Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Обрадовићев пулен извређао председникову ћерку! Оштре реакције јавности након напада на Вучићеву породицу! (ФОТО)

15.02.2020. 17:34
Пише:
Србија Данас
Aleksandar Vučić
Александар Вучић / Извор: Фото: Profimedia/Youtube/Printscreen/ Евроазијски пут

Сибин Вукадиновић, сарадник Бошка Обрадовића упутио је низ увреда на рачун породице председника Србије

Пулен лидера Двери Бошка Обрадовића, Сибин Вукадиновић, негује говор мржње и најстрашнијих увреда и то на рачун припадница женског пола, што није изненађујуће што се тиче ове странке. Овога пута на удару се нашла ћерка председника Србије.

Његову објаву преносимо у целости, а садржина је крајње неумесна и узнемирујућа:

НЕПОБЕДИВА СРБИЈА: Ево од којих СВЕТСКИХ ЛИДЕРА је Вучић примио честитке за Дан државности! (ФОТО)

НЕПОБЕДИВА СРБИЈА: Ево од којих СВЕТСКИХ ЛИДЕРА је Вучић примио честитке за Дан државности! (ФОТО)

Позива грађане да пријаве пребивалиште у "опозиционим" општинама? Скандалозна идеја Стаматовића

Позива грађане да пријаве пребивалиште у "опозиционим" општинама? Скандалозна идеја Стаматовића

Јеси ли ти, Вуче, ишао у школу?! ЕПСКА БЛАМАЖА! Јеремић честитао Дан државности уз погрешне слике

Јеси ли ти, Вуче, ишао у школу?! ЕПСКА БЛАМАЖА! Јеремић честитао Дан државности уз погрешне слике

- Размишљам о квинтесенцијалним сакралним питањима, као што је на пример: Да ли ћерка Александра Вучића, док је ј*** њен отац, мисли на Томислава Николића?" - пише на профилу Бошковог сарадника.

Након ове срамотне изјаве, оштро је реаговала српска јавност и указала на "скандалозно понашање и опхођње" опозиционих активиста. Министар здравља у Влади Републике Србије Златибор Лончар позвао је надлежне да под хитно ову особу приведу правди и упуте на психијатријско вештачење.

- Уколико је истина да је људско биће написало тако нешто монструозно, таква особа под хитно мора да буде приведена правди и упућена на психијатријско вештачење, јер је опасност за своју околину и наше друштво. Такви, али и њихови шефови, нису достојни људске врсте, заслужују сваки презир, а јасно је свима да са њима Србија сигурно не може да напредује - изјавио је министар Лончар.

zlatibor-loncar
златибор-лонцар / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Министарка задужена у Влади Србије за демографију и популациону политику Славица Ђукић Дејановић поручила је ћерки председника Александра Вучића да издржи "бестијалне нападе" на њу, а који су, у ствари, уперени против политике њеног оца.

-Имам потребу да се као ћерка, мајка, али и бака обратим ћерки председника Александра Вучића поводом монструозне изјаве упућене на њен рачун и да је охрабрим да издржи ове бестиљалне нападе који су очигледно уперени против политике коју води њен отац, а коју највећи број грађана Србије подржава. Индуктори и инспиратори, политички противници Миличиног тате, континуираним нападима на породицу Вучић доказују да у политичкој арени неистомишљеници прибегавају коришћењу различитих, па и екстремних мера, али оваква изјава превазилази и то, и за њу не постоји адекватна санкција - навела је у изјави за јавност Ђукић Дејановићева.

Slavica Đukić Dejanović
Славица Ђукић Дејановић / Извор: Србија Данас

Поводом ових скандалозних увреда огласио се и потпредседник Народне скупштине Србије Ђорђе Милићевић.

