Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Не заостајемо за светом: СЕКС СКАНДАЛИ који су дрмали Србију и регион (ВИДЕО)

30.10.2017. 19:49
Пише:
Србија Данас
Prostitucija na Balkanu
Проституција на Балкану / Извор: СД/илустрација

Секси тајне балканске политичке сцене

Секс-афера британског министра здравства Џереми Ханта шокирала је јуче светске медије. Такође, пре десетак дана, у светским медијима појавила се информација о секс скандалу у Европском парламенту када је десетак асистенткиња у Стразбуру оптужило заступнике тог законодавног тела Европске уније за сексуално злостављање, тврдећи да их у тој институцији малтретирају.

Политка и моћ често иду руку под руку, а каже се да је моћ "највећи афродизијак". Приватни живот, нарочито љубавни политичара и владара, увек је био занимљив те зато и не чуди што се с времена на време појаве овакве вести које заокупљују пажњу "обичних смртника".  

Стручњак тврди: Јелениној породици никада није постављено питање које је можда кључ за све

Због тренутних секс афера које се дешавају у свету, подсећамо вас на оне које су се дешавале у Србији, али и региону а у коју су били укључена велика политичка имена.

Србија

Краљвески инцест и лепе партизанке

Веровали или не ликови владара у многим оперетама имају српска имена јер је у 19. веку Србија била омиљена тема жуте штампе због бројних секс скандала који су потресали српски двор, али и целу земљу.

Међу првим секс скандалима био је развод кнеза Михаила с кнегињом Јулијом, као и његова одлука да се поново ожени Катарином Константиновић од које је био старији пуних 25 година и која му је била рођака. Јавност је била ужаснута могућношћу да дође до склапања овог брака јер би то значило инцест.

Владавина Јосипа Броза Тита такође је била обележена сексуалним аферама и трачевима, који су везивани за њега, али и за већину првака Комунистичке партије Југославије, а у народу је дуго важила и крилатица: "На једну другарицу 34 друга”.

ОГРОМАН УСПЕХ ПОРТАЛА СРБИЈА ДАНАС: Наш штанд је био омиљено место и познатих, али и публике (ФОТО)

Tito i vojska u obilasku
Тито и војска у обиласку / Извор: Профимедиа

Сам Тито је важио за највећег љубавника у комунистичкој власти, а његове афере и трачеве многи људи добро познају, али оно што сви његови саборци тврде је то да он није отимао жене својих другова већ је волео само истакнуте јавне раднице. 

Добро је позната љубавна романса Броза и Даворјанке Пауновић, а мало је познато то да је њу Тито малтретирао. Један од трачева гласи да се она свима жалила речима: "Ви не знате шта он мени ради".

Породица Обрадовић је изрешетана на Свету Петку: У њих је сасуто 56 МЕТАКА, а сада је откривен МОТИВ злочина?

Када је Даворјанка умрла од туберкулозе Иван Стево Крајачић, министар унутрашњих послова Хрватске, добио је задатак да на Двор доведе згодну партизанку за маршала. Доведена је Јованка Будисављевић, која је била од Тита млађа 32 године.

Повратак демократије није смирио "страсти"

Први велики трач српске политичке вишестраначке сцене била је наводна веза Слободана Милошевића и Споменке Јовић. Тадашњи председник Србије, наводно, лудо је почетком деведестих био заљубљен у водитељку "Дневника" РТС-а, која је му је према, непровереним и никад потврђеним гласинама, узвратила емоције.

ЗАНЕМЕО: Уништио кафић и умало прегазио девојку, а пред тужиоцем је рекао само једну реченицу

Такође, деведесетих година, брујало се о наводним симпатијама лидера СПО-а Вука Драшковића према згодној новинарки Мирјани Бобић Мојсиловић, али и о томе како оне с њене стране нису биле узвраћене.

Петооктобарске (не)промене

Познату српску глумицу Катарину Радивојевић трачеви су бацали у наручја многих познатих и моћних мушкараца, али на тако импозантном списку издваја се Зоран Живковић, тада најмоћнији човек Србије.

