Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

"ПРВО ЋУ УБИТИ ДЕТЕ, ТИ ЋЕШ ТО ГЛЕДАТИ" Веза полицајке и Нермина иницирала крвопролиће?! Шок исповест Низамине тетке

15.08.2023. 22:08
Masakr
Масакр / Извор: Фото: Друштвене мреже/Схутерстоцк

Тужилаштво испитује да ли је полицајка одала информацију о локацији на којој се скривала Низама

Тетка Низаме Хећимовић коју је невенчани супруг Нермин Сулејмановић брутално убио у петак Градачцу, тврди да је својим ушима чула да је монструм Нермин признао Низами да је у љубавној вези са локалном полицајком за коју се сада верује да је убици одала где се Незима скривала од њега.

- Лично сам чула кад јој је рекао да је с њом у вези - рекла је она за "Аваз".

НИЗАМИНА ТЕТКА ОТКРИЛА ЈОШ ЈЕДНУ ШОКАНТНУ ИНФОРМАЦИЈУ О УБИЦИ: Језива исповест, ево шта је рекао Нермин док јој је ПРЕТИО

НИЗАМИНА ТЕТКА ОТКРИЛА ЈОШ ЈЕДНУ ШОКАНТНУ ИНФОРМАЦИЈУ О УБИЦИ: Језива исповест, ево шта је рекао Нермин док јој је ПРЕТИО

КО ЈЕ КРИВ ЗА УБИСТВО НИЗАМЕ?! Суд покушава да се опере, Тужилаштво прикупља доказе о вези полицајаца и монструма

КО ЈЕ КРИВ ЗА УБИСТВО НИЗАМЕ?! Суд покушава да се опере, Тужилаштво прикупља доказе о вези полицајаца и монструма

БОЛЕСНО! Друштвеним мрежама круже бизарне теорије завере о монструму из Градачца

БОЛЕСНО! Друштвеним мрежама круже бизарне теорије завере о монструму из Градачца

Тетка и сестра убијене Низаме су после убиства рекле да је неко из институција морао да ода локацију на којој се Низама крила када Низама пријавила Нермина за насиље у породици.

На питање новинара "Дневног аваза" ко је Нермину рекао где је Низама, тетка наводи да и даље не знају ко је, али да знају да је био у вези са поменутом полицајком.

- Не знам ни да ли је она рекла, немам доказе, али знам да је била с њим. Лично сам чула кад јој је рекао да је с њом у вези - рекла је Низамина тетка.

Policajka
Полицајка / Извор: Фото: Инстаграм Printscreen

Потом су уследиле претње.

- Нермин је Низами рекао: "Сваки пут кад изађем с њом (полицајком), кад дођем кући истући ћу те". Зато Низама више није смела да пита Нермина за њу. Низама је имала неке њихове слике, па је Нермин то брисао, батинао је - рекла она.

 Потом се осврнула на језиву претњу коју је Низама добила након што је сазнала да је њен невенчани супруг Нермин у емотивној вези са полицајком.

- У једној од свађа које су кренуле када је Низама сазнала за везу Нермина и полицајке он је њој рекао: "Прво ћу убити дете! Ти ћеш то гледати, па ћу онда убити тебе, па ћу се онда вратити и убити све оне који су те подржавали" - открила је Низамина тетка.

Тужилаштво испитује да ли је полицајка одала информацију о локацији на којој се скривала Низама

Тужилаштво Тузланског кантона сада проверава наводе да ли је полицијска службеница МУП-а Тузланског кантона Нермину открила локацију где је његова невенчана супруга Низама. Према информацијама "Аваза", локацију је, а што утврђују и МУП и Тужилаштво, наводно открила ова службеница, о чему је истог дана одмах МУП Тузланског кантона обавестио поступајућу тужитељку.

Судија га ослободила оптужби

Поред полицајке, још једна жена је у јавности оптуживана да је својим одлукама помогла монструму Нермину да хладнокрвно убије своју невенчану супругу Низаму.

Наиме, медији су објавили прву страницу решења Општинског суда у Градачцу којим се одбија предлог МУП-а да се Сулејмановићу забрани приближавање Низами. Четири дана касније Нермин је убио Низаму.

Полицијска управа Градачац тада је поднела захтев да се Нермину Сулејмановићу изрекне заштитна мера забране узнемиравања и ухођења особе изложене насиљу и заштитна мера забрана приближавања жртви насиља. Суд је то одбио.

Како пише у захтеву, мере забране је МУП затражио након што је жена пријавила да ју је 3. августа око 19.30 сати Сулејмановић напао и претукао, па је задобила повреде по лицу и другим деловима тела. Жена је други дан поднела пријаву против њега, па се одселила из куће заједно с бебом.

Потом је Сулејмановић наставио да јој прети, звао је и тражио да се врати кући. Претио је и њеној породици и пријатељицама. Три дана касније, 7. августа, није хтела да да изјаву у полицији из страха од реакције Сулејмановића, рекавши да ће тиме само погоршати ситуацију, али је подржала изрицање заштитних мера.

Nermin Sulejmanović
Нермин Сулејмановић / Извор: Фото: Инстаграм Printscreen

Копирала стари предмет

У истом овом решењу, како се види, суткиња је уместо имена Сулејмановића написала име непознатог мушкарца, због чега се поставља питање - да ли је суткиња само преписала образложење из другог предмета?!

- Из садржаја захтева за изрицање заштитних мера следи да је Мухарем Ћелосмановић раније насиља у породици вршио према својој невенчаног супрузи, као члану породице са којим живи, чиме је нарушио њихов породични мир и телесну целовитост. Међутим, члан породице, који је по захтеву за изрицање заштитних мера означен као жртва насиља, одбила је да сведочи, а што је суд утврдио и читањем записника о саслушању сведока Хећимовић Низаме сачињеног у ПУ Градачац - наводи се.

Подсећамо, Нермин Сулејмановић који је починио троструко убиство, почевши од своје невенчане супруге Низаме Хећимовић, већ је пријављиван полицији за насиље у породици.

Он је убио је своју супругу испред викендице у месту Сибовац, недалеко од Градачца, док је њихова ћерка лежала у локви крви и плакала.

Како се могло видети на узнемирујућем снимку који је сада обрисан, он је питао несрећну жену зашто га је пријавила полицији, а она је одговорила да се бојала за себе и дете.

Након што је претукао и убио невенчану супругу, Нермин је убио још двоје људи, оца и сина (23), турске држављане Џенгиз Ондера и Џенгиз Дениса. У крвавом пиру је рањена њихова мајка и супруга, која се налази у животној опасности на Клиници за анестезиологију и реаниматологију у Тузли.