-Извитоперени умови људи као што су чланови странке Бошка Обрадовића и поборници његове политике су у јавни дискурс унели најјезивија и најсвирепија размишљања. Поруке на твитеру Бошковог политичког саборца су превазишле све што се може назвати скаредним и накарадним. У политичком деловању Бошка Обрадовића више не постоји ништа осим изопачености и морбидности а главна мета му је председник државе Александар Вучић и његова породица а најсвирепије и његова деца. Бошку је потребан егзекутор, па је несумњиво нашао најбруталнију особу. Ово је коначно демистификовало Бошка Обрадовића и његове следбенике јер су сада сами себе оголили као нешто што ће грађани Србије сигурно презрети и оштро осудити. Бошков политички пут више не постоји јер на политичкој сцени Србије не могу егзистирати они који немају никакве моралне скрупуле и што је најгоре свирепост испољавају према деци. Социјалистичка партија Србије оштро осуђује овакве страшне атаке на председника Србије и његову кћерку и позива Правосудне органе да хитно процесуирају виновнике ових недела - рекао је Милићевић

Đorđe Milićević
Ђорђе Милићевић / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић оценио је данас, поводом "гнусних коментара" сарадника лидера Двери Бошка Обрадовића Сибина Вукадиновића о кћерки председника Србије Александра Вучића да "о монструмима који могу изговарати овакве ствари о деци, не вреди ни говорити, јер својим поступцима сами говоре више о себи, него што би и исписани томови могли да кажу.

-То довољно говори и о њиховој визији Србије и како би наша земља требало да изгледа када би се они неким случајем нашли на власти. Тражим од свих актера на политичкој сцени да прекину да се иживљавају над децом Александра Вучића и над свом осталом децом. Своју велику мушкост и храброст нека показују на другом месту, нека оставе децу на миру - рекао је Стефановић и додао да су срећом вредности за које се залажу Александар Вучић и већинска Србија помогле да се у земљи изгради друштво у којем се овакве ствари никада неће толерисати и у којем ће свако дете имати заштиту и безбедост.

Nebojša Stefanović
Небојша Стефановић / Извор: Профимедиа

Министар одбране Александар Вулин изјавио је вечерас да толика мржња, са толико гадости, никада није виђена у јавном животу Србије као што је то написано у твиту Сибина Вукадиновића.

- Србија је навикла на гадости које долазе од љотићеваца из Двери али последња изјава сарадника Бошка Обрадовића је толико одвратна да нико ни у најболеснијим сновима не би могао да замисли да ће неко тако нешто написати и објавити. Не знам који родитељ може да без искреног беса и гађења прочита то што је написао блиски сарадник Бошка Обрадовића за малолетну ћерку Александра Вучића - навео је Вулин.

Према његовим речима, Сибин Вукадиновић, доказ је да човек може да буде најодвратније биће које је планета Земља видела.

- И не треба да се каже да је у питању болесник, нема олакшавајућих околности као да не зна шта ради, нема лечења за тако лоше људе и за толику мржњу. Једини лек су закони који ће такве беднике послати на робију, а док се то не деси трпећемо иживљавање олоша - рекао је Вулин.

aleksandar-vulin
александар-вулин / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Министар у влади републике Србије и потпредседник СПС-а Александар Антић  је оштро осудио увреде које су упућене породици Вучић. 

- Последњи излив мржње који долази из Обрадовићевих "Двери", лидера СЗС, на председника Вучића и његову породицу није случајан, он је само резултат сталне и агресивне, нељудске и болесне опседнутости ове коалиције и њених лидера председником Републике и немоћи коју осећају. Не постоји разлог да нељудски иступ Обрадовићевог функционера не буде најоштрије санкционисан у правном смислу, а ако треба и у медицинском. Грађани Србије су згађени понашањем људи из Двери већ дуже време, а овај последњи случај је превршио чашу. Уверен сам да ће надлежне институције наћи начин да стану на пут оваквом нечувеном понашању. Очигледно не постоји граница коју Бошко Обрадовић, његови из Двери и Савеза за Србију нису спремни да пређу вођени мржњом према председнику Србије. Та граница одавно нема везе ни са политиком ни са здравим разумом и прешла је у сферу психијатрије - рекао је Антић

aleksandar antić
александар антић / Извор: Србија Данас

Реаговала је и министарка правде Нела Кубуровић. 

-Позив на силовње малолетне девојчице, без обзира чија је то ћерка, није само за осуду свих нормалних људи, него аларм надлежним институцијама да се ради о врло опасном и болесном цовеку - рекла је Куборовић поводом увреда на рачун Вучићеве ћерке које је на твитеру објавио Сибин Вукадиновић.

