Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

АМЕРИЧКИ ВОЈНИ ПИЛОТ ИЗНЕО СВЕ У ЈАВНОСТ: ''Кад би открили да ово истражујемо спровели би ОДМАЗДУ'' (ВИДЕО)

13.01.2019. 21:19
Пише:
Србија Данас/Курир
Dva aviona tipa F-22
Два авиона типа Ф-22 / Извор: Профимедиа/илустрација

Хемијске геоинжењерске операције спроводе се широм света, 24 часа дневно, с лажним покрићем “националне безбедности”. Амерички војни пилот је проговорио и открио поверљиве информације и тајну опасних трагова на небу упркос ризику по свој живот

За оне који нису упознати са начинима атмосферског инжењеринга, (chemtrails) то је техника геоинжењеринга коју системски користи америчка војска.

НЕПОСЛУШНОСТ: Украјинска чета одбила да учествује у борбеним акцијама у Донбасу! (ВИДЕО)

Он је објаснио да се уз лажно оправдање "националне безбедности" деценијама исдпуштају  високо токсични хемијски трагови на небу који се појављују широм света извештава портал stateofthenation2012.

Као разлог за прскање ових хемиских млазева, пилотима њихови надређени увек говоре да се овај незаконити програм мењања атмосфере спроводи у интересу националне безбедности. Међутим циљ геоинжењеринга је опасан и смртоносан јер је безобзирно, стално и системско прскање отровних аеросоли на небу широм света  нема везе са очувањем насионалне безбедности. Годинама се људи питају зашто авиони остављају ове трагове и колико су они штетни за људе и планету. Сада је откривено да аеросоли ових трагова садрже алимунијум оксид, соли баријума, стронцијум и друге отровне хемикалије које не смеју да буду у нашој атмосфери.

БРАТ ЏОА БАЈДЕНА ПРИЗНАО: Наши рођаци су гласали за Трампа! (ФОТО/ВИДЕО)

Међутим људима су "испрали" мозгове убедивши их да су овакве мисије потребне како би се народ заштитио. Тако је држава увек успевала да се извуче и заташка многе смтроносне и деструктивне програме у протеклих сто година, а које и тренирају их под лажним контекстом националне безбедности.

Коначно је овај војни пилот одлучио да раскринка незаконити и деструктивни глобални програм трагова на небу под називом "Операција индиго скајфол". Ови трагови су на небу 24 сата дневно, по целом свету и имају ужасне последице.

Никада раније особа која је директно умешана у све ово није изнела истину у јавност.

Трамп ће открити протоколе преговора са Путином: Ништа не кријем од своје администрације (ВИДЕО)

Блу Џеј 1, како је назван овај пилот раскринкао је Операцију индиго која је можда најдеструктивнији владин програм САД у историји. Урадио је то како каже како би сада дао антигеоинжињеринг групама мету у коју ће да ударе унутар нације и влада. Како на крају, владини званичници и политичке вође, федералне, државне, градске, могли да буду тако необавештени о масивном просипању аеросола изнад њихових глава?!

Ова операција омогућава да се топли сунчани дан претвори у облачан. Дан за даном, небо се драстично мења на локалном нивоу. Да ли ико више воли облачан дан од сунчаног? Свакако да људи Флориде и Калифорније желе своје сунце! Па тако и остатак света.

Трагови на небу садрже мешавину токсичних хемикалија и отровних састојака попут соли баријума, алуминијум оксида, стронцијума, живе итд. што ће једном пасти на Земљу. Овај микс отрова пада на фарме, шуме, језера, травњаке и баште. Како спречити да ове хемијаклије уђу у домове, канцеларије и тржне центре? Ко још жели да му се сваки дан баца токсична материја на главу?!

МАЈКА ПРОНАШЛА ЋЕРКУ МРТВУ У ПАРКУ: Мануела (16) је отишла на забаву, а онда је убијена! (ФОТО)

Геоинжењеринг је доказао да је екстремно штетан по људско здравље и животну средину.

Пилот авиона који оставља трагове на небу је проговорио.

- Прво, волео бих да кажем да се не слажем с мојом мисијом, али који се пилот истински слаже? Неки од нас су размишљали да одустану. Нисмо добијали договоре на питања шта заправо посипамо. Ако открију да ми или наше породице активно истражујемо тзв. ''tragove на небу'', спровели би одређене мере одмазде - каже он.

Звезда лезбејских филмова за одрасле објавила потресну исповест МРАЧНЕ СТРАНЕ ПОРНО-ИНДУСТРИЈЕ: Понудио ме кафом, па одвукао у "СОБУ ЗА ПРИНЦЕЗЕ"

ХААРП и радари су две ствари које су забрањене за истраживање.

- Осим ако деца не уче о томе у школама, не смемо сами да их учимо. Не бих намерно пуштао на моју децу токсичне аеросоли, али као што сигурно знате, можда 80% пилота нема породицу и децу. Кунем вам се, већин пилота је као машина, а ја их зовем Танкер Терминатори.

- Не бих смео ово да вам кажем, али приближно 1/3 свих летова је оркестрирана с малих, безимених острва, где су направљене базе. На овим екстремно удаљеним острвима постоји ХААРП систем разних облика, а многи окружују острво или се налазе у океанима. Морнарица прави софистицирану подводну технологију која ће омогућити роботима да прелазе огромне раздаљине. Сваки пут када видите или чујете за војне вежбе на мору, они у принципу подржавају своју војску подводним роботима. За сваки авион има један водени робот, а ускоро ће се тај број удвостручити. Ово нећете моћи да видите на Google Earth. Немогуе је лоцирати ове уређаје.

Експлозија у француским Алпима: Погинула два припадника планинске патроле!

- Разумем вашу бригу за безбедност људи. Показани су нам филмови током вежби приликом катастрофа и уништења домовине софистицираним оружјем и речено нам је да ће бити последица ако не будемо летели. Наша залагања да створимо оружје за одбрану атмосфере је једина мисија те врсте у свету. Плаћени смо више од обичних пилота. Говоре нам да је тајност део наше заштите и да не слушамо шта јавност прича - додаје пилот.

- Сви знамо за сајбер програм температуре паљења или за ФП-03. Овај програм има самоуништавајућу секвенцу која се може даљински активирати са било које локације. Сигнал се преноси преко три сателита и не може се блокирати. У сваком датом моменту можете имати још само 15 секунди живота. Говоре нам да ФП постоји како авиони не би пали на јако насељена места. 

- Могу даљински да детонирају наше авионе изнад безбедних зона, али убеђени смо да су ови лажни програми само део плана да не проговоримо јавно. Да ли сте икада видели члана посаде који је преживео неколико падова? Сваки авион је потпуно уништен. С разлогом, убеђен сам. Ризикујемо животе на више начина сваки пут када летимо, нарочито ноћу. Наређују нам да летимо све ниже и ниже. Осећамо се као део ''царства мрачне силе'' . Знам да су неки авиони срушени, најчешће у Русији, Кини и Кореји, али медији никада нису о овоме извештавали.

Ескалација протеста у Француској: "Жути прслуци" НАПАДАЛИ НОВИНАРЕ, нанели им ОЗБИЉНЕ ПОВРЕДЕ! (ФОТО/ВИДЕО)

- Суочили сте се са владом и Великим Братом. Волео бих да сутра одем кући и да не мислим више на авионе. Недостаје ми прелепо плаво небо моје младости и срамота ме је што сам уништио тај сан. Он је на крају додао да је се ради на новој комбинацији токсичних хемикалија и да ће се користити нове технологије како би трагови били невидљиви - закључио је он.