Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ЛУКАС БРУТАЛНО ОДГОВОРИО ЈЕРЕМИЋУ: Шта ти је сметало јадо једна? Песма "Ово је Србија"? Шта је требало да певам, ово је Албанија?

29.10.2019. 20:21
Пише:
Србија Данас
lukas
лукас / Извор: Фото: Србија Данас/Саша Џамбић/Профимедиа/илустрација

Након што је лидер Народне странке Вук Јеремић запретио путем Твитера Аци Лукасу поводом његовог наступа у Новом Саду на 11. годишњици оснивања Српске напредне странке у недељу, уследио је и одговор фолкера.

Подсетимо, Јеремић се први огласио твитом у ком је написао "Горећеш у паклу" изнад снимка Лукаса са свечаности напредњака.

Њега су твитераши због те објаве масовно осудили, а сада је своје мишљење о целој ситуацији изнео и певач.

ВУЧИЋ ПОКЛОНИО ЈУНКЕРУ СРПСКИ ВИЊАК! "Хвала што сте ценили Србију и то показивали на сваком месту" (ФОТО)

ВУЧИЋ ПОКЛОНИО ЈУНКЕРУ СРПСКИ ВИЊАК! "Хвала што сте ценили Србију и то показивали на сваком месту" (ФОТО)

Нови Закон о пореклу имовине СВЕ ЋЕ ПРОМЕНИТИ! Нису само ПОЛИТИЧАРИ МЕТА, а улогу имају и СВИ ГРАЂАНИ

Нови Закон о пореклу имовине СВЕ ЋЕ ПРОМЕНИТИ! Нису само ПОЛИТИЧАРИ МЕТА, а улогу имају и СВИ ГРАЂАНИ

Ево ко је организовао паљење Весићеве књиге: Објављени снимци инцидента у Београду (ВИДЕО)

Ево ко је организовао паљење Весићеве књиге: Објављени снимци инцидента у Београду (ВИДЕО)

- Дакле, Вуче (зецу) Јеремићу. Како да схватимо ову твоју "демократску претњу", где кажеш некоме, (мени), некоме ко не мисли исто као ти, некоме ко подржава људе који воле своју земљу и раде за своју земљу, некоме ко такође воли своју земљу, да ће тај горети у паклу? Па ако си утриповао да си некакав Тарабић или Нострадамус и слично, то би и могао да акцептирам, као ти проричеш судбину, а знамо колико си, тј. ниси нормалан, мислим да би то било легитимно! Али за Ф одељење! Али, ако ово схватимо као одређену претњу да по евентуалном твом доласку на власт, што је, наравно, и ти то знаш, немогуће, али ајде, ако тако схватимо, то значи да би ти као власт све оне који нису политички и било како на твојој страни, ти спалио на некаквој ломачи и слао у пакао? Сва срећа, па је твој долазак на власт толико немогућ да не би могла ни квота у кладионици да се одреди! У такве бајке ни ти не верујеш зато и правиш овакве тупаве излете, па ћеш сада морати да ме трпиш на грбачи јер ниси свестан за какву си се трофазну жицу огољену ухватио када си мене прозвао? Шта ти је сметало? Песма "Ово је Србија"? Шта је требало да певам? Ово је Албанија? Ти би то више волео?", само је део објаве фолкера.

Фолкер је и у другом посту на Инстаграму наставио да одговара Вуку Јеремићу, и написао:

- Срам те било, болеснику један са искривљеном фацом, психопато, да ти некоме кажеш да ће горети у паклу, зашто, зато што није пи*ка издајничка као ти? Јадо једна, иди и чекај да ти неко да лоповске да се попнеш на тротоар, а о председнику не сањај, глупане, између осталог, нема те председничке говорнице иза које би се ти видео! Можда да се кандидујеш у држави Лилипут, али она постоји само у књизи! Док Лилипутанци, изгледа, постоје, када видимо тебе! Иди питај неког пластичног хирурга да ли се ради надоградња тела, па те паре издајничке уложи да и ти једном изгледаш као одрастао човек, а не као ретардирани штребер! И на крају, тај пакао у који ме ти шаљеш је Врњачка Бања, за пакао из кога би ме послао када си ти или теби слични на власти, тако да ми, веруј ми, не би тешко пао! Али пошто ћеш ти да победиш на изборима, али рецимо за најодвратнију њушку, ја се не секирам! Ни са каквим поздравом, м'рш, Сотоно!

У наставку певач и пита лидера Народне странке колико је "милиона узео да би направио удружење 1 од 5 милиона".

- А на шта ти подсећаш? Неодољиво сигурно не подсећаш ни на шта! Али зато ћу ја тебе да подсетим да, када вређаш овако безочно, онда добро пазиш шта пишеш! Дакле, како те није срамота да ти некога називаш деликвентом, лопужо једна, белосветски корумпирани преваранту и издајице свога народа! Протуво какву српски народ није имао од памтивека! Ти некога називаш делинквентом?А о дроги? Ти некога називаш и карактеришеш да је дрогиран? А ти користиш дрогу од које, кад је узмеш, ниси дрогиран? Ја сам давно био храбар, па сам признао, а ти немаш муда да признаш, па онда мислиш да смо ми сви луди, па ћеш прозивком себе прикрити? Наркоманчино, ајде да чујемо како се частите када "водите љубав" ти и твој школски друг и присећате се школских дана оних лепих деведесетих! Не обмањуј народ и кажи зашто си овде, кажи који је твој задатак, кажи колико си плаћен милиона да би организовао један од пет милиона! Мајмуне, искривљена цвикована сподобо, на сваку твоју увреду од мене добијаш десет! Пи*кице, девојчице, дођи и стани испред мене, па ме вређај, буди мушко (иако сам чуо да си у вези девојчица), али ти то не смеш! - написао је Лукас.