Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ОНА ЗНА СВЕ ТАЈНЕ ПОРОДИЦЕ МАРЈАНОВИЋ - ПОСЛЕДЊА СЕ ЧУЛА СА ЈЕЛЕНОМ: Мистериозна кума Вера све време помагала полицији да пронађу убицу

27.07.2022. 07:24
Пише:
Србија Данас
Zoran Marjanović na pomenu supruzi Jeleni
Зоран Марјановић на помену супрузи Јелени / Извор: Србија Данас

Мистериозна кума Вера Вукомановић жена је од поверења породице Марјановић и њихова десна рука

У протеклих шест година није било догађаја у кући Марјановића коме Вера није сведочила и одиграла своју улогу.

Кума Вера је особа која се последња чула са певачицом Јеленом Марјановић пре него је она брутално нападнута и ударена чак 8 пута тупим предметом у главу, а потом остављена да умре у каналу на насипу у Борчи.

"НАПРАВИ НЕКУ СЛИЧИЦУ" Испливале шокантне поруке брата Зорана Марјановића упућене малолетници!

"НАПРАВИ НЕКУ СЛИЧИЦУ" Испливале шокантне поруке брата Зорана Марјановића упућене малолетници!

"ЗНАЛИ СМО ДА ЈЕ ЗОРАН УБИЦА" Дијана Хркаловић причала о мотивима суровог злочина, описала последње моменте Јелене Марјановић

"ЗНАЛИ СМО ДА ЈЕ ЗОРАН УБИЦА" Дијана Хркаловић причала о мотивима суровог злочина, описала последње моменте Јелене Марјановић

ОТКУД ДЕТЕТУ ИЗРАЗ "ПРИТВОР"? Нови детаљи случаја Марјановић - овај доказ је СРУШИО Зоранову одбрану

ОТКУД ДЕТЕТУ ИЗРАЗ "ПРИТВОР"? Нови детаљи случаја Марјановић - овај доказ је СРУШИО Зоранову одбрану

Она је знала све тајне породице Марјановић, а спекулисало се и да је живела са њима у кући.

- Вера је породична кума Марјановића и у њиховој кући је третирана као члан породице. Малтене је живела с њима. Она је била и сведок на суђењу Зорану Марјановићу и описала је последњи дан Јелене Марјановић у тој кући - објаснио је извор Курира.

Већ била у притвору

Кума фалсфикатор

Вера Вукомановић 4. новембра 2019. ухапшена је због сумње је с још једним мушкарцем фалсификовала исправе. Она је тада изведена пред тужиоца Првог основног јавног тужилаштва у Београду, и како Курир тада сазнао одређен јој је притвор до 30 дана.

- Кума Вера се терети да се уз помоћ фалсификованог овлашцења М. В. из Републичког геодетског завода одрекла права на жалбу и тиме омогућила свом саучеснику да се уз помоћ фалсификованог купопродајног уговора укњижи као власник парцеле на Звездари - објаснио је извор Курира тада.

Она је детаљно описала дан када је убијена певачица.

- Дошла сам тог јутра у кућу, купила сам успут хлеб. Зорица је већ била будна када сам дошла, док су остали спавали. Пробудиле смо Уроша јер је тог дана требало да полаже вожњу. У међувремену је устао и Владимир - испричала је Вера и додала:

- Јелена, Зоран и њихова ћеркица отишли су то поподне на насип. Последњи пут сам се чула са Јеленом око 16.42 - навела је она тада, а како је у оптужници наведено то је било непосредно пре времена убиства које се водио око 17 часова. Вера Вукомановић се у априлу 2016., након проналаска Јелениног тела у каналу поред насипа, свесно или несвесно изланула и рекла:

- Не можемо да верујемо да неко каже да нисмо одмах звали полицију након што је Јелена нестала на насипу. Ја сам их лично звала, а Зоран је с Јеленином сликом отишао у седиште београдске полиције. Звали смо и Сигурну кућу и пријатеље и познанике из свих могућих установа - рекла је она, а тада се поставило питање зашто су Јелену одмах тражили у тој установи.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Кума Вера је после убиства отворила душу и за Курир навела да сарађује са полицијом.

- Не замерам полицији што ме испитује, долази у моју кућу и проверава због Јеленине смрти, јер је све то у циљу да се убица што пре пронађе. Сваки дан сам код Марјановића, помажем кад им је најтеже и само ја знам кроз какав пакао пролазе - рекла је Вера и наставила:

- Свашта се писало по медијима о трагедији, а нарочито о Марјановићима, па и о мени, и то ме је веома заболело. Знам како им је, покушавам на све начине да им помогнем након трагедије. Није никаква мистерија то што сам свакодневно код њих - казала је за Курир Вера и додала:

- Пратим и подржавам рад полиције. Нисам за то да се губи време. Породица Марјановић ако некоме није помогла, сигурно није одмогла. А помогла јесте.

Она није замерила ни што јој је полиција претресла кућу.

- Ако је претресла, и треба. Значи, све што затреба у циљу истраге, ту смо. Отворена су нам врата. Ако треба било шта да се сазна, ту смо да сарађујемо ноћу и дању, како год, само да се убица што пре открије - каже она.

Приликом хапшења које се догодило у петак у породичној кући Марјановића, када је Зоран привођен после пресуде, један догађаја привукао је пажњу јавности, а то је кума Вера која је носила хлеб док су специјалци изводили Зорана из куће.

Приликом уласка у двориште неколико паса, које чувај Марјановић, преплашени од маскираних полицајаца почели су да лају на њих, а један од надређених замолио је кума Веру да псе затвори у бокс због безбедности.

Преплашена жена ушла је у кући и узела пола хлеба како био псе одвела у бокс и у моменту непажње, приликом изласка из куће закључала је врата па је тако затворила полицајце који су у том моменту изводили Зорана из куће.

БОНУС ВИДЕО: Интервентна одводи Зорана Марјановића