Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

СТЕФАНОВИЋ: Злочиначки клан Драгана Ђиласа наставља да се обрачунава са Вучићевом децом - Данилу угрожен живот

05.05.2020. 20:43
Пише:
Србија Данас/Пинк
nebojša stefanović.
небојша стефановић. / Извор: ФОТО: ТВ ПИНК PRINTSCREEN

Како је оценио, циљ овог текста је да криминализује Данила, његовог оца као председника Србије, безбедносни апарат, државне институције и постигне политички ефекат за Драган Ђиласа.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић оценио је коментаришући текст о Данилу Вучићу да је циљ био да се криминализује син председник Србије, његов отац, безбедносни апарат, државне институције и постигне политички ефекат за Драган Ђиласа.


Волонтерски тим Меридиана обишао најугроженије у Белој Цркви

Министар Стефановић: Бруталном кампањом и измишљотинама Данилу Вучићу стављају мету на чело

Министар Стефановић: Бруталном кампањом и измишљотинама Данилу Вучићу стављају мету на чело

Министар Стефановић у посети ватрогасно-спасилачким јединицама

Министар Стефановић у посети ватрогасно-спасилачким јединицама

- Скандалозно је то што је урађено, део злочиначког клана Драгана Ђиласа који се већ дуго обрачунава са децом председника Александра Вучића то наставља да ради на најпрљавији, најпокваренији и најопаснији - рекао је Стефановић за Пинк.

Данила Вучића познајем од рођења и као неко ко тог момка познаје толико година и као министар унутрашњих послова кажем вам да Данило Вучић нема никакве везе са било каквим криминалом

Он је додао да тај процес криминализовања није поткрепљен било каквим доказом, ни индицојом.

- То раде тако да га уплету у нешто прљаво и ружно. Текст је усмерен против Данила и његовог оца и не само што покушавају да га криминализују и њега и његову породицу, већ раде још једну опаснију ствар – наводе да познаје некога ко је део једног од кланова, те овај други клан у њему треба да види легитимну мету. Не само што га на злочиначки начин криминализују, а то је део Ђиласовог плана, већ буквално угрожавају његов живот и његову сигурност - додао је министар полиције.

Како је оценио ово је до сада овакав обрачун са нечијом децом није никада виђен.

- Ђиласову децу није нико ни поменуо и не мислим да ће је помињати. Помињао их је он сам. Његову децу не да нико није вређао, нападао , угрожавао, нико их није ни помињао ни именом, па чак ни фигуративно. Они Данила Вучића прогањају именом и презименом и то врло синхронизовано. Ђилас се појављује са перформансом, у којем не знамо на шта се жали, јер му нико није дирао децу, а у истом тренутку иде најава за овај текст. Ја не верујем у случајности - додао је Стефановић

Како је оценио, циљ овог текста је да криминализује Данила, његовог оца као председника Србије, безбедносни апарат, државне институције и постигне политички ефекат за Драган Ђиласа

- Шокиран сам да је прошао цео дан да нисмо чули ни реч од оних људи који су лили сузе и згражавали се над нечим што се није догодило, а када Данила Вучића неко угрози нема ни једне реченице, да кажу срамота је, монструозмо је водити такву кампању против нечијег детета. Али како да кажу они који то организују. Нисам ни то очекивао, да ће се појавити Ђилас или неко од њих - рекао је Стефановић.

Каже и да би сатима могао да прича о томе шта је све измишљено у тексту, али да је суштина злочиначка намера да криминализују Данила Вучића, угрозе му живот, баце блато на образ Србије .

Стефановић је истакао да није у време владавине Драгана Ђиласа и свих тих који су са њим у коалицији започет обрачун са криминалом, већ је тада цевтао.

- Ми смо похапсили њих 800! Бунили су се што хапсимо толико људи. Влада Александра Вучића је то започела. То је темељ наше сигурности и поносан сам на то што раде полиција и службе безбедности, јер смо уклонили криминал са улица. Где имате некога когаполиција не сме да дохвати, где? Како се зове? Протерали смо их из наше земље! А они су их бранили - нагласио је министар унутрашњих послова.

