периш пронађен је 8 километара даље од места где је последњи пут виђен жив.

Вест о смрти Матеја Периша растужила је цео регион, а мистерија о нестанку младића решена је после 139 дана потраге у коју је била укључена српска и хрватска полиција.

У ЦЕНТРУ НОВОГ ПАЗАРА НАПАДНУТ ПОЛИЦАЈАЦ: Одмах пребачен у болницу, нападач ПОБЕГАО

У ЦЕНТРУ НОВОГ ПАЗАРА НАПАДНУТ ПОЛИЦАЈАЦ: Одмах пребачен у болницу, нападач ПОБЕГАО

ПОЧЕЛА ХАПШЕЊА ЗБОГ ЛАЖНИХ ДОЈАВА О БОМБАМА! Пао мушкарац из Барајева - оно што је рекао шокирало све

ПОЧЕЛА ХАПШЕЊА ЗБОГ ЛАЖНИХ ДОЈАВА О БОМБАМА! Пао мушкарац из Барајева - оно што је рекао шокирало све

ЗБОГ МАТЕЈА СЕБИ ОВО НЕ МОЖЕ ДА ОПРОСТИ! Једна од највећих мистерија - да ли је Маја нешто знала, а ПРЕЋУТАЛА

ЗБОГ МАТЕЈА СЕБИ ОВО НЕ МОЖЕ ДА ОПРОСТИ! Једна од највећих мистерија - да ли је Маја нешто знала, а ПРЕЋУТАЛА

Медији су раније писали о познатом ведском астрологу из Тузле Рамиксу Псајмастеру који је анализирао како су Матеју биле наклоњене планете кобне вечери, као и шта је тачно радио.

Познати ведски астролог направио је 4 могуће верзије шта се и због чега догодило Матеју Перишу кобне вечери. Интересантна је чињеница да се једва од његових верзија невероватно поклапа са коначним исходом мистерије о нестанку младог Сплићаина, тачније, он је тврдио да се Матејеве енергетске линије секу код Панчевачког моста.

Рамикс је навео:

- Када сам убацио његове податке унутар мапе Београда добио сам врло занимљив резултат. Наиме, све његове енергетске линије се секу мало изнад Панчевачког моста, а не около Бранковог моста. По свему судећи он јесте заиста завршио у Сави, међутим, Сава га је одвукла у Дунав, а линија његовог Сатурна (смеђа линија означена на мапи) сече место изнад објекта "Коноба код Србе". Тамо је Крњача, а на супротној страни је приобални део једне фирме - испричао је ведски астролог из Тузле.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Иначе, све претпоставке изашле су у јавност када још увек није била позната судбина Матеја Периша и када се чврсто веровало да је он и даље жив, па је тако и ова претпоставка ведског астролога заснована на томе да је Матеј заправо пливао целом путањом и да је завршио на копну у близини Панчевачког моста.

Погледајте како то место изгледа.

На крају, испоставило се да је прогноза ведског астролога веома прецизно показала где се Матеј налази, јер је његово тело испливало 500 метара низводно од Панчевачког моста односно код понтона на Ади Хуји.

Како нам је на лицу места испричао капетан Милован Зеленовић који је први угледао тело, веома је могуће да је тело било закачено код Панчевачког моста, па је услед јаког ветра (сада је Дунав веома брз) и повећане температуре воде, тело доспело до понтона.

- Шетали смо по палиби видели како вода носи тело, да се зауставља мало даље. Ветар га је донео, пливао је низводно Дунавом. Око 9 сати, у пола 10 је стигла полиција. Тело је било у стању распадања, неки дечко који је шетао поред је проверио на интернету и видео да је исто обучен као Матеј Периш. Имао је једну белу патику и црну мајицу. Мушкарац кад се удави, он је окренут телом на доле - рекао је Зеленовић.

- Младић на себи има фармерке, једну патику на којој је слово В које имају патике Матеја Периша. Када сам нашао тело, деловало је као да је дуго стајало у води. Друга патика је нађена на Сави након његовог нестанка. Водостај је био велики, пошто је ветар дувао, па је овде нанео тело. Ја сам звао полицију у 9 и 10. Дао сам изјаву у полицији - испричао је капетан Зеленовић.

Подсетимо, Периш је нестао у ноћи између 30. и 31. децембра, након што је изашао из клуба Готик. Његово даље кретање пратиле су сигурносне камере те је утврђено да је трчао београдским улицама, иако га нико није јурио.

Само је у једном тренутку покушао да заустави такси, а онда је продужио до ресторана Саванова, где му се губи сваки траг. Камере су "покриле" девет минута његовог кретања након изласка из Готика све до ресторана Саванова, као и његов покушај да заустави такси након ког је продужио до ресторана на савској променади.

Телефон Матеја Периша (27) из Сплита, који је нестао у ноћи између 30. и 31. децембра код Бетон хале у Београду, имао је последњи пут сигнал код Великог ратног острва, а извор објашњава да је то могуће ако је био два метра испод воде!