Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Били смо у браку 20 година, а онда је полиција упала у кућу и сазнала сам ШОКАНТНУ ИСТИНУ

08.09.2018. 19:22
Пише:
Србија Danas/The Сун
Pedofil
Педофил / Извор: Профимедиа/илустрација

Најгори дан у њеном животу

Сваке године 5.000 Британаца заврши у затвору због дечијих порнографских садржаја, мада полиција верује да се стваран број сексуалних преступника креће око 100.000.

Нови документарац назван "У браку са педофилом" прати живот две жене које су сазнале да су код њихових мужева пронађене дечије порнографске фотографије.

Кејт, која је у раним педесетим годинама, мајка две одрасле ћерке, моментално се одлучила на развод од Алекса који је недуго потом добио социјалну помоћ.

Са друге стране, десетак година старија Хелен, мајка и бака, одлучила је да остане крај супруга – осуђеног на 16 месеци затвора – с којим је већ била у браку током 44 године.

Ово је Кејтина прича – од дана када јој се живот распао.

ЈЕЗИВИ СЕРИЈСКИ УБИЦА ХАРА МОСКВОМ: Оставља мртве девојке у КОФЕРИМА, паника међу женама (ФОТО)

- Дан када је Алекс ухапшен због скидања илегалних фотографија са интернета, у породичном дому у којем смо провели више од 20 година, био је, и још увек је, најгори дан у мом животу.

Спремала сам се за посао када је зазвонило. Он је отворио врата и група полицајаца улетела је у кућу и почела да је претражује.

Немајући идеју о чему се ради, питала сам мужа, а он ми је одговорио да су дошли да поразговарају са њим о приступању некаквим неморалним садржајима. Гледала сам га у неверици.

Pedofil, onlajn seks, internet zloupotreba
Педофил, онлајн секс, интернет злоупотреба / Извор: Профимедиа/илустрација

Раније тог дана, много је времена провео за рачунаром, али када сам га питала шта је посреди, уверио ме да је све на месту. Такође, био је нерасположен с времена на време.

Радио је као наставник и дешавало би се да се унервози због посла. Због свега тога, није ми ни пало на памет да се бави порнографијом.

Како се мени чинило, ми смо били срећан, просечан пар. Били смо у браку 20 година и наше две кћерке су стасале за факултет, напустиле дом, а ми смо стигли до те тачке када, или сам бар тако мислила, можемо спокојно да чекамо будућност.

МЕЛАНИЈА ИМА ДВОЈНИЦУ! Појавио се СНИМАК КОЈИ ДОКАЗУЈЕ да прва дана Америке повремено КОРИСТИ ЗАМЕНУ! (ВИДЕО)

Када је полиција претражила нашу кућу и однела сву рачунарску опрему, закључно са мојом, Алекс се тресао и говорио како није педофил.

Мислила сам да је реч о ужасној грешки. Тог дана сам чекала да се јави из притвора и каже да долази кући. После 12 сати, позвали су ме у полицијску станицу.

Када сам стигла, био је смирен и изгледао уморно. С њим је био лекар. Мислила сам – да га обиђе.

Касније сам сазнала да га је саветовао да се не убије. Прва брига полиције јесте да такви себи не одузму живот.

ДРАМА У КАЛИФОРНИЈИ: Пуцњава у стамбеном комплексу, најмање десет жртава

И даље сам била веома љута, мислећи да је посреди грешка, али када су ме одвели у полицијску собу, Алекс ми је признао све:

- Завистан сам од порнографије већ десет година. Последње две сам од куће тражио илегалне садржаје, никада са посла.

Било је потпуно неочекивано. Вриштећи сам излетела из собе. Нисмо разговарали у повратку кући, а код куће је истина изашла на видео.

Инстинктивно сам позвала сестру, која је такође остала затечена, али ме већ следећег јутра позвала и рекла да се одмах разведем.

Јана отишла на вештачку оплодњу, а када јој је муж запретио РАЗВОДОМ, признала му истину о детету

Он ме није спречавао. Ипак, била сам у шоку. Иако нисам била жртва, обрела сам се у ситуацији какву нисам могла ни да замислим. Била сам, како је један полицајац касније рекао, колатерална штета.

На страну то што ми је брак био готов, требало се суочити са много других проблема. Прво сам мислила како ћерке да обавестим. Било је веома тешко и оне су биле потпуно сломљене.

Уз сестрину помоћ, обратила сам се адвокату. Било је прилично бизарно, јер сам само неколико дана пре тога мислила да сам срећно удата. Морала сам да заштитим каријеру и репутацију. Уосталом, неко ме лагао пуних десет година.

Posao, zaposlena žena, žena
Посао, запослена жена, жена / Извор: Профимедиа/илустрација

Такође, морала сам да наставим да идем на посао. Моји надређени су били пуни разумевања, али су морали да отворе карте пред родитељима деце са којом сам радила. То је, наравно, била формалност, али је било грозно.

Касније сам плакала као киша. Плашила сам се како ће окружење реаговати. Сви ирационални страхови су ми прошли кроз главу. Закључно са тим да ће ми неко оставити нешто у поштанском сандучету. Иако сам имала подршку, била сам врло анксиозна. Дуго сам читала о тој теми. Неколико недеља сам одржавала контакт са бившим супрогом, али сам после првог месеца, прекинула. Такође, одбила сам да се појавим на суду.

Када се то после седам месеци завршило, почела сам да се опорављам. Наговорили су ме на упознавање преко интернета и тако сам нашла свог садашњег партнера.

У раној рази наше везе рекла сам му за Алекса, упркос томе што су ме други упозоравали да је прерано, али он је био диван.

И даље смо заједно и верујем му стопостотно. Изневерила ме једна особа, бивши супруг Алекс, то не значи да треба да не верујем ником. Стварно се осећам као да сам пронашла своју сродну душу.