Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

БИВША МЕДИЦИНСКА СЕСТРА САДА ЗАРАЂУЈЕ 200.000 ДОЛАРА: Атрактивна мама баталила ТОКСИЧНИ посао, па показала заносне ОБЛИНЕ (ФОТО)

22.08.2021. 21:36
Пише:
Србија Данас
Medicinska sestra
Медицинска сестра / Извор: Фото: Instagram/Printscreen/theallierae

Смучило јој се да ради као медицинска сестра

Бостонска медицинска сестра Ејли Рае напустила је посао и почела да ради са "OnlyFans", и сада зарађује 200.000 долара месечно. Мораћете да проверите свој крвни притисак читајући ово.

ПУТИН БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: "Морам да подсетим Лаврова да није министар одбране"

ПУТИН БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: "Морам да подсетим Лаврова да није министар одбране"

ТАЛИБАНИ КРЕНУЛИ У ОПШТИ НАПАД НА ПОСЛЕДЊИ НЕПОКОРНИ РЕГИОН: Стотине муџахедина јуриша на Панџшир

ТАЛИБАНИ КРЕНУЛИ У ОПШТИ НАПАД НА ПОСЛЕДЊИ НЕПОКОРНИ РЕГИОН: Стотине муџахедина јуриша на Панџшир

БЛИЦКРИГ ТАЛИБАНА ЗАПАЊИО ЈЕ СВЕТ: Мапа и хронолошки преглед муњевитог покоравања Авганистана све говоре

БЛИЦКРИГ ТАЛИБАНА ЗАПАЊИО ЈЕ СВЕТ: Мапа и хронолошки преглед муњевитог покоравања Авганистана све говоре

Медицинска сестра са одељења интензивне неге у Бостону и 37-годишња мајка троје деце била је принуђена да напусти посао након што су послодавци открили да је почела да своје обнажене фотографије дели на OnlyFans, а тренутно је прати преко 69.000 пратилаца, и бројка расте из минута у минут.

Ејли Рае, која је била на првој линији борбе у својој болници током COVID-19, често је радила по 14 сати, рекла је да је стрес због пандемије на крају инспирисао њен нови хоби у приватној женској соби.

Оно што је почело као секси снимци у бикинију на Инстаграму сада има 73 хиљаде пратилаца и убрзо је досегло рејтинг X nakon константних ДМ-ова у знак подршке запањујућој мами, све то је инспирисало Рае да оде даље и пређе на НСФВ.

- Објавила сам две фотографије и нисам сам се појављивала две недеље, ништа нисам објављивала, са нестрпљењем очекују моје нове постове - рекла је Рае за New York Post, додајући да се и њен муж, за кога се удала са 18 година, такође укључио у целу причу снимајући и сликајући је.

- Након тог првог месеца, месец и по дана, лако смо потрошили 8.000 долара, било је лудо. Као медицинска сестра зарађивала сам шест, можда седам хиљада месечно, тако да је ово сада прави новац.

Да би избегла сукобе на послу, Рае је рекла да никада није открила име фирме на мрежи, па чак ни своје право име на интернету. Али љубомора је и даље постала заразна на Раином одељењу неонаталне клинике интензивне његе када је рекла да је "отприлике шест" колега наишло на неколико њених нагих снимака крајем 2020. године.

- Они су се заиста потрудили да ми направе проблем - рекла је она.

Запаљиво питање достигло је тачку усијања прошлог пролећа када је група од шест колега пронашла Раину страницу на "OnlyFans" и претплатила се на снимање екрана који је послат менаџерском особљу болнице.

- Заправо су морали да плате да би ово урадили, ово су, по мом мишљењу, биле веома "зле девојке".

- Вероватно је неко са ким сам радила из дана у дан радио ово мени иза леђа и осуђивао ме на тај начин, заиста, било је тешко - рекла је Рае.

Рае је казала да јој је након "развратне изложености" управа дала ултиматум да напусти "OnlyFans" или "токсичну" болницу - па је она изабрала да напусти ово друго.

- Била сам веома поштована медицинска сестра на свом одељењу, заправо сам обучавала све наше нове медицинске сестре - рекла је Рае, додајући да јој је "безброј медицинских сестара" и других здравствених радника од изласка у јавност пружило велику подршку, па чак и да се распитају како да отворе сопствене странице.

Сада Рае, Тексашанка и верна обожаватељка "Бостон Бруинса" и "Minnesota Гопхерса", процењује свој месечни приход на 200.000 долара од отварања налога, рекла је за "New York Пост".

- То је посао са пуним радним временом, радимо јако пуно, девојке које су успешне на "OnlyFansu", не само да обављају посао већ иду и на вечере и забаве - рекла је Рае додајући да сада улаже више сати него кад је радила као медицинска сестра.

Она је такође пренела овај савет како да почнете да правите новац од својих облина и лепог изгледа:

- Пре свега, ако сте у вези, морате да будете сигурни да сте чврсти у комуникацији са својим партнером, то је кључно - рекла је Рае.

- Последња ствар коју желите да урадите је да започнете нешто и схватите да партнер није у потпуности са тим океј. Мој муж и ја, на срећу, имамо сјајне односе. 

Такође је важно, упозорава она, да досегнете унутрашњи мир и очекујете "најгоре сценарије" нежељеног излагања.

- Могуће је да ће ваше ствари процурити, могуће је да ће ваша породица на то наићи - рекла је Рае, која је разговарала са своје двоје деце (17 и 18 година) о својој новој играној улози. "Они су спремни на то."

Уместо да буде импулсивна и блистава са својим новооствареним богатством, Рае користи готовину зарађену на "OnlyFansu" za отплату студентских кредита, улагање у имовину на Флориди како би се њена породица преселила и како би пронашли "доброг пореског обвезника".

Рае - ветеранка морнарице Сједињених Држава која је некада била стационирана у Минесоти, где је упознала свог мужа - жели да се укључи у подкастинг и тренирање за друге који желе да истраже сличну врсту сопственог ослобађања.

- Ја сам образована жена, супруга, мајка, и даље сам веома лојална свом мужу, јако сам добра мама. Мислим да постоји стигма да то није оно што видите на "OnlyFansu" - рекла је Рае.

- Тамо нас има много и заиста бих волела да утичем на то. То је заиста луда вожња.