Бакина слатка пита од готових кора! Сочна посластица са плазмом и маком којој нико неће одолети (ВИДЕО)
02.03.2023.
17:22
Сигурно овакву нисте правили до сада.
Потребно је:
- 2 јаја
- 3 кашике шећера
- 3 кашике гриза
- 200 гр мл. плазме
- 200 гр мл. мака
- 200 гр мл. рогача
- 200 мл. јогурта
- 50 мл уља
- 1/2 прашка за пециво
- 200 мл врућег млека
- уље
- 1 ванилин шећер
НАЈБОЉА САРМА по бакином рецепту - Укућани ће бити ОДУШЕВЉЕНИ, а појешће се за час! (ВИДЕО)
НАЈБОЉА САРМА по бакином рецепту - Укућани ће бити ОДУШЕВЉЕНИ, а појешће се за час! (ВИДЕО)
РЕЦЕПТ СТАР ВЕКОВИМА - Чорба која у потпуности ОПОРАВЉА ОРГАНИЗАМ и јача имунитет, а ево како се прирема
РЕЦЕПТ СТАР ВЕКОВИМА - Чорба која у потпуности ОПОРАВЉА ОРГАНИЗАМ и јача имунитет, а ево како се прирема
Припрема:
Умутити јаја са шећером и додати гриз, јогурт и уље. Млеко додати у мак, рогач и плазму. Мак и рогач засладити по жељи.
У плех ређати по следећем реду:
- кора са уљем
- кора са јајима
- кора са јајима
- кора са уљем и одозго мак
- кора са јајима
- кора са јајима
- кора са плазмом
- кора са јајима
- кора са јајима
- кора са рогачем,
- кора са јајима
- кора са јајима и гризом
Одозго кора и остатак јаја са гризом. Пећи на 200 степени 45 минура. Пред крај покрити фолијом. Сећи потпуно охлађену.