Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ШТА ЋЕ РЕЋИ ТВОЈИ РОДИТЕЉИ И БРАТ БРАНИСЛАВ? Бакарец за срце ујео Сергеја Трифуновића

14.02.2020. 13:01
Пише:
Србија Данас/Курир
Nebojša Bakarec i Sergej Trifunović
Небојша Бакарец и Сергеј Трифуновић / Извор: Фото: МН Press

Небојша Бакарец послао је отворено писмо Сергеју Трифуновићу под називом: Самоуништење или спасење.

Писмо преносимо у целости:

Више пута до сада сам покушао да васпитно делујем на Вас, својим писмима. У најбољој намери указаћу Вам да сте на путу самоуништења. Неко би се упитао због чега желим да Вам помогнем? Одговор је - да би помогли најбољима, морамо помоћи и најгорима.

Несвесни сте разорног утицаја насиља и мржње, које ширите као заразну болест, на нова поколења. Свој "идентитет“ градите мржњом и најпримитивнијим вређањем жена (Ана Брнабић, Милица Ђурђић, Маја Гојковић, Ивана Вучићевић, Оливера Јовићевић, Гордана Узелац, Ивана Жигић…) и свих других особа које не мисле као ви.

Сличан се сличном радује! "Пајташи" један другом чувају леђа: Обрадовић оправдава Трифуновићеве саобраћајке

Сличан се сличном радује! "Пајташи" један другом чувају леђа: Обрадовић оправдава Трифуновићеве саобраћајке

АЗДЕЈКОВИЋ РАЗБУЦАО СЕРГЕЈА! "Да ли ти је и возач аутобуса криминалац, стоко безрепа"

АЗДЕЈКОВИЋ РАЗБУЦАО СЕРГЕЈА! "Да ли ти је и возач аутобуса криминалац, стоко безрепа"

СЕРГЕЈ ТОТАЛНО ИЗГУБИО КОМПАС! Изазвао удес и уништио човеку аутомобил, а сада га још и оптужује!

СЕРГЕЈ ТОТАЛНО ИЗГУБИО КОМПАС! Изазвао удес и уништио човеку аутомобил, а сада га још и оптужује!

Вређали сте тек рођено дете Милице Ђурђић и Ане Брнабић. Покушали сте да згазите само биће мајчинства, нежности и родитељства. До сада сте извршили више од 50 кривичних дела и прекршаја из области саобраћаја.

Изазвали сте три саобраћајне несреће и повредили двоје грађана. Најмање шест пута сте кажњени због вожње у пијаном стању. Претпоследњи пут када сте изазвали несрећу установљен је кокаин у вашој крви.

Десет пута сте прекорачили брзину. Четири пута сте возили и поред изречене забране. Два пута сте возили без возачке дозволе. Још петнаестак пута сте направили друге саобраћајне прекршаје (користили сте телефон током вожње, нисте везивали појас, возили сте мотор без кациге итд...).

У једној од тих прилика, када сте бахато возили, страдала је девојка од 20 година, а пре неки дан и Срђан Секуловић, кога сте вређали и претили му. Обома су нанете телесне повреде, као последица удеса који сте Ви изазвали.

Када сте се летос бахатили по Дунаву Вашим луксузним глисером од 20.000 евра, без дозволе, с Вама на глисеру је био осуђивани убица Игор Р. који је 2004. пиштољем убио Исидору И. (19 година). Исти Ваш пријатељ је осумњичен и за умешаност у убиство у Шведској, као и за пренос новца од шверца наркотика.

Sergej Trifunović
Сергеј Трифуновић / Извор: Србија Данас

Да ли је у питању један од Ваших дилера? Ваш други пријатељ, Петар Владуловић, песницом у главу ударио је Ксенију Радовановић, а потом јуначки побегао, док сте Ви скривали његов идентитет. Једно Ваше дружење с Легијом, завршило се пуцњавом у клубу пуном младих. Ви сте били узрок те пуцњаве.

На ту тему, Биљана Србљановић, која Вас одлично познаје, је рекла :“смрдљиви, лажљиви Сергеј, Легијин упишани ортак, (…) неопрани лажљиви Сергеј (…) увек је био подмукли лажов (…) са оним глупим осмехом и грозним задахом да не знаш где да побегнеш (…) увек је лагао, увек и смрдео, увек се гребао за новац, оброк, пиће (…) никад се није прао, увек је варао колеге, уништавао представе (… ) хвалио се пријатељством са Улемеком (…)“.

После сваке саобраћајне несреће, чина насиља и мржње, Ви се мало посипате пепелом на Твитеру, правите се невешти, правдате се иронијом и правом на јавну реч, и измишљате различита незрела оправдања (мајстори у кући, храњење мачака, нисте знали, журили сте…).