Кубуровић каже да је ово још само један у низу скандалозних и опасних претњи које се упућују председнику Александру Вучићу и његовој најближој породици од оних који, како наводи, сваким даном све више показују за какву Србију се залажу - криминала, силоватеља и мрзње.

-А порука таквима је само једна: стидите се! Стидите се својих срамних и одвратних речи и поступака, јер не постоји оправдање или изговор за речи које су данас написане - навела је Кубуровић.

Nela Kuburović
Нела Кубуровић / Извор: Профимедиа

Окружење Бошка Обрадовића је превршило сваку меру, јер је на најодвратнији начин увредило породицу председника Александра Вучића, каже потпредседник СНС и директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић.

-Срамота ме је да цитирам гнусну поруку која је осванула на профилу извесног Сибина Вукадиновића, али то је вид комуникације какав у Србији и међу Србима никада није постојао, јер породица је сваком нормалном човеку светиња. Багра окупљена око Бошка Обрадовића превршила је сваку меру на најодвратнији начин увредивши породицу председника Александра Вучића - навео је Ђурић и апеловао на надлежне државне органе да утврде ко је "овај монструм" и да га адекватно збрину.

Marko Đurić
Марко Ђурић / Извор: Профимедиа

Дамир Хандановић, директор ЦЕБЕФ-а, прокоментарисао је монструозни напад на породицу председника Србије Александра Вучића.

- Нема овде никаквог појединца из Двери, који је, ето "случајно" био са Бошком Обрадовићем више пута у Скупштини. У овој болесној изјави ја видим само једно, мржњу Драгана Ђиласа и Обрадовића према председнику Србије и његовој породици. Који то монструм, а обојица поненутих имају женску децу, који то болесни ум, може нешто овакво помислити и изговорити?! Је л’ ово Србија коју желе Бошко и Ђилас? Је л’ ово политика за коју се залажу? Јел’ ово демократија коју нам нуде поменути идиоти? За разлику од Бошка и Ђиласа, који нису нашли за сходно ни да осуде изјаву овог кретена, сигуран сам да председник Вучић никада не би дозволио да било чија ћерка, мајка, сестра, да доживи овакве увреде и да прође некажњено - поручио је Хандановић.

Damir Handanović
Дамир Хандановић / Извор: Србија Данас

Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је да вређање малолетне ћерке председника Србије Александра Вучића у објави Сибина Вукадиновића показује каква је политика фашиста из Двери.

- Данашња морбидна порука, коју је јавно упутио Сибин Вукадиновић, најближи сарадник фашисте Бошка Обрадовића и његов верни партилац, показује каква је политика фашиста из Двери. Вређање малолетне кћерке Председника Републике речима које пристојан човек не може да понови од стране Бошка Обрадовића и његових сарадника је њихова политика. Политика Бошка Обрадовића и његових болесних сарадника из Двери су претње силовањем, пребијање новинара и морбидне претње да ће их сећи моторним тестерама, упади у државне институције, скрнављање државне заставе - то је политика српског фашисте Бошка Обрадовића. Иначе, овај болесник Вукадиновић, даноноћни пратилац Бошка био је прошле недеље у Првом основном суду на рочишту. Заједно са десетак горила чувао је фашисту Бошка, лошу реплику Димитрија Љотића, у суду - реаговао је Весић.

goran-vesic
горан-весиц / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Поводом увреда које је објавио Сибин Вукадиновић потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов је у саопштењу поручио да не постоји реч у српском језику која би ваљано описала "последњи умоболни и изопачени напад" на ћерку Александра Вучића.

- Захтевам од државних институција - од правосудних до здравствених, да најзад реагују и склоне са улица и из свакодневног окружења грађана Србије како оне који онако нешто могу да смисле, тако и оне друге, који ће то за њихов рачун да изговоре - каже Јованов.

Јованов каже да Вучића ни овај пут нису сломили, али су још једном показали да су управо Ђилас, Обрадовић, Јеремић и њихова групација "политичка канализација која загађује јавни простор у Србији својим бешчашћем, лажима, увредама и умоболним нападима на децу политичких противника".

Milenko Jovanov
Миленко Јованов / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Своју реакцију објавио је и члан Председништва Српске напредне странке Владимир Орлић, који је оценио да су "фашиста Бошко Обрадовић и његов газда, тајкун Драган Ђилас, у сејању патолошке мржње према Александру Вучићу прешли све границе људскости".

