Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Стеак Супреме – Ресторан који је померио границе “фине дининга” у Београду

01.08.2023. 09:40
Пише:
Промо
Steak Supreme
Стеак Супреме / Извор: Фото: Стеак Супреме

Ресторан Стеак Супреме је један од премиум ресторана који послује у оквиру W Hospitality Гроуп, а налази се на пажљиво бираној локацији, у приземљу Тржног центра Галерија.

Београд на води тренутно је једно од најатрактивнијих места како за Београђане, тако и за туристе који долазе у наш град, па је Стеак Супреме убрзо по отварању постао незаобилазна станица свих оних који желе да уживају у најквалитетнијем оброку, али и амбијенту који осваја на први поглед.

Овај ресторан редефинисао је досадашњи концепт “фине дининг” ресторана и померио границе које је Београд у овом погледу познавао. Елеганција, модерност и смелост у дизајну, као и премиум избор јела су оно што одликује Стеак Супреме. Љубитељи стекова одмах су препознали јединствену понуду коју ресторан нуди.

Месо које се служи допрема се из централне и јужне Србије, одакле, већ према традицији, долазе само најквалитетније посластице, а осим домаћих јела, доступан је и интернационални мени, јапански, новозеландски и амерички. Када су у питању морски плодови, доступне су најсвежије рибе из Јадранског мора или из Грчке, све у зависности од дневног улова. 

Steak Supreme
Стеак Супреме / Извор: Фото: Стеак Супреме

Највећи хедонисти на менију Стеак Супреме пронаћи ће задовољење свих чула, почевши од супа од јастога и козице, или оне од гамбора у комбинацији са кокосом. Бифтек Царпацио, Spicy Туна Салад, Супреме Татар Бифтек, премиум пасте и таљателе, чине само део понуде лаганих предјела. Али, зашто се зауставити на томе? Главна јела су, заправо, оно што госте не оставља равнодушним.

“Са изузетном пажњом и љубављу припремамо, према оригиналним рецептурама, Новозеландске јагњеће котлете, Супреме бифтек, Лосос стеак, Туна стеак, Гамборе, Бранцин филе. Оно што се показало као најпопуларније до сада је јединствени јапански Вагиу А5 Мииазаки, као и ребрасти амерички Црни Ангус без костију. Посебно смо поносни на пршут Белота, добијен од посебне врсте меса Пата Негра. Будући да сматрамо да је сваки детаљ једнако важан, при припреми јела наши шефови кухиње користе ручно брану Малдон со, која је без додатака и адитива и сваком јелу даје деликатан слан укус“, истичу у Стеак Супреме.

Да би угођај био потпун, доступна је и селекција најквалитетнијих вина, а за љубитеље слаткиша, ту су посластице попут Супреме Чоко Парфеа и Урма колача.

Кулинарски специјалитети из овог премиум ресторана доступни су и на Мистер Д апликацији, путем које вас од вашег омиљеног премиум оброка дели само пар кликова.