Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Безумље тајкунске опозиције на врхунцу! Ђиласов план: 48 сати пакла у Београду!

28.12.2023. 09:02
Пише:
Информер
Foto: SrbijaDanas,SASA DZAMBIC, shutterstock
Фото: СрбијаДанас,САСА ДЗАМБИЦ, shutterstock / Извор: Фото: СрбијаДанас,САСА ДЗАМБИЦ, shutterstock

Грађани престонице нису заслужили овакву тортуру.

Наоружани лажни студент Иван Бјелић најавио да ће са осталим присталицама Драгана Ђиласа потпуно блокирати Београд од петка у 12 сати све до суботе у подне, кад ће се блокада наставити скупом такозваног Прогласа.

ШАПИЋ РАЗОТКРИО ПЛАН ЂИЛАСОВЕ ОПОЗИЦИЈЕ: Ако се понове избори у Београду "Србија против насиља" неће изаћи на њихAleksandar Å apić

ШАПИЋ РАЗОТКРИО ПЛАН ЂИЛАСОВЕ ОПОЗИЦИЈЕ: Ако се понове избори у Београду "Србија против насиља" неће изаћи на њих

ПРИЗНАЛИ КРИВИЦУ: Саслушани осумњичени због инцидената испред Скупштине Града Београда, за 11 предлог притвораProtesti opozicije

ПРИЗНАЛИ КРИВИЦУ: Саслушани осумњичени због инцидената испред Скупштине Града Београда, за 11 предлог притвора

Тајкунски медији и Петрит Сељими надају се метку за председника Вучића!Aleksandar-Vučić

Тајкунски медији и Петрит Сељими надају се метку за председника Вучића!

Тајкун Драган Ђилас, лидер ССП и вођа насилних протеста такозване листе 'Srbija против насиља', која је изгубила изборе, осмислио је паклени план који подразумева буквално 48 сати пакла у Београду!

Наоружани лажни студент Иван Бјелић најавио је јуче да ће са осталим Ђиласовим присталицама потпуно блокирати престоницу Србије од петка у 12 сати све до суботе у подне, када ће се блокада града наставити скупом такозваног Проглас?!

СКАНДАЛ! Политички паразити још злоупотребљавају убијену децу!

Опозициони лидери такозване листе 'Srbija против насиља' на челу са Зораном Лутовцем, лидером ДС, дошли су да се само фотографишу испред ОШ 'Владислав Рибникар' и промовишу се злоупотребом трагично настрадале деце, а не да запале свеће или донесу цвеће?! Да су хтели да само одају почаст настрадалима, политички паразити не би позирали за фотографисање, нити би Лутовац касније о томе писао на друштвеним мрежама.

У петак ће град бити блокиран на 24 сата, од петка до суботе! Након тога ћемо отићи на скуп 'Прогласа' на Теразијама... - поручио је Бјелић и тако најавио 48 сати терорисања Београђана.

dragan-djilas
драган-ђилас / Извор: Србија Данас

Божидар Спасић, бивши оперативац ДБ, коментаришући планове опозиције, каже да прављење хаоса у граду треба да изазове сукоб са грађанима.

Студентима желим да поручим да не треба да иду против своје земље. Они њих наговарају, потурају младе људе, децу, а после ће их оставити на цедилу. Ако је било која власт учинила нешто за младе људе, то је ова. Омогућен им је бољи стандард него у Шведској. И они су сада дошли до тога да на захтев ђиласоваца блокирају град?! Они су викали да су грађани бесни. А зашто су бесни? Њихов циљ и јесте контрапропаганда. То се зове психолошки рат. Бесни су људи које они малтретирају, а не они којима је, наводно, украден глас. Ово је градски тероризам који има за циљ да изазове сукобе - упозорава Спасић.

Деструкција државе

Милица Ђурђевић Стаменковски, председница Заветника, оцењује да је њена странка од почетка упозоравала да ће се сукоб догодити и да ће ову ситуацију искористити страни фактор.

Врло је лако бити неодговорна опозиција. Тешко је бити власт, зато што сте у прилици да доносите тешке одлуке. Никада нећемо бити опозиција држави, без обзира на то што се не слажемо с актуелном влашћу. Ми смо на овим протестима уочили више момената, као што је стиснута песница отпора. Уочили смо заставе ЕУ, свако ко диже заставу Европске уније баца под ноге српску тробојку. Посреди је деструкција државе! - закључује Милица Ђурђевић Стаменковски.

Milica-Đurđević-Stamenkovski
Милица-Ђурђевић-Стаменковски / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Драгослав Бокан, Институт за националну стратегију

Не постоји никакво 'право на бес'! То је као када кажете да 'насилник има право да се иживљава - јер је бесан!' Потпуно, апсолутно бесмислено.

Василије Паповић, главни уредник листа "Ало"

Опозиција не може да се помири са поразом на изборима. Што их је мање, то су све агресивнији. Ако би се дочепали власти, Србија, оваква какву данас имамо, нестала би за један дан. Странци би преузели фактичку власт, а они би се од тога наплатили. Њих не занима вођење политике јер би онда нудили програм уместо што нападају Вучића и његову породицу.

Дарко Обрадовић, Центар за стратешку анализу

Ово није Мајдан, мислим да је такво повезивање контрапродуктивно јер се тиме њима даје кредибилитет, а све што раде врло је трапаво и сумануто. Ради се о политички неодговорним и безобразним људима који младе терају у сукоб са полицијом.

Извор: Информер