Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

УКРАЛА НОВОРОЂЕНЧЕ ПА ОТИШЛА У КУЋУ БИВШЕГ МОМКА! Ужасни детаљи отмице бебе у Крушевцу (ВИДЕО)

09.08.2022. 18:41
Пише:
Србија Данас/Курир
beba
беба / Извор: Профимедиа/илустрација

Мајка дечака старог свега 40 дана, кога је у понедељак ујутру отела дадиља и однела га у кућу свог бившег момка, коме га је представила као њихово заједничко дете, на друштвеним мрежама објавила је да је бебиситерку ангажовала преко Фејсбук групе, те да је девојка која јој је киднаповала дете деловала сасвим нормално.

Да подсетимо, права драма у Крушевцу одиграла се када је у понедељак око 11.15 часова мајка дечака старог свега 40 дана пријавила полицији да је дадиља отела њено дете.

Мајка је појаснила да је бебиситерка отишла с малишаном у парк, али да се није вратила у договорено време, нити се јавља на телефон. Експресном акцијом су беба и дадиља пронађене у кући њеног бившег момка у предграђу Крушевца.

"РЕКЛА МИ ЈЕ ДА ЈЕ ИЗГУБИЛА БЕБУ" Огласила се мајка чије је дете отела дадиља из Крушевца - невероватни детаљи

"РЕКЛА МИ ЈЕ ДА ЈЕ ИЗГУБИЛА БЕБУ" Огласила се мајка чије је дете отела дадиља из Крушевца - невероватни детаљи

ДРАМА У КРУШЕВЦУ: Мајка пријавила нестанак бебе, полиција муњевито реаговала и решила случај

ДРАМА У КРУШЕВЦУ: Мајка пријавила нестанак бебе, полиција муњевито реаговала и решила случај

СМРТ МАЛЕ КРИСТИНЕ ОТВОРИЛА МНОГА ПИТАЊА: Трговина људима у Србији ПОСТОЈИ - ево шта каже заштитник грађана

СМРТ МАЛЕ КРИСТИНЕ ОТВОРИЛА МНОГА ПИТАЊА: Трговина људима у Србији ПОСТОЈИ - ево шта каже заштитник грађана

Мајка дечака апеловала је на друге жене да воде рачуна о томе кога унајмљују да им чува дете. Она је у групи поделила и фотографију дадиље, уз коју је написала "ово је особа која је киднаповала моје дете" и објаснила како се све одиграло.

Деда захвалан полицији

Сви смо претрпели шок, али битно да је унук нађен

Деда малишана истиче да је цела породица претрпела стравичан шок.

- Види се да је дете узнемирено, али и супруга и ја, ћерка и зет. Та жена је мог унука возила пет километара у једном правцу по оној врелини! Полиција је експресно реаговала и желео бих да им се посебно захвалим јер су то прави професионалци - каже деда.

Нашла је преко Фејса

- Пронађена је преко ове групе и деловала је сасвим нормално неколико пута када је чувала мог сина. Нажалост, јуче сам је пустила до парка, који је удаљен неколико минута од стана, и направила сам катастрофалну грешку, која је могла скупо да нас кошта - објашњава мајка и додаје:

- Док је била напољу, нон-стоп ми је слала поруке и слике како мали спава и како је све океј. Молим вас, обратите пажњу на њу јер је пуштена да се брани са слободе. Свако добро, чувајте се и чувајте своје ближње - закључила је мајка.

Деда отете бебе јуче је објаснио какав је пакао преживела његова ћерка док није сазнала где се нестали синчић налази.

Дуго живела у иностранству

Вратила се због короне

Како је објаснио деда отетог малишана, његова ћерка недавно се вратила у Србију.

- Она је дуго радила и живела у Кини, али се због коронавируса поново вратила у Крушевац и не знамо колико ће остати. Моја ћерка је образована, завршила је факултет - каже деда.

- Зет је запослен у "Коридорима" и због посла је често одсутан од куће, а моја ћерка, која нема стални посао, принуђена је да ради приватно и држи часове деци енглеског језика. Управо због тога, она је желела да нађе бебиситерку која би јој чувала бебу за време извођења наставе - прича деда малишана:

Оставила добар утисак

- Ову госпођу је нашла преко Фејсбука, а лепо мишљење о њој је дала и њена добра другарица. У четвртак и петак бебиситерка је била са мојом ћерком у њеном стану ради упознавања и навикавања, а током викенда није долазила, према договору. Оставила је добар утисак и стекла поверење - каже деда, и додаје да је његова ћерка чак сликала бебиситерку, копирала јој личну карту и узела број телефона, што је касније помогло полицији да брзо и ефикасно реши случај.

Kruševac
Крушевац / Извор: Фото: Facebook/Printscreen

Како наводи, она је у понедељак уредно дошла на посао.

- Преузела је бебу ујутру и рекла да ће да је прошета до Пионирског парка, а то је неколико стотина метара од стана. Дозволила јој је сат времена шетње, а преко Вајбера су се стално дописивале. Када је моја ћерка хтела да се нађе са њима, бебиситерка није била доступна. Нешто касније се јавила и обећала да ће доћи за пар минута. Отишао сам у Пионирски парк, али тамо је није било, што је већ упалило црвену лампицу, па смо се обратили полицији - наводи саговорник и закључује да је унук успешно пронађен после мање од сат времена.

Бивша свекрва

Немамо ништа са отмицом, нисмо знали да то није њено дете

Бивша свекрва осумњичене, односно мајка њеног бившег момка, описала је драму која се одиграла у њиховом дому.

- Бивша снајка је позвала сина и рекла да ће за три дана доћи и донети њихово заједничко дете. Тако је и урадила, дошла је око 10 сати, а док смо гледали бебу, око поднева, упала нам је полиција у кућу, однела малишана, привела њу и сина, а ми смо сви морали да дамо изјаве - прича видно узнемирена жена.

Како каже, њој је било познато да је њен син био у вези са дадиљом.

- Ми немамо ништа са отмицом бебе, требало би то да буде јасно одмах. Мој син је живео са њом, а колико сви знамо, била је трудна. Међутим, они су раскинули у априлу и од тада нису имали никакав контакт, нисмо знали да ово није њено дете - прича мајка младића.