Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ПРЕПОЗНАЛА ЊЕГОВУ ОДСЕЧЕНУ ГЛАВУ! Потресно сведочење Гоксијеве жене - језиви детаљи Невољиних егзекуција

11.05.2021. 20:03
Пише:
Србија Данас/Курир
Velja Nevolja
Веља Невоља / Извор: Фото: Нестали Србија/Профимедиа/Фацебоок

Јелена Величковић је са супругом био 17 година.

Јелена Величковић, супруга несталог навијача Горана Величковића Гоксија (33), потврдила је истражитељима да је на фотографијама које је је објавио МУП препознала делове тела свог мужа, ког је, како се сумња, клан Вељка Беливука убио, одрубио му главу и искасапио га.

САБЛАСНО! Откривена још једна тајна просторија Вељине "куће смрти" - форензичари ТРАЖЕ ТРАГОВЕ ЖРТАВА (ФОТО)

САБЛАСНО! Откривена још једна тајна просторија Вељине "куће смрти" - форензичари ТРАЖЕ ТРАГОВЕ ЖРТАВА (ФОТО)

ДА ЛИ ДНК ТРАГОВИ МОГУ ДА ОТКРИЈУ КО СУ ЖРТВЕ ВЕЉЕ НЕВОЉЕ: Ако није испуњен један услов, све може да "падне у воду"

ДА ЛИ ДНК ТРАГОВИ МОГУ ДА ОТКРИЈУ КО СУ ЖРТВЕ ВЕЉЕ НЕВОЉЕ: Ако није испуњен један услов, све може да "падне у воду"

ДОК СУ СЕКЛИ ТЕЛА КРВ ЈЕ СВУДА ПРШТАЛА: Потврђена прва жртва Невољине кланице, убице ипак направиле КОБНУ ГРЕШКУ (ФОТО/ВИДЕО)

ДОК СУ СЕКЛИ ТЕЛА КРВ ЈЕ СВУДА ПРШТАЛА: Потврђена прва жртва Невољине кланице, убице ипак направиле КОБНУ ГРЕШКУ (ФОТО/ВИДЕО)

Горан Величковић, иначе навијач групе Партизановци, нестао је 3. августа прошле године у центру Београда. Након хапшења криминалног клана почетком фебруара, у наредби за спровођење истраге наведено је да се ова организована група терети да је Величковића намамила у викендицу у Ритопеку, до које га је превезао његов познаник Вук Вучинић, и да су га тамо, како се сумња, брутално убили.

Пријавила нестанак

- Величковићева удовица истражитељима је потврдила да се на фотографији, коју је клан и раније преко апликације Скај слао другим људима, препознала свог супруга. Како је навела, она је сигурна да је реч о њему, јер је препознала његово тело, широка леђа и одрубљену главу - наводи извор и наставља:

- Јелена Величковић је испричала и да је са супругом седамнаест година заједно.

Како се сазнаје, она је инспекторима објаснила да је кобног августовског дана одвезла супруга до Вишеградске улице, јер јој је он рекао да треба да се нађе са другом, али да ће се брзо вратити кући.

- Пошто јој се муж није јављао, она је контактирала с њим преко пријатеља, а са његовог броја су стизале поруке да ће доћи касније, да је у гужви и да спава. Горановом другу су се поруке учиниле чудним, нарочито јер особа која је одговарала није дала одговор на њихово "контролно питање", односно да ли комуницирају с правим човеком - прича извор:

- Јелена је појаснила да је дан после нестанка супруга отишла у полицију, а 5. августа званично пријавила његов нестанак.

Није сумњала

Величковићева супруга је испричала и да се познаје с породицом Вука Вучинића, јер се дружила и с његовом женом, а посећивали су се на рођенданима и славама.

- Она је појаснила да ју је после нестанка звала Вучинићева супруга, која је била шокирана тиме што се догодило. Када је Вучинић ухапшен и када се у медијима појавила информација да је управо он Величковића превезао до Ритопека, њих две су се опет чуле, а Јелена је тада истакла да у њих не сумња, нити је икад сумњала - додаје извор.

У викендици ужаса у Ритопеку наводно су пронађени ДНК трагови Горана Величковића, те се сумња да је управо то место на коме је он убијен.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

- Наводно је у близини куће преко базних станица лоциран и његов телефон с апликацијом Скај, и то баш у дану када је он отет - додао је извор.

И Радојевић убијен

Подсетимо, јуче је откривено да је породица такође несталог навијача Здравка Радојевића из Котежа обавештена да је његов ДНК траг нађен у викендици Вељиног клана.

- Здравкова родбина добила је у фебруару информацију да је ухапшена група за коју се сумња да је отела и убила Радојевића. После неког времена речено им је да је Здравков ДНК нађен у дневној соби у Ритопеку. Радојевићева удовица је потом позвана у Специјално тужилаштво заједно са свим породицама за које се сумња да су породице убијених особа - рекао је тада извор близак овој фамилији.

И Радојевић је на сличан начин отет као и Велечковић и Милан Љепоја, тако што су му рекли да дође на одређено место, искључи мобилни или да га не понесе и да не говори куда иде.

- Још на уласку у викендицу, како се сумња, чланови клана Беливука би електрошоком омамили жртве, везивали их и убијали после тортуре и мучења. Све то су снимали, потом би их раскомадали у купатилу, а делове тела су, како се верује, палили, пржили киселином па закопавали, бацали у реку или млели у машини за млевење меса у тајном бункеру у викендици - каже извор.