Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ИСПОВЕСТ СРБИНА који је посетио борделе широм Европе: Мислили сте да је ОВО доступно само шеицима!

29.06.2017. 17:41
Пише:
Србија Данас / Telegraf.rs
Seks u kancelariji
Секс у канцеларији / Извор: Профимедиа/илустрација

Његова исповест ће вас шокирати

Човек с пуно искуства у борделима по Европи, одлучио је да разбије све дилеме и нагађања о њиховом функционисању. Причу овог мушкарца из Србије, потписаног као Жика, а која је обишла регион, преносимо у целости.

Хоћете да вам ваша симпатија узврати љубав? Покушајте са овим ЛУДИМ старим обичајима

БАТУТ издао УПОЗОРЕЊЕ за ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ: Овако треба да се понашате док трају ВРУЋИНЕ!

Sado-mazo seks
Садо-мазо секс / Извор: Профимедиа/илустрација

- Видим да у Србији многи људи не знају како бордели у Европи заиста функционишу. Мислим да ће свима бити занимљиво да чују целу причу. Прва ствар у коју су људи неупућени су цене. Многи су коментарисали да је 60 евра премала цена за секс са савршено лепом и згодном девојком, да ја то измишљам, и да се за ту количину новца може наћи евентуално нека наказа.

За 60 евра заиста можете имати секс с било којом лепотицом од које вам памет стане – с истом оном коју бисте чежњиво гледали на неком београдском сплаву док седите у сепареу с пријатељима и узалудно пијете прескупу флашу вискија. Како то? У Србији је проституција много скупља, а квалитет девојака које се тиме баве много нижи, и зато људима ове приче делују нереално.

Опет, како је могуће да је нешто у Немачкој и Аустрији толико јефтиније и боље него у Србији? За почетак, ако су Немци у нечему добри, то је организација. Те ствари су тамо легализоване. Девојке раде без макроа, без посредника, без мушкараца који их држе под контролом и који узимају 80 посто њихове зараде, као што је то случај на Балкану. Оне имају здравствено и социјално, и плаћају порез. Чим нешто постане легално, цена је знатно нижа јер у њу нису укључени логистички проблеми око организације, скривања, проверавања, поткупљивања полиције, немогућности рекламирања, и тако даље.

Žena i muškarac
Жена и мушкарац / Извор: Профимедиа

Потресна прича о бака Деси и трагичној судбини њеног сина: МАЈЧИНСКА ЉУБАВ јача од КОМЕ!

Друго, имате могућност организовања клубова где се све то догађа пуно брже и ефикасније. Када се све то подвуче, долази се до цена које сам вам навео. Те девојке које тамо коштају 50-70 евра, овде бисте плаћали минимум 200 евра па надаље, а плус је у Србији јако тешко и ризично до њих доћи – потребно је познавати људе који се тиме баве, долазили бисте у контакт с криминалцима и полусветом.

Даље, само искуство је неупоредиво опуштеније тамо него овде. Овде је то илегално – све време сте у фрци хоће ли вам упасти полиција и да се сутрадан појави ваша слика у новинама. Тамо сте потпуно опуштени јер знате да сте ушли у легитиман објект. Што се тиче самих клубова, то су простори који изгледају као једна велика дискотека, са сепареима, столовима, шанком, али и додатним рестораном и биоскопом. Ту су обавезно и сауне и базени. Немци овај тип клубова зову “FKK Саунацлуб”, што је скраћеница за “Freikörperkultur” (Култура слободног тела). Улаз у ове клубове се плаћа од 50 до 80 евра, и то је једино што морате платити. Након тога, пиће и храна унутра су потпуно бесплатни у неограниченим количинама, а можете остати цео дан и целу ноћ. Имају шведски сто с одличном храном.

