Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ПРЕТЕ ДА ЋЕ ЈОЈ ТУЋИ СИНА ЈЕР СЕ "ОБЛАЧИ КАО ПРОСТИТУТКА" Млада мама узвраћа "хејтерима и троловима" који критикују њен изглед

28.06.2021. 23:00
Пише:
Србија Данас
Pankerka
Панкерка / Извор: Shutterstock

Од 11 гоидине се облачи потпуно неконвенционално и иритира околину

Мама Чарли Хајес узвратила је ударце "троловима" који је вређају и кажу да ће њен трогодишњи син Џаспер бити малтретиран јер се она "облачи као проститутка". Она сматра да не морате да се облачите уобичајено да бисте били сјајан родитељ. Погледајте фотографије ОВДЕ.

ФДН СЛАВИ РОЂЕНДАН! Упишите или наставите студирање већ од 900 евра!

ФДН СЛАВИ РОЂЕНДАН! Упишите или наставите студирање већ од 900 евра!

МАГАЗИН "ФОРБС" ОТКРИВА ШТА НАС ЧЕКА 2030. ГОДИНЕ: Погледајте како је светска ЕЛИТА замислила будућност човечанства

МАГАЗИН "ФОРБС" ОТКРИВА ШТА НАС ЧЕКА 2030. ГОДИНЕ: Погледајте како је светска ЕЛИТА замислила будућност човечанства

ЛУКАШЕНКО УЗВРАЋА УДАРАЦ, СА РЕЧИ ЈЕ ПРЕШАО НА ДЕЛА: Минск има снажан одговор на нове санкције ЕУ

ЛУКАШЕНКО УЗВРАЋА УДАРАЦ, СА РЕЧИ ЈЕ ПРЕШАО НА ДЕЛА: Минск има снажан одговор на нове санкције ЕУ

Мама Чарли Хајес напала је људе који је вређају и кажу да ће њен син бити малтретиран јер се она "облачи као проститутка". Девојка (21) је узвратила "троловима" рекавши да "не морате да се облачите конвенционално да бисте били сјајан родитељ".

Чарли је почела да се облачи у "алтернативну" одећу од своје 11. године и редовно носи кратке прозирне хаљине са високим чизмама на платформама упарене са смелим фризурама и шминком.

На друштвеним мрежама кажу да често привлачи "неодобравајуће погледе" других мама и гадне коментаре бивших момака, пријатеља и онлајн "тролова" који јој кажу да се "облачи као мама".

Majka i dete, trudnica, porodilja, majka
Мајка и дете, трудница, породиља, мајка / Извор: Профимедиа/илустрација

Међутим, пркосна мама каже да њен трогодишњи син Џаспер Хајес није збуњен њеном ексцентричном одећом и воли њену шарену косу и шминку.

- Негативни коментари углавном долазе од људи који ме на мрежи зову "наказа", "емо" и говоре "облачи се као мама, срамотиш свог сина" - рекла је Чарли из Кантерберија у Кенту.

- Имала сам много коментара о томе како сам дроља, а неко је чак рекао да ће мог сина малтретирати јер се "облачим као проститутка".

- Такође примам неке опаске од других мама у вртићу, али то ме више не узнемирава - било би губљење времена задржавати се на томе. Ја сам добра мама па ходам као доказ да не морате да носите одређене врсте одеће да бисте били добар родитељ.

Заљубљеник у алтернативну моду Чарли каже да има одличан однос са сином, упркос томе што је због њеног облачења означена као "лош родитељ".

Уместо да га срамоти мамин стил, мали Џаспер је увек радознао због њеног живописног изгледа и хвали њену шминку као "лепу".

- Мој стил има пуно андерграунда, алтернативних утицаја и постао је облик уметности за мене. Носићу апсолутно све попут хаљина, сукњи и јарких боја, али оно што увек носим је велики пар платформи. Људи који повлаче границу између одеће и мајчинства потичу из традиционалних средина, али 2021. година је и та очекивања су застарела. Неке старије маме ме можда неће схватити озбиљно, али ја се добро носим и видите да је мој син срећан, па не разумем зашто је то битно. Ја и Џаспер смо заиста блиски, ми смо попут најбољих пријатеља. Уопште га не узнемирава мој стил и чини се да ни не примећује да стрчим јер је то све што он зна. Каже да је шминка маме лепа. Понекад је шминка ружичаста, понекад јој је коса плава - он то воли.

Чарли је одрасла у малом граду где каже да су је због "алтернативних" комбинезона гледали са неодобравањем и тек кад је сина добила са 18 година и преселила се у друго подручје, успела је у потпуности да изрази свој стил.

Foto: Profimedia
Фото: Профимедиа / Извор: Профимедиа

Њени родитељи, који су првобитно били уверени да је то била "само фаза", сада јој дају велику подршку и поносни су на своју самоуверену ћерку која им већину дана шаље фотографије свог изгледа.

Откако се преселила у студентску област, зависница од куповине почела је да добија још позитивније реакције на свој смели стајлинг. Каже да јој је ово помогло да подстакне своју модну "побуну" против оних који јој кажу да то треба да ублажи.

Чарлијин дечко Сем Причард (20) такође воли и подстиче њен јединствени стил.

- Почео сам да се облачим "алтернативно" од 11. године. Моји родитељи су у почетку били прилично неодушевљени и мислили су да је то само фаза - рекла је Чарли.

- Живе у прилично малом граду, тако да раније нисам била довољно самопоуздана да бих обукла нешто превише различито, а кад се вратим тамо, од старијих дама сам добила доста оговарања и мрких погледа. Прихватила сам свој стил више од сељења и много сам срећнија због тога. Сада живим у студентској средини, тако да већином имам прилично позитивну реакцију људи са улице. Људи понекад траже да сликају моју одећу или питају одакле ми све то. То воли и мој дечко Сем, иако од мене непрестано тражи да продам неке ципеле јер су затрпале кућу. Мој стил је увек био помало бунтовнички, па ме негативни коментари само чине још чуднијом.

Чарли се сада нада да ће охрабрити друге маме да прихвате сопствени стил и не брину шта други људи мисле о њима.

- Можете бити најсавршенија мама на свету и облачити се попут класичне уважене даме и људи ће вас и даље критиковати, па у чему је поента да не радите оно што желите? То ништа не мења, осим што вас чини несрећном, пише Daily Стар.