Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

ГОДИНАМА ЖИВЕЛЕ ОД ПРОСТИТУЦИЈЕ: Ево како су у Нишу "пријатељице ноћи" зарађивале од Турака

26.04.2017. 10:55
Пише:
Србија Данас/ Нишке вести
Prostitutka u kolima
Проститутка у колима / Извор: Профимедиа

Невероватне приче "из прве руке" од нишких "пријатељица ноћи"

Пре двадесетак година многе нишке пријатељице ноћи, пре свега оне које називају „камењарке“, до не малих девиза долазиле су „ординирајући“ на паркингу испред једног мотела, који је у то време био пребукуиран шлеперима који су у транзиту пролазили са Истока према Западу, али и обрнуто.

Пролазили су друмски „јахачи“, али и застајали баш код тог мотела да предахну и да се освеже женским телом. Неуморни возачи из Турске и Грчке добро су, наиме, знали да је паркинг мотела надомак Ниша, место где их очекују „камењарке“, које су своје полусатне услуге напаливаће и по, тада фантастичних, 300 марака!

ПРОСТИТУТКА МАРИЈА (25) ОТКРИЛА НАЈВЕЋУ ТАЈНУ СВОГ ПОСЛА: Ипак, на ЈЕДНУ ствар никада не пристаје!

ТАЈНЕ СЕКСА У СРБИЈИ: На овим местима Срби ОБОЖАВАЈУ да раде "ОНЕ СТВАРИ"!

Ово место је на друмским географским картама, које су поседовали многи возачи шлепера, било обележено црвеном бојом, као јасни предзнак да их близу Ниша очекује „свеже месо“, као прави мелем после толико хиљада километара труцкања у камиону. Међутим, почетком деведестих година, увођењем санкција опустеле су су и наше аутостраде, па и паркинг код познатог мотела.

Prostitutka
Проститутка / Извор: Профимедиа/илустрација

Популарне „камењарке“ из Ниша тада су су готово преко ноћи остале без посла и не малог девизног прихода.

– Сада могу само да жалим за тим временима, када се зарађивало као лудо – присећа се Габријела М. (40), која је као млађено „девојче“ своје тело издавала искључиво турским возачима шлепера.

– Свашта се прича о тим шоферима из Турске, те прљави су, те смрде, али нико не помиње да су у сексу праве мушкарчине. Додуше, и не може се очекивати нека завидна хигијена када се овај посао одрађује на „брзака“, у кабини друмске крстарице. Знала сам да за по подне и у току ноћи „одрадим“ по петорицу возача и да ујутру одем кући, додуше сва исрпљена, са по хиљаду марака. Е, да ми је сада та пара.

Правиле "дежурства" на паркингу

Ова некадашња „камењарка“ нам потврђује и да је пре петнаестак година постојала велика конкуренција међу њима на поменутом пакрингу, па су морале да праве „рапореде“ дежурстава, по коме су радиле сваке друге ноћи. Посла је било за, како потврђује ова Нишлијка, њих тридесетак.

Многе од њих су тада и први пут осетиле паре од проституције, док је део њих имао ускуства и од ранијих издавања љубавних услуга. Код мотела су, све оне, често биле на мети полиције, која их је и притварала, па су морале да седе у самом мотелу, уместо да дежурају на самом пакрингу. Седну, наруче пиће, а када се возачи појаве, само се скокне у њихову кабину.

– Ретко је ко од тих возача био спреман да плати собу у мотелу и ужива у кревету. Свима је био дражи секс у кабини, на њиховом даноноћном кревету. Шта знам, ваљда су тако годинама навикли – вели нам Габријела.

– Многи од њих нису тражили класичан секс, већ искључиво оралне услуге, које ми, као лујке, нисмо екстра наплаћивале. Вероватно што нам је и тарифа од пар стотина марака била довољна. Нисмо тада много размишљале ни о некој заштити, јер су приче о сиди биле далеко од нас. Данас би, вала, добро поразмислила да ли бих уопште могла да било шта урадим са неким од тих шофера.

ДРАМА У СРБИЈИ: Мислио да га жена вара с његовим дедом, од праве истине се замало шлогирао (ВИДЕО)

Prostitutka na ulici
Проститутка на улици / Извор: Профимедиа

А после паузе од неколико година, када је „тезга“ код мотела пропала, неке од „камењарки“ су се преселиле на булевар који се пружа према Нишкој Бањи, односно саобраћајници која води ка српско бугарској граници. Дежурале су увече и преко ноћи готово на сваких педесетак метара, а биле су препознатљиве по већ класичном одевању проститутки и са подигутим прстом за стопирање.

ХАОС У ВОЈВОДИНИ: Тражио од пријатеља да му набаци ДЕВОЈКУ ЗА СЕКС, а након СНОШАЈА урадио је ОВО

Посла је, међутим, било веома мало због слабе фреквенције саобраћаја али и потенцијалних клијената овим путем.

А и у том делу је својевремено било клијената колико су хтеле. Колика је конкуренција била жестока, говори и податак да је својевремено баш у том делу Ниша, у Ренгеновој улици, у приземном стану убијена једна старица. Убице никада нису пронађене, а незванично је потврђено да је ова „бакута“ била главни макро управо ових „камењарки“ и да је убијена од – конкуренције. Поједине Нишлијке су својевремено зарађивале од страних возача на парикингу код мотела, али нису издавале своје тело. У договору са мужевима или момцима, организовале су преваре тих истих напаљењих шофера. Дежурале су као и остале „камењарке“, а када би их они „спопали“ прво би им затражиле и узеле девизну надокнаду.

Затим би ушле у кабину, а истог трена би из мрака, по предходном договору, банули њихови пријатељи који би узвикнули „Полиција!“. Наравно, ту „продавачицу“ љубави би морали да „приведу“ заједно са девизама, као доказним материјалом. Возачи су тада остајали без обећаног уживања али и без пара, а да можда и никада нису схватили да су преварени.