Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

НА ОВО ЈЕ ВУЧИЋ УПОЗОРАВАО: Оркестрирани напади на председника Србије са свих страна - опозиција раме уз раме са Куртијем и исламистима

04.03.2024. 15:44
Пише:
Србија Данас
Dragan Đilas, Aljbin Kurti
Драган Ђилас, Аљбин Курти / Извор: Фото: YouTube Printscreen/DW Фокус/РТС Београдска хроника/Јутарњи програм

Напади на Председника Републике Србије не јењавају како се ближе избори у Београду

Локални избори у Београду би, барем по некој логици, требало да буду ствар која треба да занима становнике престонице и евентуално грађане Србије. Исто би требало да важи и за било које друге изборе у Србији, да су унутрашња ствар Републике, али није тако. 

ЧЕКАЈУЋИ ГОДОА, ДОЧЕКАХ ГРАШАК! Вучић се огласио на Инстаграму (ВИДЕО)Aleksandar Vučić

ЧЕКАЈУЋИ ГОДОА, ДОЧЕКАХ ГРАШАК! Вучић се огласио на Инстаграму (ВИДЕО)

"ХОЋЕ ДА НАМ УКИНУ ДРЖАВУ!" Вучић: Позвали су све оне који мрзе Србију!Aleksandar Vučić

"ХОЋЕ ДА НАМ УКИНУ ДРЖАВУ!" Вучић: Позвали су све оне који мрзе Србију!

"МИ НЕЋЕМО ДА РУШИМО СВОЈУ ДРЖАВУ" Вучићева порука опозицији: Београд је Србија - БИЋЕ И ОСТАЋЕ (ВИДЕО)Aleksandar Vučić

"МИ НЕЋЕМО ДА РУШИМО СВОЈУ ДРЖАВУ" Вучићева порука опозицији: Београд је Србија - БИЋЕ И ОСТАЋЕ (ВИДЕО)

Било би схватљиво да се за изборе у Београду интересује Аљбин Курти и медији у Приштини, ипак су сви они грађани Републике Србије, али је апсолутно несхватљиво велико интересовање које показују медији из Муслиманско-Хрватске Федерације у оквиру Босне и Херцеговине. Нарочито медији из Сарајева који су пре пар дана славили "Дан државности", тј. убиство српског свата на Баш Чаршији и почетак грађанског рата у тој бившој југословенској републици. Сам њихов однос према томе шта је за њих "Дан државности" довољно говори о томе како они гледају Србе, али генерално и Србију - по могућству ненаоружане и на нишану за стрељање. 

Оно што је заједничко и терористима на Косову и Метохији и лажним грађанистима који сањају исламски калифат у Босни и Херцеговини и нови геноцид над Србима је мржња према Председнику Републике Александру Вучићу. 

Ових дана су почели оркестрирани напади на њега где му се замера што брани територијални интегритет и суверенитет Србије и што наоружава Војску Србије. Отишли су толико далеко да су га чак поредили са Хитлером што је смешно и бесмислено. Да је Александар Вучић Хитлер онда би и једни, а и други, по традицији стали под његов барјак и верно га служили као што су то радили са правим Хитлером. 

Све то би могло да се тумачи као класично сплачинарење и љигавост оних који се куну у Тита, партизане и антифашистичке вредности, а познати су по томе да нису уопште били заступљени у покретима отпора до 1943. али су зато масовно ратовали у SS дивизијама и помоћним трупама на Источном и Западном фронту где су их Руси уништили код Стаљинграда, а Савезници на Нормандији. Све би то било оно чувено "ко о чему..." да није избора који треба да се одрже у Београду. 

Њихово скичање о злом Вучићу и потреби да "прогресивне снаге" преузму власт у Србији нам говори све. Они желе Србију из времена када су топљени тенкови и топови и Србију која није имала снаге да се бори против мало јаче опремљеног ловачког удружења које би извршило агресију. Њима треба Србија ДОС-а и Драгана Ђиласа и то је очигледно. 

Они чак не крију ни отворене симпатије и наде да ће власт у престоници Србије узети они које народ колоквијално назива "екавске усташе". То би за њих било идеално и они се томе надају, јер би долазак таквих на власт био као долазак "Јахача апокалипсе". Сви се сећамо како је било у Београду и 1997. а и након 2000. када су они узели власт. Због тога се Ђилас нигде и не појављује као вођа тог покрета, како га народ зове, "екавских усташа" него је у први план избацио неке опскурне ликове који су већ успели да се компромитују у јавности изјавама о Косову и Метохији, мржњи према Српској православној цркви, подсмевањем и негирањем српских жртава, лешинарењем над трагедијама које су се дешавале и другим сличним гадостима.

По старој Бизмарковој максими "Наступамо одвојено, али тучемо заједно", љубитељи исламског калифата из Сарајева, арнаутски терористи и сепаратисти покушавају максимално да помогну "екавским усташама" да униште Србију корак по корак, а главни им је почетни корак, а то је да упропасте престоницу. 

Паметни људи кажу "Када не знаш какав је неко, погледај ко га хвали и ко га подржава."

У овом случају је очигледно кога подржавају сви они који мрзе Србију и све њене грађане. 

Ђилас је њихов фаворит и коалиција у којој су људи које он, као добар луткар, држи на концу и управља њима као марионетама у позоришту.

Требају ли такви људи Србији? Требају ли такви људи Београду? Постоји ли човек који воли Србију а који би гласао за оне који тврде да су Срби геноцидан народ и праве се да не виде злочине који се свакодневно врше над Србима? 

Одговор је јасан, свако ко воли Србију не може да подржи оне које подржавају непријатељи Србије.

Извор: Србија Данас

}