Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
 • Београд
 • Дечани
 • Јагодина
 • Крагујевац
 • Крушевац
 • Ниш
 • Нови Сад
 • Ораховац
 • Панчево
 • Пирот
 • Приштина
 • Призрен
 • Сомбор
 • Суботица
 • Штрпце
 • Ужице
 • Врање
 • Вршац
 • Зрењанин
 • Zvečan

"Њој нема помоћи, ЛАЖЕ саму себе" Маторина бивша признала да јој је ЖАО Јоване, па бацила пљувачину по учесницима "Елите"

31.01.2024. 16:39
Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović
Јована Томић Матора, Анита Станојловић / Извор: Фото: Youtube printscreen/Zadruga Official

Без длаке на језику!

Водитељка Ана Радуловић недавно је у емисији "Питам за друга" на РЕД телевизији у уживо емисију укључила бившу задругарку МЦ Алекс.

Она се на самом почетку разговора осврнула на Јовану Цвијановић и њене афере са певачима, фудбалерима и кошаркашима.

Удаје се БИВША ЖЕНА од Ша? Вања одлучила да стане на ЛУДИ КАМЕН, осванула фотографија у венчаници - Чека се реперова реакцијаNenad Aleksić Å a, Vanja Aleksić

Удаје се БИВША ЖЕНА од Ша? Вања одлучила да стане на ЛУДИ КАМЕН, осванула фотографија у венчаници - Чека се реперова реакција

(ВИДЕО) Миљана Кулић ПОБЕГЛА КОД ЗОЛЕ: Шок снимци дисквалификоване учеснице, ПОБЕСНЕЛА током ЛЕТАMiljana Kulić

(ВИДЕО) Миљана Кулић ПОБЕГЛА КОД ЗОЛЕ: Шок снимци дисквалификоване учеснице, ПОБЕСНЕЛА током ЛЕТА

"Ја сам сад нижа класа од тебе, шта?" Миона и Ша загрмели једно на друго, пала сочна пљувачина (ВИДЕО)Miona I Å a

"Ја сам сад нижа класа од тебе, шта?" Миона и Ша загрмели једно на друго, пала сочна пљувачина (ВИДЕО)

MC Aleks
МЦ Алекс / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

- Задње што ми је оставило утисак јесте ситуација са Јованом. Ја сам згрожена шта та девојка износи и прича, као да нема свест где се налази. Све и да је то истина, а претпостављам да јесте, то ми је за сваку осуду заиста...Да ли она жели да постигне неку помпу пошто је нигде нема, а утиче директно на нечије животе?! Чим се дружи са Мајом, жели да буде ту у центру пажње, али на један стварно одвратан и огаван начин. Чим се закачиш на старе играче, нема шта друго да буде него да се игра ријалити - рекла је МЦ Алекс.

- Прокоментариши нам Бојану и Анђелу - рекла је водитељка.

- Слажем се са Љубом Пантовић. Бојана је мени стварно катастрофа, има један манијачки поглед, неке шифре постоје. Ја када погледам њен неки видео, онај њен поглед, њене очи, начин на који комуницира и на који се свађа, мени је то све психо. Жао ми је због њеног детињства, знамо сви како је прошла...Анђела ми делује тотално погубљено, не зна ни шта ради ни шта прича. Бојана је намазана, тачно зна како да привуче њену пажњу, она је између две ватре - породице и Бојане. Имала сам и ја ситуацију коју сам имала, али генерално породицу стављам на прво место. Не знам шта је са Анђелом, погубљена је девојка - рекла је бивша задругарка.

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović
Јована Томић Матора, Анита Станојловић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

- Како коментаришеш однос Анђела, Маторе и Аните - питала је водитељка.

- Баш ми је жао то што се Јовани десило, некако њу све лоше прати, мора да иде једно чишћење енергије или нечега. Што се тиче тог односа, Матора је таква каква је, њој дефинитивно нема помоћи. Покушава себе да теши да се она као мења, да смирује себе, она лаже само себи. Никада се неће променити, једино ако нађе мушкарца да јој направи дете, онда ће другачије да функционише. Разне жене су биле у оптицају, све је једна те иста прича, а различите особе. Ја сам јој прогнозирала свадбу, нисам развод, али сам очекивала. Понавља се све, Матора плаче, ова је издала, она је издала, полупана је. Нисам очекивала да ће бити жена, то са Матеом, али сам очекивала да ће да буде један Анђело. Мислим да Анђело није искрен у том односу, што се каже у народу: "Утерује Маторој" и да се свети Маторој, а с обзиром да знам с каквим женама је био Анђело, Анита уопште није његов тип жене - рекла је МЦ Алекс.

- Јањуш, Анели и Маја, како ти они делују - питала је Ана.

- Јао, трио фантастико. Јањуш и Маја стара нека тема која ће се, колико год буду ушли у Белу кућу, покретати. Ја не верујем да се Анели заљубила, њој је требала та нека мушка заштита и мислим да се због тога приближила Јањушу - рекла је МЦ Алекс, а онда се осврнула на однос Мионе Јовановић и Ненада Алексића Ша:

- Тешка ми је та тема, јако ми је жао Ша што се показује у неком лошем светлу. Ја читам коментаре испод видеа и видим да су људи згрожени, понаша се мало психо у том односу. Мени је он супер дечко, за дружење је одличан, али чим уђе у везу показује токсичну љубомору која ми је баш болесна...Имали смо ситуацију да је била свадба и да се оженио, што се каже, брзински. Мора он да се мења, јер је немогуће да све жене са којима је био да су лоше и да ниједна не ваља. Значи, проблем је у њему што се тиче те емотивне стране. Значи мора да повуче кочницу и да не дави девојке са којима је. Мислим да је једино Ивана знала са њим и да је могла са њим и мислим да ће он тешко да се скраси у том смислу брака и породице. Он ће да се оствари у улози оца у ванбрачној заједници - додала је она.

Детаљније погледајте у видеу испод.

Уколико желите да сазнате још најсвежијих вести о учесницима ријалитија "Задруга", можете их пронаћи на ОВОМ линку. 

Србија Данас/Pink.rs/Пренела А.Н.