Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

МОНСТРУМ ИЗ ТУЗЛЕ ЈЕ ДОЛАЗИО У КАФИЋ И МАЛТРЕТИРАО ЖРТВУ: Говорио јој да му се свиђа па је БРУТАЛНО изрешетао! ЈЕДНА ГРЕШКА ПОЛИЦИЈЕ била кобна у свему!

24.02.2024. 18:05
Пише:
Србија Danas/Klix
sd
сд / Извор: Фото: Facebook/Printscreen

Бројни грађани данас су се поново окупили на протестној шетњи у Тузли, тражећи правду за недавно убијену . Скуп је обележила потресна исповест конобариц, која је сведочила убиству, за које се сумњичи полицијски службеник.

Седмог фебруара ове године женска особа је усмрћена у непсредној близини кафића у којем је била сувласница, а за убиство се сумњичи полицијски службеник. Од тада до данас у неколико наврата су одржани протестни скупови у Тузли, а демонстранти траже оставке министра унутрашњих послова ТК и директора Управе полиције МУП-а ТК.

ЗЕМЉОТРЕС У БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ: "Прво се чула бука, а онда је баш јако заљуљало"zemljotres

ЗЕМЉОТРЕС У БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ: "Прво се чула бука, а онда је баш јако заљуљало"

ДРАМА У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ Ученик донео скалпел па се сам ИЗБО! Одведен у болницу са ТЕШКИМ ПОВРЕДАМАFoto: Shutterstock

ДРАМА У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ Ученик донео скалпел па се сам ИЗБО! Одведен у болницу са ТЕШКИМ ПОВРЕДАМА

У ХРВАТСКОЈ БРУТАЛНО ПРЕТУЧЕНА ТРИ МАЛОЛЕТНА ДЕЧАКА: Непознати нападачи ударили су под окриљем ноћи, деца завршила у болници, ЕВО ШТА СЕ ДО САДА ЗНАpolicija

У ХРВАТСКОЈ БРУТАЛНО ПРЕТУЧЕНА ТРИ МАЛОЛЕТНА ДЕЧАКА: Непознати нападачи ударили су под окриљем ноћи, деца завршила у болници, ЕВО ШТА СЕ ДО САДА ЗНА

Данашње протестно окупљање обечежила је исповест конобарице, која је сведочила убиству почињеном службеним пиштољем. На почетку је она казала да је осумњичени полицајац у њихов кафић почео долазити пред крај прошлогодишње сезоне, а најчешће је боравио у сусједној pizzeriji у којој се скривао од људи, конзумирајући алкохол.

- Од краја новембра полицајац је често знао доћи код нас, чак и након посла у униформи. Попио би кафу или чај, не задржавајући се дуго. Након тога би одлазио у pizzeriju гдје би остатак времена проводио конзумирајући алкохол. Након неколико сати би долазио у наш објект те се у пијаном стању распитивати о сувласници - каже конобарица.

Истиче да је полицајац од ње тражио да му помогне те да разговара са жртвом и пренесе јој да је он у фази развода брака те да би волео поред себе имати жену попут ње.

- У задње време она је то примећивала, чак јој је изјавио да му се свиђа, док је она на леп и културан начин га замолила да не прича о тој теми јер је то не занима. Али, он није одустајао. Задњих петнаестак дана седео је у углу кафића који не покрива видео надзор, пио је, наваљивао и подизао тон - истиче конобарица.

Кобног дана, како наводи конобарица, жртва је радила прву смјену, након чега је отишла на тренинг, а полицајац се појавио у објекту између 15 и 15:30 сати. Наручио је чај, попио гутљај-два и отишао у суседну pizzeriju.

- Из ње је излазио у неколико наврата и долазио у нашу затворену башту, гледајући има ли ње. Након извесног времена је дошао и наручио пиво. У међувремену је у пијаном стању дошао господин којег први пут видим. Наручио је пиво и сео у башту. Он је прешао у свој део где седи и питао повишеним тоном за жртву. Тада је ушао господин и питао ме да ли ме неко дира. Рекла сам да је све у реду. Наручио је два пива и наставио је пити - додаје Бегановић.

Она наводи да је у међувремену дошло до вербалног сукоба између споменутог господина и полицајца, који је позвао полицију. Према њеним тврдњама без потребе је полиција ухапсила господина, док је он остао у објекту наставивши да конзумира алкохол.

Каже да ју је у једном тренутку изван објекта позвао чувар тржног центра истакнувши да је контактирао сувласницу, која се недуго након тога појавила.

- Она ме смиривала и говорила да ћемо затворити објекат. У једном тренутку он је изашао, а она га је замолила да нас остави насамо. Он је остао поред нас. Вратиле смо се унутра, а она ми је рекла да му наплатим и да затворим кафић. Полицајац је ушао иза нас и сео на своје место, тражила сам да наплатим, али он на то није реаговао - присјећа се конобарица.

Након што је жртва наредила да се наплати за попијено пиће, конобарица тврди да је полицајац њену газдарицу почео вређати.

- Кренула је на задњи излаз, а ја сам се надала да ће он новчаник извадити. Ништа ми није одговарао, само је гледао у правцу ка којем је она кренула. Нагло је устао, а ја сам га замолила да је пусти на миру. Она се окренула и рекла му да га неће вређати, али да ће узнемиравање ријешити са полицијом. У једном тренутку је потрчао, вриштећи сам га вукла за рукав и не знам ни одакле, он је извадио пиштољ и испалио хитац у леђа - описује конобарица сведок убиства.

Бришући сузе са лица, она наводи да је успела полицајца одгурнути, док је сувласница покушавала ући у суседну pizzeriju како би се спасила. Међутим, у томе није успела. полицајац је стигао, приближио јој се и испалио све метке, што је било кобно.

Из Управе полиције МУП-а ТК раније су казали да је полицајац убиство починио службеним пиштољем, који заправо код њега није смео бити јер се налазио на годишњем одмору. Интерна истрага ће показати ко је направио овакав пропуст.

(Србија Данас/Klix)