Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

БРУКА И СРАМОТА! ОПОЗИЦИЈИ И АУТО-ПУТ СМЕТА: Линчују свакога ко не пљује по Србији!

20.08.2019. 11:06
Auto-put Miloš Veliki, Nenad Jezdić
Ауто-пут Милош Велики, Ненад Јездић / Извор: Фото: РТС Printscreen/Ilustracija

Опозиција не може да прихвати успехе Србије!

Одлепили: Глумцу не могу да опросте што је, уз присуство државног врха, учествовао у уметничком делу протокола отварања Милоша Великог, па им је изврсни уметник преко ноћи постао "брука" и "продана душа".

Председник Србије данас са Помпеом: Познато време састанка а ево о чему ће разговарати!

Председник Србије данас са Помпеом: Познато време састанка а ево о чему ће разговарати!

ЧЕШКИ ПРЕДСЕДНИК ПОСЛЕ ПЕТ ГОДИНА У СРБИЈИ! Земан са Вучићем у септембру, носи ВЕЛИКО ИЗНЕНАЂЕЊЕ

ЧЕШКИ ПРЕДСЕДНИК ПОСЛЕ ПЕТ ГОДИНА У СРБИЈИ! Земан са Вучићем у септембру, носи ВЕЛИКО ИЗНЕНАЂЕЊЕ

ВУЧИЋ У ИЗНЕНАДНОЈ ПОСЕТИ ЊУЈОРКУ, састаће се са америчким државним секретаром

ВУЧИЋ У ИЗНЕНАДНОЈ ПОСЕТИ ЊУЈОРКУ, састаће се са америчким државним секретаром

Глумац Ненад Јездић је у опозиционим круговима за тили час од изврсног глумца постао "брука", "продана душа", "го*но", и то само због мале улоге кнеза Милоша Обреновића у уметничком делу церемоније отварања новог ауто-пута. "Ођездио и Ненад Јездић", једна је од стотине погрдних порука на Твитеру којом се у "издајнички" глумачки табор испратио и овај сјајни глумац.

Фрустрирана опозиција

Саговорници Курира кажу да опозициони прваци и њихови навијачи критикују и несумњиво позитивне ствари, не партијске активности већ похвале или учешће у манифестацијама отварања великих инфраструктурних пројеката од јавног значаја. Подсећају да опозиција показује готово исти ниво фрустрације и према великом Предрагу Микију Манојловићу, који се говором и рецитовањем славног Диса на француском језику на Калемегдану обратио председнику Француске Емануелу Макрону, првом француском председнику који је после 18 година дошао у Србију. Слично је прошао и глумац Милош Биковић, који је због огромне популарности у Русији био део свечаног протокола у сусретима председника Србије и Русије Александра Вучића и Владимира Путина и у Москви и у Београду.

Политиколог Јелена Вукоичић сматра да је реч о реакцијама типичним за фрустриране људе:

И ракија им смета

- Сваки нови ауто-пут и фабрика у редовима опозиције изазивају страх. Свесни своје немоћи, они без икакве логичне и моралне основе критикују све оно што њима не иде у прилог. Ради се о скупини политичара и њихових присталица који заједно можда могу да сакупе 10 одсто гласова, што је у реду. Међутим, они очајнички желе да дођу на власт, а јасно им је да за то немају подршку. Њихова фрустрација је изазвана вишегодишњим неуспесима на изборима. То поприма већ озбиљне размере и рефлектује се у критикама, нападима и покушајима јавног линча свих оних који другачије мисле.

На Твитеру је било својеврсно утркивање разних људи под псеудонимима у томе ко ће да упути сочнију псовку Јездићу. Ипак, један од најбизарнијих удара на глумца смислио је академик и члан покрета Самоодбрана Душан Теодоровић:

- Вучићев културно-уметнички тим у саставу Ристовски, Манојловић, Бајага и Бора Чорба данас је добио значајно појачање. Зове се Ненад Јездић. Ненаде, ракија коју производиш је одлична. И поред тога, на следећој слави нећу да је служим гостима... Данас није играо у позоришту. Данас није снимао ни филм ни серију. Данас је пристао да буде дворска луда једном диктатору.

Твитер заједница не прашта

"ТОПЛОГ ЗЕЦА" ПРОШЛИ И ЖЕЉКО И БРЕГА

- Кад путујеш, видиш неке фабрике, неке путеве асфалтиране, Београд који се гради. За овако малу земљу, која је изгубила рат, то су огромни помаци - изјавио је недавно Бреговић и похвалио Вучићев рад.

zeljko-joksimovic
зељко-јоксимовиц / Извор: Србија Данас

- О овоме сам сањао преко 40 година. Неко и дуже. Да ауто-путем идем из Ваљева за Београд и обрнуто - изјавио је Жељко Јоксимовић, који као рођени Ваљевац није крио одушевљење због новог ауто-пута Милош Велики.

Мики Манојловић: НЕМАМ ПОТРЕБУ ДА СЕ ПРАВДАМ

Манојловић каже да није стигао због радних обавеза да види шта је Јездићу замерено, а за своје учешће у посети Макрона Београду каже да су неки побркали многе ствари.

"Народ је врховни судија и он одлучује": Вучић о предстојећим изборима

"Народ је врховни судија и он одлучује": Вучић о предстојећим изборима

РАДА ТРАЈКОВИЋ ИЗВРЕЂАЛА ПРИПАДНИЦЕ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ: Смејала се "Жутој кући", а сада исмева Кобре! (ФОТО/ВИДЕО)

РАДА ТРАЈКОВИЋ ИЗВРЕЂАЛА ПРИПАДНИЦЕ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ: Смејала се "Жутој кући", а сада исмева Кобре! (ФОТО/ВИДЕО)

СЛОБА НИЈЕ ХТЕО ДА ПРИЧА СА ПЛАВШИЋКОМ У ХАГУ! Србе завила у црно да би добила мању казну!

СЛОБА НИЈЕ ХТЕО ДА ПРИЧА СА ПЛАВШИЋКОМ У ХАГУ! Србе завила у црно да би добила мању казну!

- Немам никакву потребу да се било коме правдам. То је био израз мог односа према мојим породицама, и тамо и овде, и мог односа према мојим државама, Србији и Француској, и том симболички важном тренутку, чији сам део био. Неразумевање и мржња су стање у овој земљи. И још нешто, од ове државе, и од претходних, СЦГ и Југославије, и од свих партија у животу ништа добио нисам. Кинте добио нисам. Ја сам само давао себе и кинту своју коју сам зарадио на овај свој таленат, и на рад који имам. Тако да је мени све то што ме питате потпуно сулудо - изјавио је познати глумац.

СТАРИ НАЗИВИ СРПСКИХ ГРАДОВА: Јесте ли некада били у Палежу или Гургусовцу? Вероватно јесте, а да то и не знате (ВИДЕО)