Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ВУЧИЋ "Данило није власник ФК Рад - измишљају да науде мени и мојој породици"

20.05.2021. 08:33
Пише:
Србија Данас/Курир
Aleksandar Vučić
Александар Вучић / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Председник оштро одбацио тврдње Владимира Вулетића, бившег потпредседника ФК Партизан, на рачун његовог сина Данила

Председник Србије Александар Вучић оштро је одбацио тврдње бившег потпредседника ФК Партизан Владимира Вулетића да је његов син Данило власник фудбалског клуба Рад.

"БАБИШ МЕ ПИТАО КАКО ЈЕ ЗЕМАНОВА ИЗЈАВА ОДЈЕКНУЛА У СРБИЈИ" Вучић за РТС из Прага: Ми имамо принципе за разлику од других

"БАБИШ МЕ ПИТАО КАКО ЈЕ ЗЕМАНОВА ИЗЈАВА ОДЈЕКНУЛА У СРБИЈИ" Вучић за РТС из Прага: Ми имамо принципе за разлику од других

"ДИРНУТ САМ, МНОГО ВАМ ХВАЛА" Бабиш одушевљен Вучићевом понудом, одмах се огласио на друштвеним мрежама (ФОТО)

"ДИРНУТ САМ, МНОГО ВАМ ХВАЛА" Бабиш одушевљен Вучићевом понудом, одмах се огласио на друштвеним мрежама (ФОТО)

СЈЕДИЊЕЊЕ НА ДЕСНОМ ЦЕНТРУ: Сарадња националиста Праве Србије и Левијатана

СЈЕДИЊЕЊЕ НА ДЕСНОМ ЦЕНТРУ: Сарадња националиста Праве Србије и Левијатана

Вучић је навео да његови политички противници и неистомишљеници сваког дана таквим лажима желе да науде њему и његовој породици, јер немају политички програм којим би придобили грађане.

- Човек који је побегао с детектора лажи да би се утврдило да ли је педофил или није саопштио је да ми је син власник Рада и како хоће да се меша у Партизанову трибину. Он чак и не навија за Партизан, нити га интересује тај клуб, а не да није власник Рада, ја не знам ни да ли постоји власник - рекао је Вучић.

Додао је да његови политички противници говоре да ће радити све дивно као некада, а то је, како је истакао, да гасе фабрике, доведу незапосленост поново на 26 одсто или да граде само 15 километара ауто-пута.

Држава показала снагу

- То се неће догодити - поручио је Вучић.

Председник је нагласио да неће плаћати рекет никоме и да неће правити "никакве труле компромисе", већ ће водити политику рада и победничке Србије.

- Ако хоће за то да гласају грађани, нека гласају, ако не желе, не морају - навео је Вучић.

Председник је изјавио да више није важно шта ко мисли о злочинима групе Вељка Беливука, већ је важно да је држава показала своју снагу и да се са таквима обрачунала и додаје као битну ствар да на улицама Београда није забележен ниједан покушај мафијашког убиства у последњих пет месеци и да није реално да таква ситуација остане, јер таквог места нема на свету.

- У последњих пет месеци Београд је био најсигурнији град ако не у свету, у Европи сигурно - рекао је Вучић након састанка с премијером Андрејом Бабишем у оквиру званичне посете Чешкој.

aleksandar vučić
александар вучић / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Иначе, председника Србије јуче, другог дана посете, свечано је дочекала гарда испред замка-резиденције председника владе Чешке. Уследио је радни ручак, који је у част председника Вучића и делегације приредио премијер Чешке Бабиш. Вучић се том приликом уписао и у књигу почасних гостију.

Важна посета

Председник је током посете за прашки радио Плус рекао да би Србија волела да постане чланица Европске уније, али да и ако испуни све потребне услове, ЕУ је никада неће прихватити као пуну чланицу. Он је истакао да још много тога треба да се уради, да се побољша владавина права и додао да је отворено рекао Бриселу да Србија има сопствене интересе које мора да брани.

Говорећи о вакцинацији, која је по оцени чешког радија најбржа у Европи, Вучић је подсетио да је у Србији на располагању пет вакцина, од којих руски "Спутњик В" и кинеска "Синофармова" нису одобрене у ЕУ. Он је нагласио да вакцине нису поклоњене, већ да је Србија платила сваку вакцину, а да их је бесплатно дистрибуирала и у региону и да га не занимају геополитике него здравље људи и спасавање живота, што је најбитније.

АЛЕКСАНДАР ВУЛИН

Јавио се Вулетић, омиљени Беливуков професор

Министар полиције Александар Вулин оштро је реаговао на тврдње Владимира Вулетића о сину председника.

- Чим је добио информацију да ће ускоро објаснити своју улогу у препуштању стадиона ФК Партизан нарко-дилерима, одмах се јавио омиљени Беливуков професор, као и свако ко живи од недостатка доказа, тако је и Вулетић одмах напао председника Вучића и његовог сина. Вулетић се много сигурније осећао када су Јањичари били на слободи, сада је несигуран, нема кога да позове ни када му треба друштво, ни када му требају подстицаји - рекао је Вулин.

ДАРКО ГЛИШИЋ

Педофилу Вулетићу, одговараћеш за своја злодела

Председник ИО СНС Дарко Глишић жестоко је одговорио Вулетићу на оптужбе.

- Редовни педофилу а ванредни професоре Владимире Вулетићу, то што до сада ниси одговарао за своја злодела, не значи да нећеш. Је л’ ти батица кољач што прави ћевапе од људског меса дојавио да наставиш тамо где је он стао? Јеси ли и ти пробао ћевапе од људског меса? Ову гнусну лаж си измислио и пласирао по задатку, да том детету нацрташ мету на челу - одбрусио је Глишић.