Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ДЕТАЉИ ПЛАНИРАНОГ АТЕНТАТА НА ВУЧИЋА: Требало да буде извршен СНАЈПЕРОМ, криминалци долазе из ОВЕ ТРИ ЗЕМЉЕ

24.01.2022. 09:20
Пише:
Србија Данас/Новости
Aleksandar Vučić
Александар Вучић / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Мафијашки бос из Котора Радоје Звицер организовао је криминалну групу, састављену од држављана Црне Горе, Босне и Херцеговине и Србије, који су уз логистичку подршку још неких људи из појединих земаља у региону имали задатак да убију председника Србије Александра Вучића

Према досадашњим информацијама, један од шефова злогласног "кавачког клана" темпирао је напад на Вучића за фебруар, а атентат је, према доступним сазнањима, требало да буде извршен снајпером. Идентификовано је укупно седам припадника ове организоване криминалне групе и за њима су расписане потернице.

У склапању овог стравичног мозаика у овом тренутку ангажовани су готово сви обавештајни ресурси Србије, са циљем да се сачува живот српског председника, али и до детаља открије монструозни план и његови извршиоци, расветли ко су њихови политички налогодавци, као и да ли су и које агентуре из иностранства, али и људи из ширег окружења шефа државе, у то укључени.

СРПСКИ ФУНКЦИОНЕРИ НА ПЛАТНОМ СПИСКУ ЗВИЦЕРА! Шокантно откриће - ево ко је плео мрежу завере против председника Вучића

СРПСКИ ФУНКЦИОНЕРИ НА ПЛАТНОМ СПИСКУ ЗВИЦЕРА! Шокантно откриће - ево ко је плео мрежу завере против председника Вучића

ЖУСТРА СВАЂА У "УТИСКУ НЕДЕЉЕ" Бошко Обрадовић: Хвала Богу што Тадић није председник Србије (ВИДЕО)

ЖУСТРА СВАЂА У "УТИСКУ НЕДЕЉЕ" Бошко Обрадовић: Хвала Богу што Тадић није председник Србије (ВИДЕО)

Вучић упутио САУЧЕШЋЕ поводом смрти епископа Лаврентија: Са тугом сам примио вест о његовој смрти

Вучић упутио САУЧЕШЋЕ поводом смрти епископа Лаврентија: Са тугом сам примио вест о његовој смрти

Интензивно се прикупљају сви релевантни подаци о припремама за ликвидацију Вучића, а о чему су припадници полиције једне земље чланице Европске уније обавестили наше органе 14. јануара, посредством Европола, под ознаком хитно. Она је проверена на више експертских нивоа и утврђено је да је веродостојна, па су Министарство унутрашњих послова и Безбедносно-информативна агенција заједно са Европолом и партнерском службом од које је информација добијена покренули опсежну акцију утврђивања идентитета свих припадника ове злочиначке организације који су уплетени у паклену замисао.

У информацији о припремању атентата, како се сазнаје, тачно се наводи седам имена, од којих је најпознатије Звицерово, затим оружје које треба да се користи, али и државе где ће примопредаја делова снајпера бити обављена. Он би тек у Србији, према злочиначким плановима, био склопљен у смртоносно оружје. Меци за њега, другим каналима, стигли би до места са којег атентат треба да се изврши.

За пренос оружја, опреме и метака, обезбеђени су чак и легални папири. Као да је реч о сасвим обичном увозу преко званичне фирме. Налог за убиство председника Вучића је, према доступним подацима, издао Звицер, који слови за једног од вођа злогласног "кавачког клана", али постоје индиције да то "није урадио на своју руку" већ у договору са својим менторима у Црној Гори.

На политичку позадину ових планова Звицерове криминалне групе, већ су упозорили и сам председник Вучић и многобројни министри и представници власти, указујући да многима, и у земљи и изван ње, одговара дестабилизација Србије.

     

Radoje Zvicer
Радоје Звицер / Извор: Фото: МУп

Да све ово што се сада дешава опасно подсећа на ситуацију пред убиство премијера Зорана Ђинђића указао је јуче и заменик градоначелника Београда и функционер СНС Горан Весић. Он је рекао да је имао привилегију да буде сарадник Ђинђића, као сада и Вучића, и да је био присутан када су се дешавале радње које су претходиле атентату:

- Нажалост, не могу да не приметим да се дешавају сличне ствари. Пре свега, свако упозорење би требало да буде озбиљно схваћено. Актуелно упозорење је стигло преко Европола, организације коју чине полиције европских земаља. Не могу да разумем спрдњу на друштвеним мрежа и у појединим медијима који се на тај начин односе према тој информацији. На исти начин су се односили када се догодио покушај атентата на Ђинђића код "Арене" - подсетио је Весић.

Он је рекао да се сећа медија који су писали да је Ђинђић организатор атентата на самог себе и да је све измислио, а неколико недеља касније се нажалост догодио и прави атентат и показало се да су сви ти догађаји били повезани.

Упозорио је да се исти људи сада спрдају и са овом темом и да не може да разуме, као што не схвата ни поједине државне функционере, министре, директоре јавних и других предузећа и партијске функционере СНС који још нису нашли за сходно да се огласе.