Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ТАЈНУ ЗАУВЕК ОДНЕЛИ У ГРОБ! Павле разнео БОМБОМ себе и љубавницу - мистерије и даље нерешене (ФОТО)

19.01.2023. 19:43
Пише:
Србија Данас/ А. Ј.
žandarm
жандарм / Извор: Фото: Youtube/Printscreen/Radio-televizija Vojvodine/Facebook/Shutterstock

Тајна коју су заувек однели у гроб.

Многи злочини почињени на територији Србије узнемирили су јавност. Неки од њих су толико сурови да се и годинама, али и деценијама касније са језом говори о њима, а актери крвавих пирова служе дугогодишње робије или су сами пресудили себи. У категорији Најјезивији злочини у Србији подсећамо вас на нека монструозна дела која су однела невине животе и завила у црно многе породице, али и цела места у којима су се десили.

Права љубавна трагедија која је две породице завила у црно одиграла се на путу између Батајнице и Нове Пазове 21. јануара 2020. године. Два тела пронађена су нешто после 9 часова у аутомобилу марке "опел вектра". Прва информација била је се припадник Жандармерије разнео са својом љубавницом. Десетак минута након детонације пронашла их је полицијска патрола. Затекли су стравичан призор: возило избушено од гелера и тела која су била потпуно унакажена. Попуцала су сва стакла на аутомобилу, па се због тога претпостављало да је бомба активирана у кабини возила. Како су медији преносили, беживотно тело Павла било је на возачевом, док је Маринино било на сувозачевом месту.

КРВАВА СЛАВА У СРБИЈИ! Небојша заклао жену пред гостима, па кренуо на ћерку и њену децу! У полицији изговорио речи које леде крв у жилама

КРВАВА СЛАВА У СРБИЈИ! Небојша заклао жену пред гостима, па кренуо на ћерку и њену децу! У полицији изговорио речи које леде крв у жилама

ИВАН УБИО ЧОВЕКА ЗБОГ ЦИГАРЕТЕ, А ОНДА КРЕНУО У СИЛОВАЊЕ! Монструозно: обљубио и сина (7) рођене сестре - ту није крај

ИВАН УБИО ЧОВЕКА ЗБОГ ЦИГАРЕТЕ, А ОНДА КРЕНУО У СИЛОВАЊЕ! Монструозно: обљубио и сина (7) рођене сестре - ту није крај

ЗАРИО БИЉАНИ НОЖ У СРЦЕ НА ЊЕН РОЂЕНДАН! Свирепо убиство се догодило пред ћеркицом и бебом у Панчеву

ЗАРИО БИЉАНИ НОЖ У СРЦЕ НА ЊЕН РОЂЕНДАН! Свирепо убиство се догодило пред ћеркицом и бебом у Панчеву

Врло брзо је све било познато: Павле Ракоњац (тада 31) активирао је бомбу и убио себе и Марину Петковић (тада 28), са којом је био у тајној вези. Марина је била васпитачица, а да се нешто дешава постало је јасно када се није појавила на послу. Њена колегиница позвала је породицу Петковић тражећи да хитно обавесте полицију да је нема.

- Она се у понедељак увече састала са њим и решила да се на један људски начин разиђу, а тек сутрадан ујутру када је обавештена полиција о њеном нестанку, пронађено је и Маринино беживотно тело. Нису тачне гласине да је она Павла терала да се разведе, хтела је да свако настави својим путем, што он очигледно није могао да поднесе - испричала је за Новости пријатељица, додајући да су њени познаници чак и посумњали да је трудна, мислећи да је можда и то био разлог њиховог сусрета.

Мештани су били у шоку и коментарисали су да су и Павле и Марина из добрих породица. Сви су понављали исто - зашто је све морало да се овако заврши?

Pavle Rakonjac
Павле Ракоњац / Извор: Фото: YoutubePrintscreen/Radio-televizija Војводине

Оно што је посебно свима привукло пажњу је да су Павлова деца ишла у вртић у коме је радила несрећна девојка и да су се тако њих двоје упознали. Међутим, она је двадесетак дана пре трагичне смрти променила посао и прешла у обданиште у близини породичне куће, где је радила до кобног јутра. Да ли је то урадила како би се склонила од, испоставиће се, свог убице, остала је тајна.

- Упознали су се у вртићу у ком је она радила, а у који су ишла Павлова деца. Када су се упознали, Марина је имала момка за кога је требало да се уда, али је због Павла раскинула. Недавно је одлучила да се врати бившем, а он то није могао да поднесе - говорио је извор Курира и додаје да је Марина покушавала да се склони од љубавника, те да је због тога мењала послове.

Павле и Марина били су у емотивном односу две године, али да то није функционисало откриле су Маринине другарице:

Marina Petković
Марина Петковић / Извор: Фото: Facebook

- Она је пре месец дана раскинула дугогодишњу везу са момком, па је наставила да се виђа са Павлом. Овај пут је чврсто решила да прекине са њим сваки контакт и врати се старој љубави, како би могла да оснује своју породицу, за разлику од Павла, који је имао жену и два сина. Чак ми се у пар наврата и поверила, како се плаши његових поступака, јер је у последње време био јако чудан - причала је једна од Марининих пријатељица за Курир.

Павле је радио је у новосадском одреду Жандармерије, а пре је радио у Полицијској станици Стара Пазова. У слободно време бавио се резбарењем икона и гусли. Он је на свом Фејсбук профилу објавио мноштво слика са женом и синовима. На једној фотографији види се да је на телу истетовирао имена своје деце.

Његове колеге говориле су да су га видели у пред трагедију, када је пливао за часни крст.

- Тог дана деловао је нормално, био је расположен. Ништа није указивало да ће се десити трагедија. Иначе, био је добар колега, посвећен послу. Дуго је радио у МУП, био је и у Интервентној јединици, а највећа жеља у каријери му је била да пређе у Жандармерију. У томе је успео и деловао је задовољно. Због свега смо затечени и не можемо да верујемо да се ово догодило - причао је колега.

Постојале су индиције да је Марина тражила Павлу да остави своју породицу, што је он одбијао. Међутим, Марини пријатељи су то негирали. Шта се заиста дешавало у возилу пре саме експлозије, тајна је коју ће жандарм и васпитачица однети у гроб.