Премијер, који је руковођење Владом преузео после убиства Зорана Ђинђића, а ни сама "Зоне" ни он никада нису потврдили романсу, али Ниш је у то време брујао о њиховим гламурозним проводима.

Никола Думнић, адвокат Зорана Марјановића: Поступак бесмислен, сведочења немају везе са случајем

Zoran Živković
Зоран Живковић / Извор: Танјуг

Данас је свима позната љубав коју не крију функционер СПС-а Милутин Мркоњић и певачица Ана Бекута. Док је у почетку њихова веза важила за скандал, касније је прихваћена као нормална ствар а медији су чак и најављивали њихову веридбу.

Регион

Кад црногорски министар заврши на Јутјубу

Мирослав Иванишевић, председник Сената Државне ревизорске институције и бивши потпредседник владе и министар финансија Црне Горе, нашао се у секс скандалу јер су два снимка на којем је с непознатом женском особом осванула на Јујтубу.

ОТМИЦА У СРБИЈИ: Младића су са улице ЗГРАБИЛИ, УГУРАЛИ у комби и упутили у непознатом правцу

На једном снимку у почетку се види обучен Иванишевић и ноге девојке. Потом се слика замрачује, али се чује дијалог између њих, а потом уздаси. Дијалог између Иванишевића и женске особе, чији је идентитет он потврдио Вијестима, у највећем делу је вулгаран.

Иванишевић је рекао да је снимак у његовом кабинету настао "ван радног времена" и да женска особа која је са њим у кабинету снимак користи како би наставила са уценама.

Скандали Босне и Хрватска са судским епилогом

Хрватску и Босну и Херцеговину пре пар године је потресла велика афера са елитном проституцијом. Тада су Ивица Јуришић, власник хрватске модне агенције "Кристина", и дубровачки политичар ХДЗ-а Марио Шачић, након вишемесечне полицијске истраге, приведени због оптужби за подвођење девојака.

Овај Србин је НАЈТРАЖЕНИЈИ криминалац у Великој Британији: Интерпол годинама не може да му уђе у траг (ФОТО)

Елитне проститутке које су радиле за Јуришића међу клијентима су имале угледне људе из политичког, пословног и естрадног живота. Наиме, секс за једну ноћ коштао је 1.000 евра, док су један сат с клијентом наплаћивале по пет пута нижој цени. Полиција је месецима пратила овај двојац и њихово "вођење бизниса".

Prostitutka u kolima
Проститутка у колима / Извор: Профимедиа

Тренутно је тамошњу јавност шокирао познати хрватски политичар који је силовао своја два пса - изгладњивао их је како би му дозволили да их сексуално злоставља!

Политичар Ивор И. водио је конверзације на интернету са истомишљеницима шаљући слике паса у сексуалном клинчу са непознатим мушкарцима, слике фокусиране на полне органе, а битан му је био и садо-мазо однос са псима као и играчке за те потребе. За мучење и злостављање своја два пса, загребачко тужитељство тражи годину затвора, а суђење би ускоро требало да почне.

НАЈВЕЋА МИСТЕРИЈА ДЕВЕДЕСЕТИХ: Како и зашто је УБИЈЕН Радован Стојичић Баџа, први човек српске полиције

Словенија

О "фармацеутској афери" градоначелника Љубљане Зорана Јанковића ове године први је известио словачки портал глоб.зознам.ск. У тексту се истиче да је "успешни бизнисмен" и градоначелник главног града Словеније осумњичен за утају пореза, прање новца и сексуалну експлоатацију жена у замену за посао.

Zoran Janković
Зоран Јанковић / Извор: Профимедиа

Портал истиче да су Словенци посебно узнемирени откривање да је градоначелник Љубљане нашао посао младој жени у градској компанији Лекарна Љубљана а затражио секс као метод плаћања ове услуге.

Словеначки политичари углавном нису желели да се изјашњавају о ово питању јер истрага увелико траје.