Шта на све то кажу Ваш отац Томислав, мајка Слободанка, брат Бранислав, и чланови Политичког савета Ваше странке, Зоран Хамовић, Милан Влајчић, проф. др Јелена Ђорђевић, Горан Марковић и проф. др Србијанка Турајлић? Ови последњи су увек пуни моралних придика и претњи неистомишљеницима, али никада до сада нису рекли ни једну реч критике на Ваш рачун.

Очигледно Вас подржавају у свему што радите. Ваша странка се зове „Покрет слободних грађана“! Да ли то значи пуну слободу Вама да чините злодела над грађанима?

Чему су Вас учили родитељи и на Факултету драмских уметности, где сте асистент у настави? Као да Вас нико није учио племенитости и пристојности, људскости, одговорности, и томе како да будете добар човек?

Када ћете почети да се понашате као људско биће, а не као дивља звер, која повређује свет око себе? Да ли постоји било шта што вам је свето?

Ваша злодела и Ваш профил личности (зависник од психоактивних супстанци, ужива у понижавању жена, патолошки нарцисодан и самозаљубљен, дружи се с криминалцима, понавља кривична дела, неспособан за управљање возилима, неожењен, усамљен, непријатно мирише, непристојан, псује, неписмен...) указују на то да Вам је потребна стручна помоћ.

Саветујем Вам да одете код Вашег изабраног лекара и да тражите упут за Институт за ментално здравље, Палмотићева 37, и Специјалну болницу за болести зависности, Теодора Драјзера 44, и да се тамо подвргнете лечењу болести зависности. Констатујем да је код Вас, присутна тешка укрштена зависност од алкохола, наркотика, али и интернета.

Уз то очигледно сте зависни од тога да вређате друге, и много погубније, да чините саобраћајна кривична дела и прекршаје. То што сте за сада неосуђивани за поседовање и конзумирање тешких дрога, не треба да Вас заварава. Пут на који Вам указујем је пут спасења. Пут на коме сте сада је пут самоуништења. Нажалост, последице Ваше аутодеструкције трпе грађани којима сте нанели телесне повреде, али и све оне друге жртве Ваше мржње.

Ако не кренете путем спасења, завршићете као они усамљени људи, који су у стан довлачили отпад, држали мноштво изгладнелих мачака, који се нису купали. Ти несрећници су често налажени у стању поодмаклог распадања, а јадне животиње нису имале шта да једу изузев покојника (Ви тврдите да држите мачке, али то је вероватно само био изговор када сте изазвали претпоследњу саобраћајну несрећу). Све то, у случају да Вас наркотици не дотуку пре тога, или уколико не погинете у саобраћајној несрећи.

Сетите се да имате 47 година, да немате ни кучета, ни мачета, ни рода, ни порода. Немате са ким да поделите интиму, немате са ким да поделите блискост. То је тешко, али то није алиби да се понашате као демон. Учините и себи и друштву услугу, признајте да сте болесни, и приступите лечењу.

П.С. Имаћете времена за лечење, пошто сте одабрали да бојкотујете изборе.

СЕРГЕЈУ ТРИФУНОВИЋУ ПОЗЛИЛО НА СЦЕНИ! Представа у БДП прекинута, настао општи хаос!

СЕРГЕЈУ ТРИФУНОВИЋУ ПОЗЛИЛО НА СЦЕНИ! Представа у БДП прекинута, настао општи хаос!

"СЕРГЕЈ МИ ЈЕ ДЕЛОВО ДРОГИРАН, ЈЕДВА САМ ЖИВУ ГЛАВУ ИЗВУКАО!" Исповест жртве бахате вожње лидера ПСГ!

"СЕРГЕЈ МИ ЈЕ ДЕЛОВО ДРОГИРАН, ЈЕДВА САМ ЖИВУ ГЛАВУ ИЗВУКАО!" Исповест жртве бахате вожње лидера ПСГ!

Настављају се Трифуновићева "дивљаштва": Познати детаљи саобраћајке коју је изазвао! ТЕСТИРАН НА ДРОГУ!

Настављају се Трифуновићева "дивљаштва": Познати детаљи саобраћајке коју је изазвао! ТЕСТИРАН НА ДРОГУ!

Уклето место одвело МЛАДОГ БАЈКЕРА у смрт: Откривено како је Немања (21) погинуо код Сремских Карловаца (ФОТО)

Уклето место одвело МЛАДОГ БАЈКЕРА у смрт: Откривено како је Немања (21) погинуо код Сремских Карловаца (ФОТО)

ОВАКО СУ "ПАЛИ" ФАЛСИФИКАТОРИ: Полиција је ову криминалну групу пратила месецима (ФОТО)

ОВАКО СУ "ПАЛИ" ФАЛСИФИКАТОРИ: Полиција је ову криминалну групу пратила месецима (ФОТО)