НАМИРНИЦЕ КОЈЕ ШТИТЕ ОД РАКА! Чувени руски лекар тврди да је кључ у једном витамину
Сви знамо да исхрана има јако важну улогу у општем здрављу човека
Као што знамо, претеран унос шећера, масне и такозване брзе хране, лоше утичу на здравље, док поједине намирнице веома моћно делују на наш организам.

СВАКА ДРУГА ЖЕНА ОБОЛИ ОД ОВЕ БОЛЕСТИ! Овако ћете се решити симптома

ЦЕЛА ПОРОДИЦА СТРАДАЛА У ИСТОМ ТРЕНУТКУ Седели су на литици, одронила се огромна стена, призор МАЈКЕ И БЕБЕ СЛАМА СРЦЕ

СУМЊА СЕ НА ТЕШКО ПОРОДИЧНО НАСИЉЕ! Полиција осула паљбу на отмичара бебе која је у тешком стању
Познати руски ТВ водитељ и лекар Александар Мјасников је рекао шта људи могу да промене у исхрани како би спречили развој онколошких болести.
Он је истакао да конзумирање јетре бакалара, харинге, јаја и млека знатно смањује ризик оболевања од рака, а кључ је у витамину Д који ове намирнице садрже.
Мјасников је појаснио да 100 грама јетре бакалара садржи око 1000 одсто дневне норме витамина Д, 100 грама харинге садржи 300 одсто, а једно кокошје јаје садржи 22 одсто.
Доктор каже да витамин Д смањује ризик од развоја разних врста рака, укључујући рак дебелог црева и дојке, који су све чешћи. Међутим, упозорава да није паметно ни претеривати у уносу витамина Д јер вишак у организму може да изазове рак простате, што су, како каже, показала бројна истраживања.
Поред намирница које је Мјасников навео, витамин Д се уноси и излагањем сунчевим зрацима, а налази се и у џигерици, масним рибама, бутеру, печуркама...