Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

МОНСТРУОЗНО УБИСТВО! Очух је малу Мају (10) тукао до смрти КАИШЕМ, мајка Наталија је само посматрала

06.10.2021. 20:53
Пише:
Србија Данас/Телеграф
Nasilje
Насиље / Извор: Профимедиа/илустрација

Мештани села кажу да је Сергеј био агресиван кад попије, а да је сав бес највише осетила мала Маја. Тврде да је девојчицу тукао војничким каишем за сваку ситницу - ако не би опрала судове, ако не би усисала кућу на време, ако не би беби променила пелене..

Полиција у Украјини ухапсила је мушкарца (34) због сумње да је насмрт претукао 10-годишњу пасторку, према којој је и раније био насилан. Мајка наводно ништа није учинила да дете заштити, због чега је Центар за социјални рад преузео бригу о осталој деци из породице.

КОНАЧНО ИДЕНТИФИКОВАН СЕРИЈСКИ УБИЦА! "Зодијак" стоји иза 37 убистава, зачикавао полицију и новинаре (ФОТО/ВИДЕО)

КОНАЧНО ИДЕНТИФИКОВАН СЕРИЈСКИ УБИЦА! "Зодијак" стоји иза 37 убистава, зачикавао полицију и новинаре (ФОТО/ВИДЕО)

"ОН ЈЕ БИО НАЈМОЋНИЈИ ЧОВЕК НА СВЕТУ" Тотални шок - детаљи се*с афере Левински - Клинтон

"ОН ЈЕ БИО НАЈМОЋНИЈИ ЧОВЕК НА СВЕТУ" Тотални шок - детаљи се*с афере Левински - Клинтон

ШЕТАЛИ ГРАДОМ И РЕШЕТАЛИ! Дивља пуцњава у Њујорку - оружани сукоб неколико људи (ВИДЕО)

ШЕТАЛИ ГРАДОМ И РЕШЕТАЛИ! Дивља пуцњава у Њујорку - оружани сукоб неколико људи (ВИДЕО)

Стравичан злочин догодио се у селу у близини Ужгорода, а мештани са стрепњом причају о трагичној смрти мале Маје, јер страхују да би очух Сергеј њима могао да се свети ако га пусте на слободу.

- Када би попио постао би много агресиван. Пре годину и нешто дана сукобио се испред кафане са једним комшијом, баш су се добро потукли, а Сергеј га је на крају и тужио - присећа се један мештанин.

Кажу да је најгоре од Сергеја видела и осетила мала Маја. Тврде да је девојчицу тукао за сваку ситницу - ако не би опрала судове, ако не би усисала кућу на време, ако не би беби променила пелене... Кажу да ју је тукао песницама и војничким каишем.

Мештани причају и да је мајка Наталија (37) помагала Сергеју у кажњавању, а он је по селу причао да он децу не бије, већ да их само мајка туче.

- Он је био агресор у кући, а она, да ли га се бојала па је зато тукла децу... - слежу раменима мештани.

Причају и да је девојчица све сама радила по кући. Дете је ишло у набавку, чистило, бринуло о млађој браћи и сестрама.

- Сергеј и Наталија би знали да оду из куће у пола ноћи, а њу би задужили да чува децу, а она малена би чувала па ујутру ишла у школу. Више пута је Маја бежала од куће, бежала од батина. Једном је боса побегла - прича једна мештанка за украјинске медије.

"Тукао је и Наталију"

Селом круже приче да је осумњичени за убиство пасторке био физички насилан и према супрузи. Наталија би знала да се сакрије код комшија кад Сергеј побесни, а он би онда ишао по селу и дозивао је, претећи да ће себи пререзати вене. Иако је трпела насиље, никад није хтела да га пријави полицији.

- Увек је причала како га воли, како неће да му контрира ни да се жали на њега. Увек га је звала "вољени мој", "душо моја" - кажу мештани.

На њеном профилу на Фејсбуку остављала је статусе пуне љубави. Сергеју је рођендан честитала речима: "Ниси само неко ко га ценим, ти си неко за кога живим и дишем. Ти си толико вољен, једини, поуздан и лојалан. Желим ти, вољени мој, да ти увек све буде ведро, да те сунце обасјава, да ти се увек отворе прави путеви и да све савладаваш без препрека. Желим да увек останеш то што јеси јер ти си мој вољени супруг и највољенији отац на свету".

Наталија је, како преносе медији, имала шесторо деце. Најстарије има 18 година и не живи са мајком. После ње се родила Маја. Једног сина Наталија је изгубила кад је био беба, а ту је и 5-годишњи Ника. Са Сергејем је родила Максима, који има годину дана и имају ћеркицу која још није напунила месец дана.

Упознали се на интернету

Љубав између Наталије и Сергеја "планула је" онлајн. Дописивали су се на интернету, а онда је он дошао да је упозна. У село је стигао из Никопоља, где се крио јер га је полиција тражила због породичног насиља. Прича се да је робијао и за убиство.

Откако је он ушао у Наталијин живот, њени бивши мужеви и очеви њене деце нису смели ни да приђу кући. Мајин отац Игор је једном дошао да види ћерку, али нико није смео да му отвори капију. Када је прескочио капију и ушао у двориште да види да ли су сви добро, Сергеј је излетео из куће и крвнички га претукао.

Комшије кажу да је Игора давио у бари у дворишту, док је Наталија све то снимала телефоном.

У плану је било да Центар за социјални рад 1. октобра преузме бригу о Маји и Ники, јер су се рођаци жалили да су деца злостављана. Из непознатог разлога социјални радници се нису појавили, али је Сергеј је сазнао да хоће да узму децу, што га је разбеснело.

Наредног дана се напио и кренуо да бије Мају. Мештани причају да је девојчицу тукао свиме што му је пало под руку. Наталија наводно ништа није учинила да заштити дете. Медији пишу да се правдала страхом од супруга.

Девојчица је након бруталних батина са тешким повредама легла у кревет. Сумња се да Наталија није ни пришла да провери како је девојчица. Ујутру за мелену више није било спаса. Током ноћи је подлегла повредама.

Наталија је, тек када је затекла ћерку мртву, позвала полицију.

И против мајке је покренута истрага. Након убиства ћерка напустила је село и отишла код рођака. Центар за социјални рад преузео је сву децу која су живела са њом и Сергејем у кући и превезла их у болницу. Након тога ће бити пребачени у прихватилиште, а требало би да буде покренут захтев за одузимање старатељства.

Уколико очух буде осуђен за убиство девојчице, прети му до 15 година затвора.