Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

"УШАО ЈЕ У ТАКСИ, КУХИЊСКИ НОЖ МИ ЈЕ СТАВИО ПОД..." Хорор исповест ОТЕТЕ таксисткиње - "Поздравила сам се са животом!"

15.05.2023. 18:49
Пише:
Србија Данас/Блиц
Policija
Полиција / Извор: Фото: Shutterstock

Насилник ју је извукао напоље из аутомобила поневши са собом све ствари, од ранца, једног телефона и таблета.

Уобичајен радни дан за воланом таксија, за једну Чачанку претворио се у кошмар који никад неће заборавити. Иако се таксирањем бави две године никад није била у оваквој опасности и то од стране странке коју је возила на задату адресу. Није ни слутила да ће се током вожње од Чачка до једног драгачевског села морати борити за сопствени живот.

- Када је он ушао у такси све је изгледало нормално. Започео је причу да је управо стигао из Шпаније у којој је дуго радио, да жели да остане овде. Затражио је да га возим у Овчар бању где има викендицу коју жели да обиђе - започиње причу таксисткиња за РИНУ.

ХОРОР У БЕОГРАДСКОМ ТАКСИЈУ: Покупио децу да их вози у играоницу, а завршили на аеродрому у Сурчину - мајка једва спасила дете!

ХОРОР У БЕОГРАДСКОМ ТАКСИЈУ: Покупио децу да их вози у играоницу, а завршили на аеродрому у Сурчину - мајка једва спасила дете!

"ДОК СУ ЧЕКАЛИ НА НАПЛАТНОЈ СТАНИЦИ УПАО ЈЕ ТАЈ УБИЦА" Детаљи отмице крваве ноћи - таксиста успео да сачува живот себи и трудници

"ДОК СУ ЧЕКАЛИ НА НАПЛАТНОЈ СТАНИЦИ УПАО ЈЕ ТАЈ УБИЦА" Детаљи отмице крваве ноћи - таксиста успео да сачува живот себи и трудници

ТЕЖАК УДЕС У ЦЕНТРУ ВРАЊА: Мотоциклиста подлетео под такси - хитно превезен у болницу!

ТЕЖАК УДЕС У ЦЕНТРУ ВРАЊА: Мотоциклиста подлетео под такси - хитно превезен у болницу!

Међутим, током вожње ка поменутој викендици мушкарац је одлучио да се врати назад у чачанско насеље Атеница, где му се, како је рекао налази породична кућа да би узео кључ. Када су стигли, изашао је из аута и отишао до једне куће где је било упаљено светло а затим се, како каже таксисткиња, убрзо и вратио. Сео је у кола и рекао да га сада вози ка Гучи преко села Граб. Све је било потпуно нормално.

- Драма је почела оног тренутка када сам са главног скренула на макадамски пут у драгачевском селу, окружен малињацима. Када смо дошли на то одредиште упитао ме је "Колико пара дугујем", одговорила сам му 4.300 динара, он је рекао идем до куће само да узмем новац. После 2-3 минута, ја видим да није отишао право у кућу већ у двориште. Када се вратио, улетео је у кола и кухињски нож ми је ставио под грло и повикао излази напоље. Ја сам у том тренутку доживела шок, помислила сам да се ради о некој шали - додаје Чачанка.

Међутим, насилник ју је извукао напоље из аутомобила поневши са собом све ствари, од ранца, једног телефона и таблета. Како ју је извлачио из аутомобила, спазила је да није видео њен службени телефон који је кришом убацила у дукс.

- Помолила сам се Богу да има домета и насумице окренула број, како је то био службени телефон, позвала сам централу. Колеге су чуле да сам кукала и запомагала, видели су да се нешто дешава. Како је све кренуло нисам знала шта могу да очекујем, поздравила сам се са животом јер ме је вукао и шутирао по земљи. Он је из џепа извадио пиштољ, а нож узео у другу руку, прислонио је ватрено оружје на ребра и терао ме да идем у то двориште и како прилазимо, ту се налазио неки бунар у који је он бацио све ствари које је понео сем пиштоља - истиче она.

Затим је он од таксисткиње тражио да пронађе кључ у струјомеру како би ушли у кућу.

- Викала сам да нема кључа неколико пута, на шта ме је он гурнуо низ степенице и терао да уђем у ауто. Када сам ушла у ауто, некако сам се сигурније осећала, и када смо кренули назад видим ја да се појављује такси табла од аута. Он је са пиштољем претио речима "немој да си стала". Службени телефон је био у аутомобилу и константно је звонио, али није успевао да га нађе. Помишљала сам да искочим из аута, да се спасим - додаје она.

taksi
такси / Извор: Профимедиа

У последњем тренутку појављује се, за ову преплашену жену, сламка спаса. Насилник одлучује да јој уступи телефон уз обећање да га она неће пријавити.

- Јавила сам централи да је све у реду, и да сам се ја изгубила али сам добро, на шта су моје колеге одмах провалиле да се нешто дешава. Сви живи тог тренутка пошли су да ме траже, и по свим тим путићима су се раштркали јер нису знали тачно где се налазим. Када ме је први колега нашао, јавио је осталима. Пошто смо видели већ два возила таксија успут, он је приметио да се нешто дешава. У том тренутку се он уплашио, тражио је од мене да га не пријавим, а будем ли то учинила, рекао ми је "убићу те, децу ћу ти заклати". Ја сам му рекла да ће све бити у реду - прича таксисткиња.

Насилник је на путу за Караулу избацио кроз прозор пиштољ којим је цело вече претио.

- Након неколико километара колеге су направиле блокаду пута, где су нас окружили. Мене су извели на сигурно и одмах су позвали полицију која га је одвела. Тек када сам се осећала сигурно, стигло ме је све. Почела сам да вриштим и све да ми се враћа кроз шта сам прошла - рекла је ова жена и додаје када је све прошло да су јој колеге рекле како овог мушкарца, по сличним ексцесима, познају од раније. Она га није знала.

Припадници Министарства унутрашњих послова расветлили су ово разбојништво и ухапсили мушкарца (1975) из Чачка, због постојања основа сумње да је извршио ово кривично дело. Он се сумњичи да је 5. маја ове године у раним јутарњим часовима уз претњу пиштоља и ножа, од жене која је возила такси, одузео пазар. Код осумњиченог је пронађен новац, за који се сумња да потиче из наведеног кривичног дела. Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву.