Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ГРУПА ДЕЧАКА ОТЕЛА ДЕВОЈЧИЦУ И СИЛОВАЛИ ЈЕ 400 ПУТА: Њено тело су користили као џак за ударање, кожу јој палили упаљачем, крварила је из свих отвора и на крају је ПРЕКЉИЊАЛА ДА ЈЕ УБИЈУ (ВИДЕО)

10.03.2024. 19:38
Пише:
Србија Данас/Стил Курир
nasilje
насиље / Извор: Shutterstock

Тројица џелата сироте девојке у потпуности су ослобођени оптужбе, јер су били малолетни.

Јунко Фурута је била 17-годишња јапанска средњошколка коју су четворица средњошколаца отела, сексуално злостављала, мучила и убила. Била је лепа, дружељубива и популарна девојка која је озбиљно схватила своје студије. Нажалост, њен живот је одузет из обести.

ДЕЧКО УПУЦАО МАЈКУ НА КУЋНОМ ПРАГУ: Мислио да је ПРОВАЛНИК! Бизарни детаљи трагедије, младић не престаје да плачеhapÅ¡enje

ДЕЧКО УПУЦАО МАЈКУ НА КУЋНОМ ПРАГУ: Мислио да је ПРОВАЛНИК! Бизарни детаљи трагедије, младић не престаје да плаче

НЕВИЂЕНИ СКАНДАЛ! Бивши премијер ИЗБАЧЕН из авиона, укрцао се на лет ПИЈАН?!Avion

НЕВИЂЕНИ СКАНДАЛ! Бивши премијер ИЗБАЧЕН из авиона, укрцао се на лет ПИЈАН?!

ПУТИН СЕ ШАЛИ НА РАЧУН СВОЈЕ ФРИЗУРЕ: Руски председник налетео на студента из Нигерије, па је настала ХИТ сценаVladimir Putin

ПУТИН СЕ ШАЛИ НА РАЧУН СВОЈЕ ФРИЗУРЕ: Руски председник налетео на студента из Нигерије, па је настала ХИТ сцена

Рођена је 22. новембра 1972. године, а само три дана након што је прославила 17. рођендан, 25. новембра 1988. године, враћајући се из школе као и обично и не слутећи ништа, почео је њен пакао, преноси Ripeace.wordpress.com.

Док се враћала кући пешице, киднаповала ју је група младића њених година, међу којима је био и 17-годишњи момак под надимком Џо, који је касније добио надимак Камисаку.

Одвели су Јунко у кућу његових родитеља у Токију, где је започела страшна тортура која ће трајати пуних 44 дана. Своје отмичаре девојка није познавала, нити они њу; испоставило се да је изабрана насумично, као лака мета, просто јер су могли, али и желели.

junko
јунко / Извор: Фото: Wikipedia

Првог дана, Јунко је приморана да назове родитеље и каже да ће остати код другарице неколико дана. Такође, морала је да глуми да је девојка једног од отмичара када су Камисакуови родитељи долазили да обиђу кућу.

Још језивија чињеница јесте то да његови родитељи уопште нису марили за то ко је девојка, па су насилници и престали да се претварају, на шта они уопште нису реаговали!

Свакога дана злочинци су силовали несрећну Јунко по неколико пута, док јој првих неколико дана нису давали ништа да једу. Приморавали су је да мастурбира пред њима и изводи стриптиз. Када су схватили да ипак мора нешто да једе и пије, на памет им је пало нешто заиста монструозно - натерали су је да једе бубе и пије сопствени урин.

Као да све то није било довољно, момци су почели све више да се иживљавају. Правили су јој опекотине упаљачима, испаљивали петарде из њених ушију, уста и вагине. Након тога, у њену вагину су стављали све што им је пало на памет, укључујући и усијану сијалицу.

Како су дани пролазили, Јунко је добијала све више батина. Везали су је за лустер и њено тело користили као џак за ударање, све док оштећење унутрашњих органа није дошло до те границе да јој је крв кренула на уста. Бацали су тегове на њен стомак.

Када је пао снег, натерали су је да спава на балкону. Још једном је замало успела да се спаси - домогла се телефона, али је један од мучитеља то приметио на време и спречио је. Поново је кажњена, овај пут још страшније. Горели су јој кожу свећом, па полили целе ноге плином за упаљаче и запалили је.

Тада је Јунко добила конвулзије, убрзано грчење и опуштање мишића, услед чега се тело неконтролисано тресе. Нажалост, мучитељи су мислили да девојка глуми напад. Поново су је запалили, сипали врео врео восак на лице, приликом чега су јој испекли капке.

На крају, Јунко је требало пуних сат времена да сиђе низ степенице и оде у купатило, а више није могла ни да мокри. Молила је злотворе да је убију.

Када су се вратили, решили су да надокнаде пропуштено па су се најбруталније иживљавали још пуна три дана. Више није могла ни да се мрдне. Крварила је из ушију, уста, вагине, свуда.

44-тог дана језиве, несвакидашње, страшне тортуре, 5. јануара 1989. године, осакаћена, намучена Јунко је преминула. Злотвори су је угурали у огроман резервоар за воду, напунили га земљом и бацили на напуштено поље.

Неколико дана касније, тело је пронађено у ужасном стању. Полиција је успела да идентификује о коме је реч, а чувши какву судбину је доживела, мајка несрећне Јунко завршила је на психијатрији.

Осумњичени су признали да су несрећну девојку силовали више од 400 пута, док су на њеном телу остали језиви трагови сурове тортуре и мучења. Оно што је обдукција показала, у најмању руку је језиво и веома узнемирујуће.

Можда најјезивије од свега догодило се на суду: тројица џелата сироте Јунко у потпуности су ослобођени оптужбе, јер су били малолетни!

Тројица су се изјаснили као криви за "наношење повреда које су довеле до смрти", уместо за убиство. Четврти, Камисаку, одслужио је само 10 година за сав бол који је нанео несрећној девојци. Такође, само 5 година касније од како је пуштен на слободу, поново је ухапшен и осуђен на 7 година због напада на момка бивше девојке.

Извор: Србија Данас/Стил Курир/Милка Ђукић/М.А.

}