Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Отворено писмо Луке Петровића, члана Председништва СНС, Марку Бастаћу: "ЗА КРИМИНАЛ ЋЕТЕ ОДГОВАРАТИ"

17.12.2019. 20:40
Пише:
Србија Данас
а / Извор: Фото: Србија Danas/Youtubeprintscreen/СНС Београд

Најближи сарадник Драга Ђиласа, Марко Бастаћ, још једном је покушао лажима да обмане јавност.

- Ако си поштен и ако си чист, а ниси, што нисте прихватили ти и твоја дружина да идете на полиграф, па да сви видимо колико ти је поштење. То што сте рекетирали и узимали десетине хиљада евра од инвеститора да би им завршили грађевинску дозволу, то је чист криминал и за то ћете сви одговарати.

- Поред тога што сте опљачкали и задужили "Милан Гале Мушкатировић" за милион евра, поред тога што сте уништавали приватну својину, ломили грађевинске знакове, претили и малтретирали вредне и поштене раднике, твоја бахатост и лудило је ишло до те мере да си свог кума тукао, везиовао и стављао му кесу на главу због једне коверте. То је твоја и Ђиласова политика. То је порука свима шта би им се десило кад би се Ђиласовци опет дочепали  власти. Како за све ово, тако и за оно што си радио у општини Стари град мораћеш да одговараш.

- Никада нећемо дозволити да криминалци и лопови попут Драгана Ђиласа и тебе униште све што су стварали Александар Вучић и Српска напредна странка, јер ће пристојна и модерна Србија увек победити.

Ђорђе Милићевић: Један део опозиције се определио за тезу ''што горе по Србију то боље по њих''

ПОКС код ЊКВ Престолонаследника II Александра Карађорђевића (ФОТО)

Вучевић одговорио на гнусне оптужбе Јеремићевог пулена: "Не плашим се ја ваше мафијашко-тајкунске политичке банде"

ВУЛИН О КРУШИКУ, ОБРАДОВИЋУ, МИГРАНТИМА: Желе да ослабе војну индустрију и облате државне функционере

ВУЧИЋ САЗВАО ХИТАН САСТАНАК! Врбују нам људе у иностранству, морамо то да СПРЕЧИМО!