Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

"ИМАЛА САМ ТРИ ГОДИНЕ КАДА СУ МЕ УДАЛИ ЗА ДЕДУ": Ужасавајућа исповест девојке која је завршила у секти, "СТАВИО МЕ ЈЕ У КРИЛО, НАГИ ЉУДИ СУ ШЕТАЛО ОКО МЕНЕ" (ФОТО/ВИДЕО)

09.03.2024. 20:20
Пише:
Србија Danas/mirror.co.uk
deda
/ Извор: Фото: Printscreen YouTube/talktv

Присиљавали су је на проституцију и масовне оргије.

Серена Кели данас гази 5. деценију, сећајући се стравичне прошлости. Рођена у култу "Деца Бога" успела је да побегне из ове секте, а о свом искуству отворено је говорила за медије.

НЕМА ПРЕКИДА ВАТРЕ ТОКОМ РАМАЗАНА: Израел не намерава примирје уочи највеће исламске светињеIzrael

НЕМА ПРЕКИДА ВАТРЕ ТОКОМ РАМАЗАНА: Израел не намерава примирје уочи највеће исламске светиње

"ОЧЕКИВАНИ ЖИВОТНИ ВЕК ОВЕ ДЕЦЕ ЈЕ ОКО 15 ГОДИНА": Претужна исповест мајке чија ћерка (8) има болест која је ШОКИРАЛА И ЛЕКАРЕ (ФОТО/ВИДЕО)devojčica

"ОЧЕКИВАНИ ЖИВОТНИ ВЕК ОВЕ ДЕЦЕ ЈЕ ОКО 15 ГОДИНА": Претужна исповест мајке чија ћерка (8) има болест која је ШОКИРАЛА И ЛЕКАРЕ (ФОТО/ВИДЕО)

ТРАМП ОДУШЕВЉЕН ОРБАНОМ! Нахвалио га као рођеног брата па му споменуо и ЋЕРКУ: Виктор је велики ЛИДЕР, поштује га цео светViktor Orban i Donald Tramp

ТРАМП ОДУШЕВЉЕН ОРБАНОМ! Нахвалио га као рођеног брата па му споменуо и ЋЕРКУ: Виктор је велики ЛИДЕР, поштује га цео свет

Наиме, 1986. године имала је само три године када су је "удали". Прстен намењен њој је био толико велики, а она мала и немоћна да се одупре ужасу који јој се догађа да су јој прстен залепили на прст.

Злогласни култ водио је Дејвид Берг, којег она памти као Деду. Култ је основан 1968. године имао је 13.000 чланова у 130 заједница широм света.

Ова група је неко време имала базе широм света, а карактерисало их је то што су подржавали промискуитет међу члановима и веровали су да особа постаје пунолетна са 12 година.

Серенина Мајка Сара ју је удала за Дејвида Берга. С обзиром на то да јој је мајка била високопозиционирани члан култа, њу су одгајали потпуни странци. Годинама је носила име Мери Дир, била је и на плакатима овог култа.

То ју је каже изоловало од друге деце, али не и од одраслих, јер је учествовала у масовним оргијама, а често су наги људи шетали око ње чак и док је била дете.

- Рођена сам у кући Дејвида Берга, он ме је одгајао и контролисао. Убрзо након што се моја мајка преселила на његово имање, постала је трудна са мном. Он је одлучио да забележи цео мој живот још и пре него што сам се родила. Објављене су публикације о трудноћи моје мајке. Он ми је дао име Серена, док ми је за култно име дао Мери Дир. Постојала је серија под називом "Живот са дедом", то је био серијал за децу у ком су причали о трудноћи моје мајке и томе како ће ме одгајати. Друга серија документовала је цело моје рођење -  рекла је Серена.

Када је имала три године њу су одвојили од мајке да би је одгајали други истакнути чланови култа, а њена мајка је била један од највиших лидера организације.

Иако се причало да чланови култа "Деца Бога" треба да пренесу поруку духовне револуције и среће, Серена каже да то није било тако. Култ је Дејвид Берг основао 1968. године, а мрачне тајне култа откривене су годинама након његове смрти.

Популарност култа је након оснивања брзо порасла, а на свом врхунцу бројали су 13.000 чланова у 130 заједница широм света. Један од камена темељца ове организације били су сексуални односи.

Берг је успео да убеди на хиљаде својих следбеника да долази смак света и да су једини начин да се спасу секс и оргазам, пише Мирор.

Жене су морале да буду доступне сваком мушкарцу који жели да има однос са њима.

А онда је Берг издао једну од својих доктрина "Закон љубави". У њему се наводи да свако у оквиру култа може имати секс са било ким другим, укључујући и децу.

Удаја за Берга

- Мислим да је најпознатија прича из мог врло раног детињства са Бергом била када ме је мајка дала њему као малу младу, па ме је довела код њега након што сам напунила три године. Ставила ме је њему у крило и он ме је пољубио и одржао је читав говор о томе како ћу заувек бити његова и да ћемо имати заједницу. Ствари које немају смисла за једну тако малу девојчицу - присећа се Серена.

Каже да јој је након говора дао велики прстен.

- Око њега је обмотао велики слој траке да би могао да стане на мој мали прст. Рекао ми је да увек носим прстен и скидам траку како будем старила. Прилично је болесно што је мислио тако далеко у будућност. Он је већ био ожењен са више других тинејџерки, а ја сам била најмлађа са три године. Било је и других девојака од 12 до 15 година које су добиле прстен, то је срце са две руке које га држе - каже она.

Иако су жене одувек биле сексуални објекти унутар култа, у почетку се сматрало да су деца забрањена, али се то променило са доктрином "Закон љубави".

- У Берговој кући често сам трпела сексуално злостављање. Стално су се одвијале оргије, много пута сам остајала сама да лутам кућом јер су биле пијане оргије у дневној соби. Пливала бих у базену и било би оргија на другом крају базена. Било је голотиње и сексуалности свуда око мене - каже она.

Серена додаје да су у "секс сеансама" учествовала и деца, чак и Бергова ћерка и унука.

- Многе девојке су биле изложене томе. Берг је веровао да треба да следимо библијска правила, тако да у Библији верују да дете постаје пунолертно са 12 година. Он је буквално рекао да када имаш 12 година да си сада одрасла особа, тако да ћеш почети да имаш секс са одраслима и да почнеш да живиш као одрасла особа, да радиш - присећа се она.

Девојка каже да је члановима култа Берг говорио да је током односа са њима присутан и Исус.

У једној од Бергамових књига написао је да је однос две жене у реду, док се однос два мушкарца сматра "неукусним".

- У оквиру култа, мушкарци су имали односе када су они желели, док са женама то није био случај - казала је она.

Током 1980-их култ је променио име у "Породица", када су власти добиле више информација о свему шта се дешавало.

Он је 1993. године побегао, а умро је годину дана касније у 74. години.

Извор: Србија Данас/mirror.co.uk/М.А.