Атмосфера унутра: Ви сте у баде мантилу и папучама, а око вас у клубу је око 50 врхунских риба. Оне су само на штиклама и у тангама, смеју се и причају с вама. Неке леже у сепареима, неке су за шанком, све је као да сте на неком београдском сплаву или дискотеци. Разлика је у томе што у било којем тренутку можете имати секс са сваком од њих за 50-70 еура, у приватним собама које су у једном делу клуба.

Dominantna žena
Доминантна жена / Извор: Профимедиа

У Србији траву дувају ДЕЦА ОД 10 ГОДИНА, а последице дроге коју користи омладина згадиће вам живот

Цене варирају од клуба до клуба, али то је тај опсег. Наравно, све комбинације су могуће. Можете одвести у собу две девојке одједном ако желите, само платите дупло. Две младе лепотице које вас истовремено орално задовољавају и гледају вас у очи, то је једна од најузбудљивијих ствари које као мушкарац можете доживети, мени су то били неки од најлепших тренутака у животу.

Све заједно, за улагање од 200-300 евра можете провести цео дан у овом клубу и имати доживљај за који сте мислили да је доступан само неким милијардерима и шеицима. Ово је прави харем. Екипа која је била са мном у овим клубовима описује их као неки рај, сан, потпуно испуњење свих мушких фантазија. Ако је ултимативни женски сан раскошно венчање с принцем на белом коњу док јој се венчаница вијори на ветру, ово је ултимативни мушки сан. Нема даље.

Девојке по овим клубовима су углавном из источне Европе, али има и црнкиња и јужно-американки с оним сочним стражњицама. Самих клубова има на стотине по Аустрији и Немачкој. Ипак, неки од њих су познати по квалитету и избору девојака, ја сам доста њих обишао.

Muškarc leži na krevetu
Мушкарц лежи на кревету / Извор: Профимедиа

Што се тиче моралних недоумица око оваквих активности – видим да је било много негативних коментара, па вам могу рећи следеће: Прво, није истина да тамо иду само неки паћеници који такву рибу не би могли “смувати” ван клуба. Има и таквих наравно, али има и јако добрих фрајера, младића, бизнисмена, баш је разнолика екипа.

Бизарни обичаји у Србији: Шта се све могло десити после смрти брачног партнера?

Жене често не могу разумети зашто добри фрајери плаћају за секс. Да, они могу завести такву и без да је проститутка, али треба времена. А овде – јединствени је доживљај кад угледате прелепу девојку како седи у клубу, и већ након пет минута ви сте у кревету и улазите у њу, заједно се смејете, а не знате ни како се она зове. То има једну дозу узбуђења коју већина жена неће никад разумети јер су оне другачије – њима је потребно времена, да упознају и провере мушкарца да би се одлучиле на секс с њим, осим с ретким изузецима.

Друго, можда и најважније: Многи људи ту долазе јер желе секс без ризика да ће их те девојке прогањати. Размислите мало, већина развода на Балкану се догађа тако што мушкарац пожели секс с неком другом женом. С обзиром на то да код нас нема оваквих клубова, они посегну за клинкама које им потроше гомилу пара, на крају жена сазна, и чак и ако не дође до развода, мушкарац и жена надаље живе у неком односу који никада више неће бити исти.

Žena drži muškarca za kravatu
Жена држи мушкарца за кравату / Извор: Профимедиа

У сваком случају, ово је неупоредиво јефтиније и ефикасније него да нешто покушавате са спонзорушама по домаћим сплавовима. Овде људи троше силне паре на неке прескупе сепарее и пића, у нади да ће им се једног дана десити овакве ствари, али неће никад. Ту профитирају једино власници клубова.

На крају, не желим да ово све неко схвати погрешно – потпуно је другачије имати девојку и бити с њом у вези, ово је чисти секс и те ствари се не могу упоредити. Мислим да би људима било добро да се окане лажног моралисања и да једноставно уживају у животу. Шта год да су вам снови и фантазије, распитајте се како се до тога долази и урадите то, јер једном се живи”.