Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ЗА ВИКЕНД САМ ЗАРАЂИВАЛА И ДО 3.500 ЕВРА! Проститутка открива да су јој муштерије из ПОЛИТИКЕ, ШОУБИЗНИСА И СПОРТА!

21.03.2017. 14:18
Пише:
Србија Danas/Expres.hr
eskort dama
ескорт дама / Извор: Профимедиа

Решила све да исприча

Једна од девојака која је учествовала у једном од највећих ланаца проституције, чији је макро више пута хапшен због организоване проституције је испричала како изгледа сцена елитне проституције у Загребу која обухвата све – од високе политике, шоубизниса, спорта и моде.

ЕЛИТНА СРПСКА ПРОСТИТУТКА ОТКРИЛА СВЕ: Спавала је са познатим политичарима, бизнисменима, а оволико су је плаћали

Нови детаљи случаја Новосађанке која је глумила проститутку и заводила, а њен дечко ПЉАЧКАО ЖРТВЕ (ФОТО)

- За викенд сам могла зарадити и 3.500 евра! Прилазили су ми разни мушкарци са којекаквим неморалним понудама. За дружење које је укључивало и перверзије били су вољни да плате и 200 евра по сату. Била сам згрожена кад сам схватила да све те девојке, које се представљају као хостесе, тако годинама живе и зарађују. Све су оне биле елитне проститутке. За пратњу богатим тајкунима на дан се може зарадити и 1.000 евра. Јасно, у цену је укључен и секс. Нема јединствених цена, углавном све зависи о жељама клијената и дубини џепа. Секс за једну ноћ у луксузном хотелу кошта 1.000 евра и то траже само они најдубљег џепа. Додатне услуге, орални секс на пример, морају доплатити још 150 евра. Девојке се радо упуштају у то, зарада је брза, нема предигре нити завођења…

Prostitutka
Проститутка / Извор: Профимедиа/илустрација

Слично о свету проституције прича и заносна 22-годишња хостеса познатог клуба на обали, која је открила паралелни свет хрватског шоубизниса, естрадне сцене којом царује проституција, кокаин и алкохол. Премда је по ценама то заиста елитна проституција, у том свету има и секса у прљавим хаусторима, на паркиралиштима клубова…

– Знате, клијенти им готово увек пре секса за новац бесплатно дају кокаин. Опијају их, а потом одводе на договорено место. Плаћа се унапред. Девојке често пристају на групни секс, чак и са десеторицом истовремено. Тако се одједном заради 1500 евра. Наравно, девојке на то пристају тек кад су убијене кокаином. Други дан се ни не сећају шта се догађало прошле ноћи. Најчешћа зарада је 400 евра и то се добије за секс са двојицом – открива детаље једна од “продавачица љубави”.

– Девојке из тог света мисле да су успеле када сниме песму или спот, појаве се на некој насловној страни као манекенке, а онда постану пратиље богатог спортисте или тајкуна. Са таквима обично издрже неколико месеци, а они контролишу сваки минут њиховог живота. Обично девојка добије плаћен луксузно уређен стан у елитним четвртима, он јој купује одећу, даје јој позамашну своту за живот и одводи је на егзотична путовања. Била сам запањена када ми је недавно пришао познати званичник једног загребачког фудбалског прволигаша и без пардона понудио да са њим отпутујем у Турску на вишедневне припреме. За то би ми платио све што пожелим, рекао ми је да сам “добра роба”. Мислим да је у игри била цифра од 5.000 евра, а са мном је требала ићи још једна договорена девојка. Тада сам схватила како елитна проституција цвета и у свету спорта, у којем се врти велики новац.

Проститутку из Новог Сада муж терао да се продаје, а она испричала шта су јој све РАДИЛЕ МУШТЕРИЈЕ

Према приложеном, права елитна проститутка за годину дана може да заради дословце колико пожели, зависно са колико њих спава. Међутим, према речима саговорнице, део зараде од проституисања одлази макроу.

Prostitutka
Проститутка / Извор: Профимедиа/илустрација

– Проститутке се наручују преко макроа, који имају широки круг познаника из различитих сфера живота. У томе учествују сви из тог света. Естрадни менаџери су најтраженији, они могу девојку да учине славном, а она је онда тражена роба. Секс са хостесама у кафићима и клубовима могу договарати власници тих објеката, али и конобар, па чак и члан обезбеђења. То је велика мрежа, читав паралелни свет. Оне познатије су њима прави трофеји, нарочито ако су на насловним странама новина, ако су представљене као успешне манекенке, певачице и глумице. Такве жене мушкарцима подижу его, они мисле да су најмоћнији на свету кад заврше са девојком која је позната. Менаџери договарају сусрет проститутке и клијента у коцкарницама, елитним ресторанима, ноћним клубовима и приватним забавама. Тамо се упознају и, ако има “хемије”, договоре цену. Нико и не говори о сексу за новац, али се то подразумева – каже хостеса и хладно додаје:

– Девојке се одлучују на проституцију јер је ту најбржа зарада. Ниједна од њих не жели заиста да пева, а од манекенства се у Хрватској не може живети. Скупа одећа, мирис луксуза и познанства са богаташима је стил живота којем теже. Ето, радије пристају на секс са десет мушкараца него да устају у 8 сати и раде неки нормалан посао. Њихове су животне вредности сасвим поремећене. Оне стварно мисле да су вредније од осталих људи јер се боље облаће и имају боље везе. Проститутке су у борби за тржиште под утицајем кокаина и других дрога немилосрдне, врло агресивне. Често долази и до физичког обрачуна међу њима, поготово ако имају истог макроа, а за око им је запео исти ловатор. Набиловани ћелавац ту одводи проститутку до прљавог хаустора и за 15 минута плати јој стотињак евра. Напаљени клијент под утивајем алкохола и дроге с девојке већ на путу до хаустора дословце цепа одећу – открива она.

Али проституција не цвета само у шоубизнису, него и у чувеним салонима за масажу. Сведочанство једне масерке говори о необичним обичајима за услуге у опскурним салонима за масажу.

ПРОСТИТУТКА ИЗ БЕОГРАДА ШОКИРАЛА: Муж ПОЗНАТЕ ВОДИТЕЉКЕ је тражио да га гледам док се самозадовољава!

– Мушкарац средњих година бахато је ушетао у собу. Свукао се и легао на сто. Био је поносан на своју мушкост, која је штрчала испод белог фротирног пешкира. Позлило ми је од погледа на његов стомак и сало које се разлило по столу. Хтео је да га задовољавам руком и зовем татица. Питала сам се што би мама рекла да зна шта овај чичица очекује од мене. Правила сам се да не видим са којом намером је дошао, а он је на свој стомак ставио 100 евра. Ћутала сам… Додао је још сто и чекао… На крају је на њему било 500 евра, а ја сам ћутала. Наљутио се и рекао ми: ‘Шта је, мала, оћеш иљаду, а?’ Одустао је.- прича своју причу масерка.