КОНОБАРИ ОВО КРИЈУ ОД ВАС: Ево зашто НИКАДА не треба стављати лимун у пиће!
Многи не могу да замисле своје омиљено пиће без кришке лимуна...
Кришке лимуна у чају, коктелима и другим алкохолним и безалкохолним пићима дају посебну арому и свежину. Но, мало људи размишља колико је ово воће чисто у тренутку када га стављају у пиће.
БАШ ГАДНО: Овај део тела је право ЛЕГЛО БАКТЕРИЈА - ни туширање НЕ ПОМАЖЕ!
Једно истраживање из 2007. године показало је да скоро 70 одсто узорака лимуна у ресторанима производи неку врсту микроба.
– Микроби који су пронађени на нашим узорцима лимуна имају потенцијал да изазову заразне болести – написао је у студији један од главних истраживача.
Професор микробиологије и патологије на Универзитету у Њујорку Филип Тиерно потврдио је да се у лимуну налазе бројне бактерије.
ЖЕНЕ, ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ: Ове ГАДНЕ БОЛЕСТИ можете да зарадите ако ОДМАХ не пресвучете МОКАР КУПАЋИ!
– Конобар или бармен најпре узима лимун у руке, пипа га, сече, ставља га у вашу чашу. То је процес који траје, а ви не можете бити сигурни да ли је он опрао руке пре него што се латио тог посла – објашњава доктор.
Једино решење јесте да када наручите пиће са лимуном тражите да га сами исечете или исцедите себи у пиће, што нажалост ретко ко чини.