Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ГУРАО МУ БИЛИЈАРСКИ ШТАП И КУГЛЕ У АНАЛНИ ОТВОР: Ко је Вељин војник који је крволочно силовао младића на стадиону?

07.08.2021. 08:25
Пише:
Србија Данас/Курир
velja nevolja
веља невоља / Извор: Профимедиа

Држали су га везаног и наизменично тукли дрвеном мотком, која се поломила од силине удараца

Алекса Шејић (21) из Владичиног Хана, који је ухапшен крајем фебруара због сумње да је као члан криминалне групе Вељка Беливука трговао дрогом на стадиону Партизана, после спроведене истраге осумњичен је и за силовање И. С.

РАЗРАЂЕНА ТАКТИКА: Овако Звицер бежи од полиције и мафије по Јужној Америци, узео нови идентитет, ево кога глуми

РАЗРАЂЕНА ТАКТИКА: Овако Звицер бежи од полиције и мафије по Јужној Америци, узео нови идентитет, ево кога глуми

ОТАЦ ИНСПЕКТОРА ДЕЈАНА ЈОВИЋА О ПОКРЕТАЊУ ИСТРАГЕ У МУП: Обећали су ми хапшење Беливукових полицајаца

ОТАЦ ИНСПЕКТОРА ДЕЈАНА ЈОВИЋА О ПОКРЕТАЊУ ИСТРАГЕ У МУП: Обећали су ми хапшење Беливукових полицајаца

"САМО СА ЛЕШЕВИМА БЛЕЈИМ, ЧУДНО МИ ЈЕ КАД ВИДИМ ЖИВОГ ЧОВЕКА" Маре Месар главни организатор убистава: Он је био маг

"САМО СА ЛЕШЕВИМА БЛЕЈИМ, ЧУДНО МИ ЈЕ КАД ВИДИМ ЖИВОГ ЧОВЕКА" Маре Месар главни организатор убистава: Он је био маг

Према незваничним информацијама, навијач Партизана из Пожаревца злостављан је јер су припадници криминалне групе сумњали да их прати и снима. Брутално мучење младића, који је такође био ватрени навијач Партизана, наводно је трајало три дана, а осим батина, преживео је и језиво силовање штапом и куглама за билијар, које су му гурали у анални отвор.

Трговина дрогом

- Шејић, који је ухапшен после осталих чланова Беливуковог клана, притворен је нешто касније. Најпре му се стављала на терет трговина дрогом за групу. На саслушању у полицији је признао да је у бункеру на стадиону Партизана размеравао и миксовао дрогу коју је набављао ухапшени Милован Тадић Микса, али силовање није помињао. Међутим, даљом истрагом се дошло до нових доказа, па је Шејић, иначе конобар из кафића који су само Беливукови навијачи користили, осумњичен и за силовање једног навијача - открио је извор.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Оптужницом, како се наводи, Шејићу се ставља на терет да је управо у ресторану, такозваном Вељином бункеру, три дана, од 8. до 10. августа прошле године, у просторијама испод трибине са осумњиченима Мијатом Симеуновићем и Милошем Селаком Лукићем тукао младића, а потом га и силовао.

- Како се сумња, оштећеног су затекли испред ресторана с телефоном и на силу га увукли у просторије које су користили као кафић на стадиону. Захтевали су да им каже ко га је послао, оптужујући га да је цинкарош и да их је пратио и снимао за припаднике навијачке групе Алкатраз. О томе су обавестили Беливука и Миљковића, који су издали наређење да га муче - наводи он.

Наводно, држали су га везаног и наизменично тукли дрвеном мотком, која се поломила од силине удараца.

Трагови крви

- Шејић га је потом, како се сумња, сексуално злостављао, док су остали то посматрали - наводи извор.

Иначе, у такозвани бункер испод стадиона Партизана смели су да улазе само припадници криминалне групе. Тајне просторије полиција је пронашла одмах после хапшења 4. фебруара, а детаљном претресу, подсетимо, са лисицама на рукама присуствовао је и Беливук.

Velja Nevolja i Mesar
Веља Невоља и Месар / Извор: Фото: Printscreen/TV Пинк

- Осим дроге и оружја, у ресторану су одмах откривени и трагови крви, а на вештачење је послат чак и брис узет из фрижидера. Истражитељима је одмах било јасно да је и ресторан место злочина - открива извор.

У оптужници и власник мајсторске радионице
Кокаин чували у ауто-сервису

л Оптужницом је обухваћен и Владимир Димитријевић, власник ауто-сервиса у Београду. Он је наводно испричао да Беливука познаје десетак година. Како је наводно рекао, Беливук га је питао да ли би хтео да у својој кући чува кокаин.

- Тада му је поклонио и телефон са Скај апликацијом, а његов надимак био је Шепртља. Рекао је да је дрогу предавао члановима клана тако што ју је стављао у свој "фијат пунто", који би паркирао на ливади у близини куће и остављао га откључаног. Из тог аута сарадници клана би узимали дрогу. Додао је и да је за своје "послове" добио 12.000 евра, а да је по новац одлазио на стадион Партизана - каже извор.

Димитријевић је наводно рекао и да је Беливуку набавио радне комбинезоне.

- Беливук му је рекао да му требају одела јер реновира кућу. Када је наручивао одела за свој сервис, наручио је и комбинезоне за Беливука. Реч је о молерским комбинезонима са капуљачама - додаје саговорник. Према његовим речима, Димитријевић је испричао и да је контактиран преко Скај апликације после Беливуковог хапшења.

- Стигла му је порука од Крилатог са питањем да ли има Беливуков кокаин. Предао је дрогу младићу са капуљачом и маском. Потом је уништио телефон са Скај апликацијом, а претходно је уништио и вагицу, вакуум машину и сто које је користио за паковање наркотика - каже извор.

Саслушан

Силовани младић под пратњом полиције

л И. С., који је, како се сумња, брутално злостављан, добио је пратњу полиције због страха после онога што му се догодило. Он је саслушан као сведок и наводно је испричао да су га навијачи познавали јер је редовно ишао на утакмице Партизана.

- Рекао је да није из Београда и да је тога дана из Пожаревца у престоницу дошао туристички, најпре се прошетао Калемегданом, а онда отишао на стадион. Наводно, одмах су му одузели телефон и пошто су у њему пронашли поруке које је размењивао са припадником Алкатраза, почело је мучење - каже извор.