Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

РОКФЕЛЕРОВЕ КРВАВЕ ОЧИ СУ КРИЛЕ СТРАШНУ ТАЈНУ: Ко је у њих погледао, видео је овај УЖАС (ВИДЕО)

21.03.2017. 18:02
Пише:
СрбијаДанас
David Rockefeller
Давид Rockefeller / Извор: Профимедиа

Његов поглед ледио је крв у жилама

О милијардеру Дејвиду Рокфелеру који је преминуо у 101. години круже разне контроверзе и теорије завере, нарочито оне везане за његове године и изглед.

И ОНА ЈЕ НЕШТО НАСЛЕДИЛА ОД РОКФЕЛЕРА: Ова жена је преузела једну од његових титула!

Нереалне жеље Рокфелера о бесмртности, седам пута добијао ново срце али узалудно

За његове очи говорили су да су пуне зла, и да од њих човека подилази језа. Био је најмлађи од шест синова Џона Рокфелера јуниора, сина Џона Д. Рокфелера сениора, првог америчког милијардера и оснивача нафтне компаније Стандард Оил.

Дејвид Рокфелер је био на челу једне од најмоћнијих породица на свету и после смрти своје браће и сестара остао је “чувар” богатства и човек који је управљао једном од највећих пословних, али и филантропских империја на планети. Због свог богатства био је на мети многих.Новинар Дејв Дерби описао је Рокфелерове очи током једног њиховог сусрета у Даблину, у ресторану хотела “Фор Сизонс”.

ВРТОГЛАВИ УСПОН АМЕРИЧКОГ БАНКАРА: Ево како је Рокфелер постао МИЛИЈАРДЕР!

- То је она врста погледа када вам се следи крв у жилама. У њему осећате зло, много зла. Чак и када је прошао поред нас, на пола метара од места где смо седели. Када сам га видео, када сам видео то лице, прошла ме је језа. Био је у стању да створи такву атмосферу око себе. А када сам га гледао док је седео за столом, видео сам хладноћу у његовим очима. То су биле као мртве очи- написао је Дерби пре седам година.

Дејвид Рокфелер је не само због свог богатства и утицаја, већ и због својих поступака и речи, често био тема теоретичара завере. Кажу да је по њему урађен лик господина Брнса из “Симпсонових”. Међу бројним теоријама завере, једно ипак није спорно.

Да је Дејвид Рокфелер био један од најмоћнијих људи планете, или сигурно најмоћнији међу моћницима. Амерички новинар и истраживач Џуриен Мисен годинама је копао по документацији Рокефелер фондације.

СЕДМО СРЦЕ ДЕЈВИДА РОКФЕЛЕРА (99): "Хоћу да живим 200 година, сваки пут кад добијем ново срце осетим нови дах"

Између осталог открио је извештај из 1968. године ове “хумане” организације, који доказује да је “ова масонска организација још тада финансирала истраживања, вакцине и могућности масовног кастрирања и стерилизације људи, што је требало да допринесе планској депопулацији становништва”.

У том извештају се спомиње неколико методе помоћу којих би се масовно проширила неплодност у свету. Овај извештај је према новинару јако битан јер је реч о породици Рокфелер која генерацијама спроводи еугенику човечанства, а чија фондација и дан данас финансира готово сваку нову вакцину која излази на тржиште.

Ова породица с другом англо-елитом и научним шарлатанима изградила је кроз године целу парадигму социјалне политике с циљем смањивања броја живих људи на планети, али с генетским призвуцима.

Они финансирају убијање људи и у земљама Трећег света, Институте за контролу ума, али и све организације које брину о ширењу зла и греха у друштву. Они су суфинансијери свих ратова прошлости и данашњице и њихово богатство расте сразмерно убијеним људима.

ЗАБРАЊЕНО ТЕСЛИНО ОТКРИЋЕ: Српски геније је хтео да промени свет, а ОНИ су због тога УБИЈЕНИ

Они су основали мноштво тајних организација попут Трилатералне комисије за управљање планетом и Земљанима, које сматрају за обично робље, које не зна да препозна истину чак ни онда када им се то јавно објави.

И сам Дејвид Рокфелер је много пута јавно потврдио да је све ово тачно и да он стоји иза оснивања Новог светског поретка који се гради на плећима свих осиромашених и убијених људи.

ТЕРЕЗА МЕЈ: Трамп је препознао значај НАТО-а!

Када је почео да се шири зика вирус, који се до пре неколико година сматрао потпуно безопасним за већину људи, многи су се бацили у потрагу за информацијама о њему и наишли на податак да је власник патента на вирус фондација „Рокфелер“.

С обзиром на то да је ова богаташка породица често била осумњичена за велике завере, одмах су кренуле да се шире тврдње да Рокфелери намерно шире вирус да би драстично смањили број становника на нашој планети.

Умро Мартин Мекгинис, лидер ИРА

Поједини европски медији објавили су тврдњу да иза мигрантске кризе, која прети да уништи шенгенски систем, па чак и ЕУ, стоје породице Ротшилд и Рокфелер. У чланку „Ротшилди и индустрија азила“, аустријски лист Инфо директ тврди да „у Аустрији цвета посао везан за избеглице и да је само једна фирма, иначе повезана с Ротшилдима, за бригу о азилантима добила 21 милион евра од државе како би им помогла и нахранила их“.

}