Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Направите САВРШЕНУ ПАСТУ уз помоћ ових једноставних трикова!

03.11.2016. 13:31
Пише:
Србија Данас
Pasta sa dagnjama
Паста са дагњама / Извор: Профимедиа

Никад лакше.

Заборавите на уобичајене начине припреме пасте и испробајте неке од следећих трикова.

Гарантујемо да ћете бити задовољни резултатом и примењивати их и убудуће.

Pasta sa lososom
Паста са лососом / Извор: Профимедиа

- Ставите тестенину у празан тигањ, дакле не у шерпу, како сте до сад навикли, већ у мало дубљи тигањ. Налијте хладну воду, таман да прекрије пасту.

- Мешајте тестенину искључиво дрвеном варјачом.

- Не кувајте је дуже од 10 минута.

- Воду у којој се кувала тестенина искористите за припрему соса.

Пријатно!