Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

НИКОЛА ЈЕ НЕСТАЛА, А ЊЕН ТЕЛЕФОН НАПРАВИО ТОТАЛНИ ХАОС! Породица у шоку: Она има две девојчице којима је потребна њихова мама

01.02.2023. 22:10
Пише:
Србија Данас/Метро
Nikola Buli
Никола Були / Извор: Фото: Facebook/Printscreen/Nicola Јане Bulley

Нестала још једна жена. Изашла да прошета пса, а онда јој се губи сваки траг: Уследела драма кад је муж добио позив - ОВО ЈЕ ПАКАО...

Жена Никола Були (45) нестала је у петак ујутро, а њен мобилни телефон је пронађен близу места где је последњи пут виђена, на стази за вучу поред реке Вајр у Ланкаширу. Њен пас којег је шетала, шпрингер шпанијел Вилов, пронађен је изгубљен између реке и клупе.

Партнер госпође Були, Пол Ансел, говорећи из породичне куће у Инскипу, Ланкашир, рекао је:

- У паклу смо. У неверици. Проживљавамо ово, али не изгледа стварно. Све што можемо рећи је да морамо да је пронађемо. Она има две девојчице којима је потребна њихова мама.

MOZZARTOVA ТРАДИЦИЈА ХУМАНОСТИ У ПОДНЕ НАСТАВЉЕНА И ОВЕ ГОДИНЕ: Познати у јануару типовали за Фондацију Буди хуман

MOZZARTOVA ТРАДИЦИЈА ХУМАНОСТИ У ПОДНЕ НАСТАВЉЕНА И ОВЕ ГОДИНЕ: Познати у јануару типовали за Фондацију Буди хуман

НЕСТАЛА ЈОШ ЈЕДНА ЖЕНА! Изашла да прошета пса, а онда јој се губи сваки траг: Уследела драма кад је муж добио позив - ОВО ЈЕ ПАКАО...

НЕСТАЛА ЈОШ ЈЕДНА ЖЕНА! Изашла да прошета пса, а онда јој се губи сваки траг: Уследела драма кад је муж добио позив - ОВО ЈЕ ПАКАО...

ШТА ЋЕ БИТИ СА БРАЈАНОМ АКО СЕ НЕ ПРОНАЂЕ ТЕЛО АНЕ?! Државна тужитељка која гони Волша открива: "Направљен је преседан..."

ШТА ЋЕ БИТИ СА БРАЈАНОМ АКО СЕ НЕ ПРОНАЂЕ ТЕЛО АНЕ?! Државна тужитељка која гони Волша открива: "Направљен је преседан..."

Начелница Сели Рајли из полиције Ланкашира рекла је Мирору да је телефон госпође Були још увек био у активном позиву када је пронађен: "Према телефону схватили смо да је Були била на пословном састанку. Телефон је био повезан са конференцијским позивом и није прекинут."

Рајли је на конференцији за новинаре рекла да страхови за госпођу Були постају све гори како време пролази.

Истакла је: "Надамо се да ово није истрага о злочину."

Господин Ансел је рекао да би он или госпођа Були, позната и као Ники, обично остављали своју децу, од девет и шест година, у локалну основну школу пре него што би Вилов одвели у шетњу дуж оближње реке. Госпођа Були је обично трчала у школу пре него што је кренула у шетњу паса у петак, навела је полиција.

- Примио сам позив из школе у ​​вези са неким ко је пронашао Villov, и Никин телефон и псећи поводац и ремена на клупи - рекао је господин Ансел, који је касније позвао полицију.

Nikola Bul
Никола Бул / Извор: Фото: Facebook/Printscreen/Nicola Јане Bulley

- Туда водимо прво децу па пса – ја или Ники – скоро сваки дан.

Полиција Ланкашира је током викенда извршила претраге користећи беспилотне летелице и полицијске псе, уз подршку ватрогасне и спасилачке службе Ланкашира, горског спасилачког тима Бовланд Pennine и тима за потрагу под водом на северозападу.

Полиција је данас саопштила да верује да је Никола нестала особа и да се то тренутно не третира као "истрага о злочину". Чланови локалне заједнице су такође организовали потрагу широм области Светог Михаила. Рајли је додала: "Покренули смо заиста интензивну операцију да покушамо да пронађемо Николу".

- Имамо велико подручје за претрагу. Људи заиста нестају, али јасно је да како време одмиче постајемо све забринутији за Никол. Али ми се јако надамо да ћемо ускоро пронаћи нешто да покушамо да је вратимо кући здраву. Апелујемо на све који су се можда возили кроз село Сент Мајкл прошлог петка ујутру око 9.15 ујутро или ко можда има снимак контролне камере који би нам могао бити од користи, или људе који су можда шетали псе у околини или на путу за вучу, да нам се јаве.

Госпођа Були из Инскипа, Ланкашир, описана је као бела, 5 стопа 3 инча, са светло смеђом косом до рамена. Она говори са есексовим нагласком и последњи пут је виђена у дугачкој црној јакни са капуљачом, црним фармеркама и маслинасто зеленим панталонама за глежњеве. Коса јој је била везана у реп. Шетала је свог браон шпанијела непосредно пре нестанка, иако је пас од тада пронађен.

Главни инспектор Крис Бартон из полиције Ланкашира рекао је: "Никола је нестала већ два дана и ми смо изузетно забринути за њу."

- Прво, ако ју је неко видео у петак ујутру, а полиција још није разговарала са том особом, или ако неко има било какву другу информацију о томе где би се могла налазити, молимо да нам се одмах јави.

- Истраге су у току и имамо тим детектива који неуморно ради на утврђивању околности око њеног нестанка, поред великог тима полицајаца, партнерских агенција и волонтерских група на терену који претражују област у којој је последњи пут виђена. Ценимо да постоји велика забринутост у локалној средини и да људи желе да помогну, али молимо људе да буду пажљиви. Ако неко има било каква питања или недоумице, добродошли су да разговарају са службеницима у тој области.

Свако ко има информације треба да позове 101, наводећи 473 од 27. јануара, или да анонимно контактира Crimestoppers на 0800 555 111.

Подсећамо, истрага у вези са Аном Волш, несталом почетком јануара и даље траје, те подаци нису увек оптимистични.