Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ГУБИТАШ: "Шолаков Црногорац Милија Зековић не сме да писне о Милу, а пљује Србију и Телеком"

11.03.2023. 13:41
Пише:
Србија Данас
Dragan Šolak
Драган Шолак / Извор: Фото: Printscreen

СББ је у Србији у паду 12 одсто, а у Црној Гори читавих 25 одсто, у односу на Телеком, али о једнима се шире гнусне лажи, док се о другима упадљиво ћути 

Директор компаније СББ поново се обрушио на државу Србију и конкурентски Телеком у жељи да по сваку цену некако оправда своје пословне неуспехе и личну неспособност. 

Милија Зековић, црногорски држављанин на привременом раду у Србији, ни у свом најновијем интервјуу није бирао речи у покушају да нађе алиби за чињеницу да је оператер СББ у нашој земљи изгубио 12 одсто тржишног учешћа и да може само да сања о приходима и профиту какве је имао у прошлости. 

"НАПАДАЈУЋИ НАС, СВЕ СУ РЕКЛИ О СЕБИ" Премијерка Србије о изјави извршног директора СББ: Излетела му сушта истина и јасно признање (ФОТО)

"НАПАДАЈУЋИ НАС, СВЕ СУ РЕКЛИ О СЕБИ" Премијерка Србије о изјави извршног директора СББ: Излетела му сушта истина и јасно признање (ФОТО)

НАРОДУ ЈЕ ДОСТА ЛАЖИ "ВЕЛИКОГ ГАЗДЕ" После СКАНДАЛОЗНЕ одлуке Шолака да укине ТВ Прва и Б92 грађани масовно беже из СББ-а!

НАРОДУ ЈЕ ДОСТА ЛАЖИ "ВЕЛИКОГ ГАЗДЕ" После СКАНДАЛОЗНЕ одлуке Шолака да укине ТВ Прва и Б92 грађани масовно беже из СББ-а!

Упутство за кориснике СББ-а: Ево како да БЕСПЛАТНО раскинете уговор!

Упутство за кориснике СББ-а: Ево како да БЕСПЛАТНО раскинете уговор!

Зековић је на функцији извршног директора СББ заправо лична марионета Драгана Шолака, а спаја их и то што први човек тајкунске Јунајтед групе такође није наш грађанин - Шолак се пре коју годину одрекао пасоша Србије и узео држављанство Малте, док му је пребивалиште на адреси у Швајцарској.

Ову двојицу “серијских губиташа” за нашу земљу веже само бизнис, па им је најлакше да због  тржишних пораза СББ из све снаге пљују Републику Србију, државну власт са Александром Вучићем на челу, и наравно компанију Телеком Србија као директног конкурента, која им је посебно болан трн у оку. 

Шта је у свему посебно занимљиво - бизнис који Шолак и Зековић имају у Црној Гори још лошије стоји него у Србији где такође Телеком (Мтел) белези сјајне резултате, али било какву критику на рачун тамошњих власти никада нећете чути!

Зековић је поред функције у СББ и извршни директор оператера Телемах Монтенегро, такође у власништву Јунајтед групе и Драгана Шолака, а та фирма је у претходном периоду изгубила читавих 25 одсто тржишног учешћа на трзисту где им је Телеком (Мтел) такође директни конкурент. 

Дакле, Телемах је у Црној Гори у  више од 2 пута већем паду него што је СББ у Србији где их такође Телеком (Мтел) побеђује, што међутим није довољно да се ова двојица “јуначина”, марионета Зековић и његов газда Шолак, устреме на Мила Ђукановића и у њему траже дежурног кривца. 

Политички напади и бруталне кампање, засновани на ширењу најгнуснијих оптужби и неистина, попут “диктатуре” и “гушења тржишта”, резервисани су за Србију, Вучића и Телеком, док се о Црној Гори, Ђукановићу и тамошњој конкуренцији (Мтел) ни реч не проговара.

То што црногорски држављанин Милија Зековић и његов шеф из виле на Женевском језеру Драган Шолак без престанка и сасвим слободно пљују Србију управо је најбољи доказ колико су њихове оптужбе о “диктатури” заправо брутална лаж, тешка будалаштина, а ћутање о Црној Гори, где такође губе од Телекома (Мтел) и где им бизнис више од 2 пута лошије стоји, само показује колики су лицемери и кукавице.

Али велика већина грађана је одавно прозрела ко покушава да их превари јефтиним политичким паролама и неистинама, а ко им нуди најбоље корисничке услуге по најповољнијим условима, а то је заправо и једино што их занима. 

О чему се заправо ради

Компанија СББ је за Драгана Шолака и Јунајтед групу дуги низ година била “касица прасица”, наизглед непресушни извор огромних прихода и профита, које су по правилу извлачили из Србије финансирајући пословне авантуре у региону, као и Шолаков живот на високој нози по целом свету, попут куповине луксузних кућа, приватних авиона и голф терена. СББ је пуних 15 година несметано ширио своју мрежу кабловске телевизије и интернета, у свим већим градовима је имао монополски положај, а са малим оператерима је правио картеле делећи територију и корисницима наметајући астрономске цене услуге.

За све то време, СББ је пљачкао Телеком, без икакве надокнаде користећи инфраструктуру ове конкурентске компаније. Када је актуелни генерални директор Телекома Владимир Лучић одлучио да стави тачку на уништавање своје компаније и дивљање СББ, а држава напокон престала да Јунајтед групи чини услуге, Драган Шолак и Милија Зековић су кренули у бруталну кампању пљувања Србије и Телекома како у земљи тако у иностранству.