Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

АФЕРА СА СВЕШТЕНИКОМ ЈОЈ "ДОШЛА ГЛАВЕ" Ко је фатална Сашка, која је са момком брутално претукла оца троје деце (ФОТО)

13.12.2021. 22:38
Пише:
Србија Данас/Српскаинфо
Fatalna Saška
Фатална Сашка / Извор: Фото: Facebook Принсцреен/Саса Цвијановиц

Пријатељи породице Зечевић сумњају како се цели случај покушава заташкати, те да им је нуђен новац да прича не дође до медија

Сашка Ковачевић, алиас Фатална Сашка, и њен момак Саша Цвијановић учествовали су у крвавој тучи испред локала „Дорс“ у Броду, током које је Цвијановић металном шипком нанео тешке телесне повреде оцу троје деце Горану Зечевићу.

Порталу Српскаинфо потврђено је да су након криминалистичке обраде Фатална Сашка и њен момак пуштени да се бране са слободе, док је Зечевић након указане помоћи у добојској болници „Свети апостол Лука“ хитно пребачен у Универзитетски клинички центар Републике Српске.

ПРОПАЛИ ПЛАНОВИ ЕУ! Хрвати стали на страну Додика - супротставили се Немачкој због Републике Српске

ПРОПАЛИ ПЛАНОВИ ЕУ! Хрвати стали на страну Додика - супротставили се Немачкој због Републике Српске

ГОРИВО ПОНОВО ПОСКУПЉУЈЕ ОД СУТРА: Лоше вести - очекује се драстичан скок цена

ГОРИВО ПОНОВО ПОСКУПЉУЈЕ ОД СУТРА: Лоше вести - очекује се драстичан скок цена

УХАПШЕН ЗБОГ МИТА И ДВЕ ТЕГЛЕ НУТЕЛЕ! Запослени у Тужилаштву остаће и без фотеље и без имовине

УХАПШЕН ЗБОГ МИТА И ДВЕ ТЕГЛЕ НУТЕЛЕ! Запослени у Тужилаштву остаће и без фотеље и без имовине

Дежурни лекари констатовали су тешке телесне повреде код Зечевића.

Пацијенту је утврђен прелом лобање, повреде екстремитета, те повреда ока, због које би могао остати и без вида.

Истовремено, породични пријатељи Зечевића огорчени су на поступање надлежног тужилаштва и полиције, јер су осумњичени убрзо након хапшења пуштени да се бране са слободе, док се отац троје деце након бруталног премлаћивања борио за живот.

Наводе како је Зечевић критичне вечери био у друштву супруге, која је такође била жртва напада у режији Фаталне Сашке и Цвијановића.

У Полицијској управи Добој за Српскаинфо су потврдили да им је случај пријављен 4. децембра око пола часа после поноћи.

Тада је полицији, како су нам рекли, дојављено да је испред локала „Дорс“ у Броду дошло до физичког обрачуна између више особа.

По доласку полиција је испред локала затекла Г.З. са видним повредама у пределу главе, те његову супругу Д.З. Такође су констатована оштећења на аутомобилу „форд“ – изјавила је за Српскаинфо Драгана Керкез, портпарол Полицијске управе Добој.

Према информацијама из полиције, брачни пар Зечевић је у тренутку напада стајао испред локала са познаницима када се зауставио аутомобил „пежо“.

Fatalna Saška
Фатална Сашка / Извор: Фото: Facebook Принсцреен/Саса Цвијановиц

Иако се нису познавали, убрзо долази до нагуравања између Зечевића и његовог познаника са једне и Цвијановића са друге стране.

Фатална Сашка затим је шаком у главу ударила Љ.Р. која је покушала смирити ситуацију.

Цвијановић је након нагуравања извадио металну шипку и разбио шајбу на Зечевићевом аутомобилу „форд“.

Након тога је како је задокументовала полиција, уз навођење иницијала учесника, Зечевић дечијим колицима ударио Цвијановића, а онда је њега Цвијановић металном шипком ударио у главу.

Зечевић је ударан металном шипком и док је лежао на бетону.

Епилог туче је да ће против Цвијановића и Фаталне Сашке бити поднесени извештаји Окружном јавном тужилаштву у Добоју због почињених кривичних дела.

Цвијановићу је на терет стављено наношење тешких телесних повреда, те кривично дело оштећење туђе ствари. Фатална Сашка терети се за кривично дело телесна повреда.

Према речима блиских пријатеља претученог Зечевића, Горан је критичне вечери брутално претучен, ни крив, ни дужан.

Горан је породичан човек, отац троје деце и ту вече је са супругом изашао у град. Горан није особа која је склона насиљу, нити је било када хапшен због насиља, али је налетео на људе који то јесу. Тукли су га металном шипком по глави и једва је преживео, а ти нападачи одмах су пуштени на слободу, док се Горан борио за живот. У каквој ми то земљи живимо – изјавио је огорчени пријатељ Зечевића, чији је идентитет познат редакцији Српскаинфо.

Додаје како је међу нападачима била и особа коју многи познају као Фаталну Сашку.

– Очигледно је да тој жени не могу ништа и да она несметано може радити шта жели, где год да се налази. Иако смо од полиције и тужилаштва очекивали много више, породица ће ангажовати адвоката који ће поднети приватну тужбу против осумњичених – закључио је пријатељ Зечевића.

Он је такође подсетио да је Горан Зечевић био међу ретким преживелима у стравичном злочину који су у Сијековцу починили припадници паравојних формација из Хрватске над српским становништвом.

Изнуда и секс афера са свештеником

Сашка Ковачевић алиас Фатална Сашка јавности је позната након изнуде 15.000 марака од католичког свештеника због секс афере. Осуђена је на годину затвора због уцене католичког свештеника.

Она се теретила и за неовлаштено снимање фратра у сексу са Д.С, док се њен тадашњи момак теретио и да се лажно представљао као инспектор СИПА.

Обоје су ухапшени у августу 2017. године у акцији “Стероид” када су од свештеника узели 15.000 КМ у означеним новчаницама.