Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

НОВО МОНСТРУОЗНО УБИСТВО: Азем је пратио пијану девојку, одвео је са собом, угушио, па исекао на комаде! (ВИДЕО)

15.04.2021. 17:15
Пише:
Србија Danas/The Сун

Ужас какв се не памти

Убица из продавнице ћевапа који је убио жену "доброг срца" (32), а затим јој исекао тело на комаде, добио је доживотну затворску казну. Азам Мангори (24) убио је Лорен Кок (32), а затим је исекао на седам делова - скривајући њене остатке по кантама и у шуми у Ексетеру.

РЕШИТЕ СЕ ПРОЛЕЋНОГ УМОРА: Ови витамини и минерали су вам потребни за блиставу кожу, косу и нокте!

РЕШИТЕ СЕ ПРОЛЕЋНОГ УМОРА: Ови витамини и минерали су вам потребни за блиставу кожу, косу и нокте!

НОВИ ТАЛАС ПАРАНОИЧНЕ РУСОФОБИЈЕ ЗАХВАТИО БРИТАНИЈУ: "Морамо зауставити руско малигно понашање"

НОВИ ТАЛАС ПАРАНОИЧНЕ РУСОФОБИЈЕ ЗАХВАТИО БРИТАНИЈУ: "Морамо зауставити руско малигно понашање"

НА ЊЕНИМ ПЛЕЋИМА ЈЕ ЕВРОПСКА УНИЈА: Урсула фон дер Лајен примила вакцину против короне (ФОТО)

НА ЊЕНИМ ПЛЕЋИМА ЈЕ ЕВРОПСКА УНИЈА: Урсула фон дер Лајен примила вакцину против короне (ФОТО)

Мангори је затим ушао у Лоренине друштвене налоге и користио њену СИМ картицу како би створио утисак да је она жива и здрава за породицу и пријатеље. На суду се потом чуло да је госпођица Кок имала "велику несрећу" да налети на радника Мангорија у продавници након што је уживала припита у ноћном дружењу са пријатељима у Ексетеру у Девону.

Судија Гарнхем га је осудио на доживотну казну затвора - додајући да ће одслужити 20 година пре него што буде размотрена могућност за условно пуштање на слободу.

- Одлучили сте да убијете Лорен Кок гушећи је. Својим поступцима сте убили ову бистру, живахну, интелигентну младу жену која је имала цео живот испред себе - рекао је судија.

Судија је додао да је госпођица Кок била "онеспособљена пићем" када ју је Мангори давио стављајући јој прслук у уста. Рекао је да је Мангори држао њено тело у свом стану осам дана - а њена породица и пријатељи били су "осам дана у очају надајући се и поред потрага које нису уродиле плодом".

Лоренина партнерка, мама Елис Фелоу, рекла је суду да се "никада неће опоравити" од убиства Лорен.

- Та особа је умрла када је жена коју сам волела убијена - рекла је она.

Крунски суд у Ексетеру чуо је да је Мангори видео жену док је сама ишла према својој кући у раним сатима 1. септембра прошле године.

Снимци CCTV-a приказују последње тренутке госпођице Кок док је шетала центром града Ексетера пре него што је села на клупу да поједе ћевап, као и Мангори који је касније напустио свој стан са великом спортском торбом  - за коју се верује да је садржала неке делове тела Лорен.

Мангори, познат и као Кристофер Мајер, одвео је Лорен у свој стан поред радње фаст фуда и убио је. Снимљен је како напушта стан, а затим се тамо враћа са Лорен у 2.45 ујутро - последњи пут када је виђена жива.

Болесник је користио алате како би јој "уредно" одсекао руке и ноге и одложила делове тела на разним местима, укључујући шуму у близини Њутон Ст Сиреа и канте за смеће испред фаст фуда. Такође је виђен на CCTV-u како је неколико пута ишао до Вилка како би купио вреће за канте за које се верује да су коришћене за завијање Лорениног тела.

Данима је чувао њене остатке у свом стану изнад фаст фуд радње, а затим је раскомадао и умотао у вреће за канте. Њени пријатељи и породица постали су сумњичави према порукама које су добијали и пријавили су нестанак полицији.

CCTV, ДНК докази, телефонски записи, претраживања интернета и токсиколошки тестови на остацима Лорен доказали су да ју је он убио. Мангори се раније изјаснио да није крив за убиство, али је признао оптужбу за спречавање законитог сахрањивања Лорен.

Након петонедељног суђења на Крунском суду у Ексетеру, Мангорија, без тачне адресе, порота је након шест сати разматрања осудила за убиство. Пороти је саопштено да је усамљеник са опсесијом у вези са играма на интернету, заправо хладни и прорачунати убица који гаји мрачне фантазије о касапљењима.

- Једне ноћи у лето прошле године, жена по имену Лорен Кок нестала је у Ексетеру. Била је са пријатељима увече, током једне августовске прославе. Отприлике у 1.30 ујутру кренула је сама кући и пуно је попила. Место њеног пребивалишта још је недељу дана била мистерија за њену породицу и пријатеље. Нико није знао где се налази. Одговор је био да ју је убио овај оптужени. Имала је велику несрећу што ју је приметио док је ишла кући. Он је сам шетао улицама - рекао је тужилац Симон Лоуз пред поротом.

Убица је затворен

- Пришао јој је, никада се раније нису срели. Искористио је њено пијано стање и имао је сексуални сусрет са њом на улици. Затим ју је одвео назад у своју собу изнад фаст фуда у центру града и тамо је убио. Исекао је њено тело на седам делова и одложио их. Осакатио је тело на разне начине. Одложио је њену одећу и све ствари које је имала код себе, а СИМ-картицу је узео са њеног телефона и искористио је да би се претварао да је она, и претварао се свету да је још увек жива - рекао је тужилац.

- Пресекли сте јој дисајне путеве и угушили је. Умрла је испред вас - додао је Лоуз.

Лоренина породица је рекла да је она била "најљубазнија и најдарежљивија девојка - откуцаји срца наше породице".

- Нажалост, никад више нећемо моћи видети Лорен живу. Ништа никада неће заменити сломљена срца породице која ће таква бити свакодневно све до краја наших живота.“

Помоћник главног полицајца Девона и Корнвола Џим Колвел рекао је да је убиство "безосећајно и брутално по својој природи".

- Полиција Девона и Корнвола, заједно са многим деловима нашег друштва, тренутно размишља о истицању претњи које многе жене и девојке осећају свакодневно - рекао је он.