Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

ВУЧИЋ ПРЕД ПРЕПУНОМ ХАЛОМ У ПОЖАРЕВЦУ: Дугујемо вам великог инвеститора! Вратићемо назад народ који је отишао преко (ФОТО/ВИДЕО)

27.03.2022. 11:10
vucic
вуциц / Извор: Фото: Србија Данас

Српска напредна странка одржала је предизборни скуп у хали Спортског центра “Пожаревац”.

Хала Спортског центра "Пожаревац" пуна је грађана који су стигли да поздраве председника СНС Александра Вучића.

На почетку митинга интонирана је химна Боже правде. 

ВУЧИЋ ГОСТ "ЈУТРА" НА ТВ ПРВА: Стиже нам доста оружја, неће ником пасти на памет да дирне Србију

ВУЧИЋ ГОСТ "ЈУТРА" НА ТВ ПРВА: Стиже нам доста оружја, неће ником пасти на памет да дирне Србију

ВУЧИЋ О БРИТАНСКОМ ГАРДИЈАНУ: Много воле да лажу, патолошки лажови

ВУЧИЋ О БРИТАНСКОМ ГАРДИЈАНУ: Много воле да лажу, патолошки лажови

"Забринула ме Бајденова друга изјава" Вучић о упозорењу америчког председника - "припремамо се за дугу борбу и рат"

"Забринула ме Бајденова друга изјава" Вучић о упозорењу америчког председника - "припремамо се за дугу борбу и рат"

Обраћање Александра Вучића

Председник СНС започео је обраћање исказивањем захвалности за диван поклон.

vucic
вуциц / Извор: Фото: ТВ Вести/Принтсцреен

- Хвала вам на величанственом дочеку и за сву подршку. Овде у Пожаревцу ћемо урадити неколико ствари. Пожаревцу и Петровцу смо дужни два велика инвеститора, имамо још неколико таквих места у Србији. Оно што је важно да ћемо изградити брзу саобраћајницу не само због Пожаревца већ и због свих других места. Важно је што идемо ка Градишту и Голупцу – казао је Вучић.

- Морамо да почнемо да размишљамо да враћамо људе у земљу. Из Браничевског округа су нам многи отишли и сада морамо да размишљамо како да их вратимо. Плате ће да расту, а за занатлије плата мора да буде значајно виша од просечне. За то морамо да направимо посебан програм.

pozarevac
позаревац / Извор: Србија Данас

Истиче да је Пожаревац у прва три града за добијање великог и важног инвеститора. Ово ће много променити ситуацију у целом округу.

- Пипремили смо 20 милиона евра за реконструкцију и изградњу новог дела болнице у Пожаревцу. Изградићемо затворени базен од 9 милиона евра и увек сам се питао што се људи више радују затвореном базену него болници - рекао је Вучић.

Како каже, радиће се у оквиру програма "Чиста Србија" пречишћивачи воде и канализација. Додаје да велики инвеститор не значи новац само за појединце већ и за локалну самоуправу.

- Имаћете више пара за улице рецимо, а ми ћемо платити овај базен од 9 милиона, најскупљи базен за који сам ја чуо, као да му висе златне полуге. Одобрили смо средства за вртић у Малом Црнићу и гледамо како да развијамо цео округ на најбољи начин - каже Вучић.

vucic
вуциц / Извор: Србија Данас

Када је реч о расту плата и пензија, Вучић каже да се ратно стање шири и по другим регионима света, а да је наше да сачувамо мир и понашамо се одговорно.

- Тражили су пре 3-4 месеца да укидамо руднике угља, а ја сада хоћу да кажем хвала рударима који сваки дан раде да бисмо имали струје. Нећемо да укидамо руднике, поносни смо на њих! Не дам им да укидају руднике, посао људима и будућност Србије - рекао је Вучић.

Додаје да је постала мода радити против Србије и њених интереса, а да сви који су нам тражили да затворимо руднике, сада прелазе на угаљ.

Тражили су нам мораторијум на нуклеарке! Тражили су да доносимо одлуке против сопствених интереса, и зато 3. априла треба да бирамо руководство које неће оставити своју слободарску земљу. Има једно мало племе Глаа на тлу Европе које чува своју слободу, то је наша држава која самостално води своју политику. То је најважније!

Подсећа да у три земље ЕУ нема брашна и уља, а да у Србији "има и биће".

vucic
вуциц / Извор: Србија Данас

- Нико у Србији неће бити гладан и за то сте ви заслужни. Избори нису питање гласања за неког ко је лепши и ко говори ствари које вам се допадају. Озбиљност и одговорност су оно што се бира 3. априла. Обећавам вам да ћете живети боље, да ћемо изградити много више и да ћемо моћи да се поносимо својом Србијом - рекао је председник СНС.

Истиче да Србија неће забрањивати Фјодора Михајловича Достојевског нити друге руске великане. Србија је, каже, слободна, слободарска и од тога нема ништа значајније.

Немојте да се стидите и плашите своје слободе! Неки нас вређају, показују нам средњи прст, а ја им кажем: пустите увреде и псовке, узмите циглу и малтер, па још једну циглу - урадите нешто! Слава иде ономе ко је у рингу, а ако нећете да помогнете, немојте да сметате. 3. априла идемо да их победимо убедљивије него икада и још јаче, нека виде да Србија бира слободу, будућност, мир и стабилност.

Обраћање Лазара Ристовског

- Ово је кампања без ружних речи и то је нешто што је Србији фалило. Томе нас је председник научио. Све више уметника и спортиста се прикључује овом победничком тиму, они су се ослободили - навео је Ристовски. 

Lazar Ristovski
Лазар Ристовски / Извор: Фото: ТВ Вести/Принтсцреен

Како каже, они који сматрају себе кругом двојке треба да остворе свохје срце и душу и да се прикључе СНС-у и председнику Александру Вучићу - истакао је Ристовски. 

Обраћање Невене Ђурић

- Невена Ђурић започела је своје обраћање исказивањем поноса што је део тима Александра Вучића који је, према њеним речима, све научио да побеђују и кад је најтеже.

Nevena Đurić
Невена Ђурић / Извор: Фото: ТВ Вести/Принтсцреен

- Хвала вам што је захављујући Вама Србија поштована свуда у свету, што се наш глас чује, а посебно Вам хвала што говоримо о свим важним датумима и враћено нам је право на самопоштовање. Хвала Вам и то Вам никад нећемо заборавити. А да Вам је Србија у срцу то се види. Захваљујући Вама Србија је постала најбрже растућа економија у Европи - казала је Ђурић.