Осврнувши се на изјаве Драган Ђиласа, каже да се види бахатост милионера који је бавећи се политиком док је био на власти зарадио огроман новац и мисли да може да ради шта хоће.

- Свако ко би се, далеко било, ментално супротставио току мисли Драгана Ђиласа, или не дај Боже да каже супротно ономе што он мисли, или му стане на пут оставрењу замисли да се врати на власт, чули сте каквим дивним именима назива те људе, позивајући истовремено на пристојност - додао је Стефановић.

Према његовим речима, текстови који се појављују у медијима који су у медијској империји Драгана Ђиласа, попут овог о Данилу Вучићу то не раде то сами од себе, већ зато што је Ђилас организовао.

Говорећи о наставку предизборне кампање, Стефановић је рекао да га не брине то што део опозиције позива на бојкот, већ да се плаши да ће некога повредити.

- Овде су започели кампању нокаутирањем две новинарке испред ове зграде, разбијали су зграду јавног сервиса, скупштине...Њима је све дозвољено. Крше полицијски час, па се љуте што им се пишу прекршајне пријаве, мислећи да су изнад закона - додао је Стефановић.

Он каже да не зна да ли би могао да реагује тако прибрано као председник Србије да се њему и његовој породици дешава овако нешто.

- Вучић се бави будућношћу Србије и то ме охрабрује. О томе шта ћемо, фигуративно речено, да једемо сутра, од чега ћемо да живимо, где ћемо да створимо ту предност у региону да наша земља ради боље - додао је Стефановић.

Апеловао је на људе да не прибегавају насиљу.

- На насиље ће држава имати одговор у то немојте да сумњате - подвукао је Стефановић.

Министар унутрашњих послова је истакао да полиција током ванредног стања није запоставила редовне задатке и говорећи о запленама наркотика је показао три фотографије Драгана Ђиласа са људима који су осуђени или осумњичени за трговину наркотицима.

- Драган Ђилас са Миланом Дабовићем. Дабовић је осуђен на шест година затвора због 2,4 килограма кокаина, затим МИлутин Бакић из Куршумлије који је ухапшен пре неколико дана са 66 килограма дроге у камиону и Новак Филиповић, који се сумњичи да је део кирминалне групе из Панчева, близак Мариники Тепић и Ђиласовој странци који се сумњичи да је у тренутку хапшења био у поседу 14 килограма наркотика - навео је Стефановић.

Како је подвукао, данас полиција нарко дилере хапси, без обзира којем клану припадају и како се зову.

- Поносан сам што је полиција спустила стопу криминалитета за 67 одсто, делом и захваљујући ванредном стању. Озбиљан рад полиције довео је до тога да су наше улице безбедне - истакао је Стефановић.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



ПРЕДСЕДНИК ПОСЛАО МОЋНУ ПОРУКУ: Вучић са сином Данилом после дуго времена, ПРЕДАЈА НИЈЕ ОПЦИЈА (ФОТО)

"Заслуга припада човеку који је у арени": Вучић послао важну поруку грађанима (ФОТО)

"Заслуга припада човеку који је у арени": Вучић послао важну поруку грађанима (ФОТО)

Маја Гојковић: Да ли ће они који су заплакали због измишљених напада на Ђиласову децу осудити напад на Вучићеву децу?

Маја Гојковић: Да ли ће они који су заплакали због измишљених напада на Ђиласову децу осудити напад на Вучићеву децу?

ВУЧЕВИЋ ПОРУЧИО: Ђилас измислио да су му напали децу па се сад преко помагача "свети" Вучићевој деци

ВУЧЕВИЋ ПОРУЧИО: Ђилас измислио да су му напали децу па се сад преко помагача "свети" Вучићевој деци

Нови удар на Вучићеву децу: Срамни напади не престају, а они који их нападају ЛАЖНО ПЛАЧУ И ГЛУМЕ

Нови удар на Вучићеву децу: Срамни напади не престају, а они који их нападају ЛАЖНО ПЛАЧУ И ГЛУМЕ