Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ОДАО ГА ЈЕДАН ПОГРЕШАН КОРАК Тврдио је да му је жена умрла у несрећи на фарми, а онда је полиција видела шта је ТРАЖИО НА ГУГЛУ 

16.11.2020. 07:08
Пише:
Србија Данас
Tod i Ejmi
Тод и Ејми / Извор: Фото: Facebook

Ејми и Тод су живели на великој фарми у Ајови од 2004. године када су се венчали

Тод Мулис (43) осуђен је на доживотни затвор без могућности да изађе на условну слободу због убиства своје супруга Ејми (39). Годинама је планирао како да намести да убиство изгледа као несрећан случај, али направио је једну грешку и то на Гуглу.

КИМ ЈОШ НИЈЕ ЧЕСТИТАО БАЈДЕНУ: Тишина из Пјонгјанга говори ВИШЕ ОД РЕЧИ

КИМ ЈОШ НИЈЕ ЧЕСТИТАО БАЈДЕНУ: Тишина из Пјонгјанга говори ВИШЕ ОД РЕЧИ

РАЗОТКРИВЕНА ВЕЛИКА ЗАВЕРА: Трамп је "покраден" на изборима, а једна утицајна особа има и доказе за то

РАЗОТКРИВЕНА ВЕЛИКА ЗАВЕРА: Трамп је "покраден" на изборима, а једна утицајна особа има и доказе за то

Наиме, Тод се приликом планирања убиства служио најпознатијим интернет претраживачем на свету и управо то га је одало.  

"Убиће ме и бацити свињама"

Ејми и Тод су живели на великој фарми у Ајови од 2004. године када су се венчали. Ејми је напустила посао медицинске сестре да би се посветила послу на фарми и троје деце које је добила током брака са Тодом. Иако је деловало да је срећна због тога, заправо је била толико несрећна да је планирала да се разведе, узме половину породичног новца и оде.   

У августу 2018. године, Ејми је признала свом брату да жели да оконча брак и да почне нови живот. Рекла је свом брату да се плаши да ће Том да "одлепи" када му буде рекла. Није једина која се плашила његове реакције. Њени пријатељи су такође страховали јер су знали да је Тод јако љубоморан и посесиван. Терао је Ејми да га обавести о сваком свом покрету - укључујући и то када је стигла и напустила локални супермаркет. Њихов брак је постао толико лош да пар пет месерци није спавао у истом кревету.  

СВЕТСКИ НАУЧНИЦИ ТВРДЕ: Уз адекватан лек знатно се смањује смртност од КОВИДА!

СВЕТСКИ НАУЧНИЦИ ТВРДЕ: Уз адекватан лек знатно се смањује смртност од КОВИДА!

КАД СУ РУСИ ТУ, ЗНА СЕ КО ЈЕ ГЛАВНИ: Православну цркву нико не сме да пипне! (ВИДЕО)

КАД СУ РУСИ ТУ, ЗНА СЕ КО ЈЕ ГЛАВНИ: Православну цркву нико не сме да пипне! (ВИДЕО)

Ејми је убрзо почела аферу са менаџером њихове фарме Џеријем Фрашером. Размењивали су поруке, она је рекла својим пријатељима да је сигурна да ће је муж "убити и бацити свињама" ако сазна да је неверна. На њену несрећу, Тод је сазнао. Видео је њен рачун за телефон који је открио да је Ејми послала велик број СМС порука Џерију. Тод је рекао Ејми и Џерију шта је открио, али обоје су негирали било какву везу. Деловало је да је Тод поверовао и да су се ствари вратиле у нормалу - Џери је наставио да ради на фарми, а Ејми је наставила да планира развод. Тада се догодила трагедија.

"Несрећа" на фарми

Око поднева 10. новембра Тод је позвао хитне службе из свог камионета. Рекао је да вози до Медицинског центра Регинал удаљеног око 20 километара од његове куће, јер је Ејми доживела тешку несрећу на фарми. Ејми је имала озбиљне повреде леђа. Хитно је пребачена у болницу, али лекари нису могли да јој помогну. Убрзо је проглашена је мртвом.

Тод је тврдио да је у тренутку несреће био на другом делу фарме са њиховим 13-годишњим сином. Ејми је неколико дана раније имала операцију, због чега се одмарала у кући. Према његовим речима  Изашла је напоље и завртело јој се у глави. Тод тврди јој је рекао да уђе у кућу, али је замолио да успут понесе нешто и рекао јој где то да остави. Приметио је да је нема, па је послао сина да је потражи Дечак је затекао маму у помоћној згради са вилама за кукуруз прободеним кроз леђа. Тод је рекао да је жени извадио виле из леђа, однео је до свог камиона и одјурио у болницу, али било је прекасно.

Тод тврди да јој се завртело у глави, да се оклизнула и пала на виле. Али обдукција је сугерисала другачије. На њеним леђима је било шест убода, а вила има само четири шиљка. Такође, две ране биле су под углом према горе, док су четири биле према доле. Ејми то није могла сама себи да уради. 

Kompjuter
Компјутер / Извор: Профимедиа

"Убијање неверних жена"

Шест дана након њене смрти, Тод је поново саслушан. Признао је да су он и Ејми имали проблеме у браку због неверства. Открио је да Ејми имала аферу још 2013. године, али да су прешли преко тога. Тврдио је да је њихов брак био "солидан". Чак, инсистирао је да се ретко свађају.

Али истражитељи су били уверени да је Ејмина смрт није била случајност. Погледали су Тодов иПад и открили узнемирујуће претраге на Гуглу међу којима су биле и фразе попут "убијање неверних жена" и "шта се догодило са варањем супружника у историјским астешким племенима". Те претраге су извршене још у јануару 2018. године. Неко је такође са истог уређаја тражио информације и дијаграме који откривају локацију унутрашњих органа у људском телу. То је урађено четири дана пре него што је Ејми страдала. Тод је порекао да је то био он.

Откривено је и да је Ејми јутро када је убијена послала пријатељима поруку у којој је написала да је кући "веома напето". Друга пријатељица рекла је да је разговарала са Ејми недељама раније и да јој је да се плаши да је Тод не убије.

Суд је пресудио да је Тод убио своју жену, иако је он чак и током читања пресуде тврдио да је невин.