- Отров који на породицу Вучић бацају руке којекаквих "сибина" носи јасан потпис Обрадовића и Ђиласа. Такво зло се сервира само из њихове кухиње. Сумануто и подло, сваком пристојном човеку одвратно: тако се тајкуни, лопови и фашисти вечито жељни власти обраћају Александру Вучићу и његовој деци. Баш као и небројено пута до сада, непрегледном низу ужасавајућих порука у којима се призива смрт и прети силовањем, увек се додају нова зверства. Јер другачије не умеју. Безобална мржња отела се свакој контроли, претворила се у пустош намерену да физички уништава. И то уопште не крије - рекао је Орлић и додао: 

Vladimir Orlić
Владимир Орлић / Извор: Фото: Youtube/Printscreen/ Српска напредна странка

-Ови и овакви помрачени умови данас Србији нуде "грађански рат" као своју политичку понуду. И очигледно мисле да је народ спреман да следи позив на мржњу до истребљења. Греше. Ми смо народ пристојних људи, оних који чувају и своју и туђу децу, које води љубав према Србији и који баш због тога подржавају Александра Вучића и његову политику изградње боље будућности за сву децу Србије, достојанства за сваку породицу у овој земљи. Који подлости и несрећу сервиране од стране Обрадовића и Ђиласа може само да сваки пут јасно осуди и одбије - са гађењем. Они са овим народом немају ништа - саопштио је Орлић. 

Милош Вучевић, члан председништва СНС оштро је осудио вређање породице председника Србије од стране сарадника Бошка Обрадовића и поручио да су у питању силеџије опасне по друштво.

Miloš Vučević
Милош Вучевић / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

-Као политичар и адвокат захтевам од надлежних судова да наложе хитно психијатријско вештачење Бошка Обрадовића и чланова његове фашистичке организације, како би се утврдило какве менталне болести они имају! Захтевам и да се под хитно утврди да ли њихово ментално здравље представља опасност за јавност, и за цело друштво, и да се у складу са тим предложе даље мере! Као отац и као човек, немам више речи којима би одговорио на оно што пишу о породици и малолетној деци председника Вучића. Здрав човек би имао макар мало срама и стида. Они су не само шљам, лаживи и силеџије, већ очигледно озбиљно ментално поремећени, и шта год рекао до њиховог болесног, изопаченог ума неће доћи! Они су опасност за цело наше друштво - рекао је Вучевић.

Подсетимо, ово није први пут да Бошкови пулени вређају и нападају жене. Не тако давно, на њиховом удару нашле су се и две новинарке ТВ Пинк – Гордана Узелац и Мара Драговић, али и премијерка Ана Брнабић, председница Народне скупштине Маја Гојковић, али и многе друге даме у Србији. 

"НЕЋУ ДА ЛАЖЕМ НАРОД" Вучић отворено о ситуацији у нашој јужној покрајини!

"НЕЋУ ДА ЛАЖЕМ НАРОД" Вучић отворено о ситуацији у нашој јужној покрајини!

СКАНДАЛ! Трифуновић опет најбруталније вређа: Посланицу Татјану Мацуру упоредио са проституткама код Плавог моста!

СКАНДАЛ! Трифуновић опет најбруталније вређа: Посланицу Татјану Мацуру упоредио са проституткама код Плавог моста!

Председник послужио печење: Вучић организовао ручак за Дан државности, а овако је дочекао званице (ФОТО)

Председник послужио печење: Вучић организовао ручак за Дан државности, а овако је дочекао званице (ФОТО)

"Ово ми је Ивана рекла кад је узела орден" Вучић због лекарке из Црне Горе ПРЕКРШИО ПРОТОКОЛ

"Ово ми је Ивана рекла кад је узела орден" Вучић због лекарке из Црне Горе ПРЕКРШИО ПРОТОКОЛ

Ретко ко је запазио ОВАЈ ДЕТАЉ на Вучићевој фотографији: Неке је разбеснео, али је постао и ХИТ НА ИНТЕРНЕТУ (ФОТО)

Ретко ко је запазио ОВАЈ ДЕТАЉ на Вучићевој фотографији: Неке је разбеснео, али је постао и ХИТ НА ИНТЕРНЕТУ (ФОТО)