Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ЕВО ШТА НИКАДА НЕ ТРЕБА ДА НАРУЧУЈЕТЕ У РЕСТОРАНУ: Келнер открио страшну истину "Ризикујете ТРОВАЊЕ, увалиће вам најгоре што имају у кухињи"

09.10.2021. 19:06
Пише:
Србија Данас/Мондо
Konobar
Конобар / Извор: Профимедиа/илустрација

Конобар објаснио зашто у ресторану или преко доставе никада не би требало да поручите шпагете болоњезе

Ако често поручујете храну, или идете у ресторане, ово би требало да знате!

ЧУДОМ ОСТАО ЖИВ! Дечак (5) пао са дванаестог спрата, комшије виделе ужасан призор, нико не зна како је преживео (ФОТО)

ЧУДОМ ОСТАО ЖИВ! Дечак (5) пао са дванаестог спрата, комшије виделе ужасан призор, нико не зна како је преживео (ФОТО)

БИЗАРНО - Добио кућу наркобоса на лутрији, па не сме да се јави! Нећете веровати шта је све у понуди

БИЗАРНО - Добио кућу наркобоса на лутрији, па не сме да се јави! Нећете веровати шта је све у понуди

ПОЗНАТА СУДБИНА ДЕВОЈЧИЦЕ ЧИЈУ ЈЕ МАЈКУ УБИО ГРЧКИ ПИЛОТ: Сведочила против оца, а сада је суд донео коначну одлуку (ФОТО)

ПОЗНАТА СУДБИНА ДЕВОЈЧИЦЕ ЧИЈУ ЈЕ МАЈКУ УБИО ГРЧКИ ПИЛОТ: Сведочила против оца, а сада је суд донео коначну одлуку (ФОТО)

Радник у ресторану открио је коју ставку са јеловника никада не би наручио јер зна како се прави - најпре је неукусна, а потом може бити и опасна!

- Шпагети болоњезе су нешто што никада не би требало да наручите - написао је он на једном форуму и потом објаснио зашто.

- Свако јело од млевеног меса које је уситњено, као што су сос за шпагете или чили, прави се од меса које није било довољно добро да би завршило у јелима као што су бургери или ћуфте - написао је он.

- У ресторану где сам радио, овај сос су правили од меса којем ускоро истиче рок трајања, или меса које је 'почело' као хамбургер, али је предуго стајало на роштиљу или су га муштерије вратиле јер нису биле задовољне - описао је радник у једном америчком ресторану.

"Такво месо би кувари само опет уситнили и убацили у сос. Фуј", написао је он.